Karácsonyi programok 2010

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

2010. évi karácsonyi programok, vásárok szerte az országból. Mindenhol nagyon sok színes programmal várják a kikapcsolódni vágyókat, a téli forgatagban megpihenőket. Forralt bor a vásárokon, hangversenyek, játszóházak, adventi programok kicsiknek és nagyoknak.

Karácsonyi programok országszerte
2010

 

További karácsonyi programok ide kattintva!


Budapesti Karácsonyi

Vásár December 19-29.

A Budapesti Karácsonyi Vásár egy igazi családi program, ahol az idősebbtől a fiatalabb generációig mindenki együtt élheti át a nosztalgikus ajándékok varázsát, ám egyúttal meg is tanulhatja azok elkészítési módját, közvetlenül a népművésztől.

Adventi kastélynapok - Gödöllő
december 11-12. és 18-19.

Az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt ölt a Gödöllői Királyi Kastély. Immáron 9. alkalommal színes családi programokkal és gazdag látnivalóval vár minden látogatót.

Szegedi karácsonyi programok
november 26 - december 22.

A Bálaszínház bemutatja

Diósgyőri Mikulásvonat

A program nem egy hétköznapi utazást jelent a kisvasúton, hanem egy felejthetetlen élményt a gyermekek számára a Mikulás meseszép, varázslatos világában. Minden kocsiban jelmezbe öltözött középiskolás diákok várják a gyermekeket, akik az utazás alatt - játékos formában - felkészítik a résztvevőket a lillafüredi feladatokra. Miskolc - Lillafüreden, a "Mesebirodalom" kapujánál maga a Mikulás várja a kicsiket, majd további jelmezbe öltözött szereplők bekapcsolódásával egy interaktív mesejátékba vonják be őket a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban.

Advent és Szilveszter Szentendrén
november 28 - december 31.

Az adventi időszakban Szentendre hagyományos rendezvényei várják a látogatókat: gyertyagyújtás, karácsonyi hangverseny, tűzijáték, utcabál.

Kecskeméti téli fesztivál - Adventi Vásár
november 26 - december 31.

Az egy teljes hónapig, november 29-től január 1-éig tartó Kecskeméti Téli Fesztivál valójában a decemberi ünnepek szakadatlan programsorozata. A Téli Fesztivált először 2007-ben rendezték meg a Hírös Városban, és városi vígasságaival, vallásos programjaival és az elmaradhatatlan kirakodóvásáraival kecskemétiek egyik legkedvesebb fesztiválja.

Adventi Hangverseny Nagykarácsonyban

Nagykarácsony Község Önkormányzata, "Mikulásfalva-Mesefalu" Fejlődéséért Fejlesztési Alapítvány, Mikulásfalva Nonprofit Kft. és az előadóművészek sok szeretettel meghívják Önt a nagykarácsonyi adventi hangverseny sorozatra. Hangverseny programja.

Advent Bécsben Élményvonattal
december 11.

2010. december 11-én a bécsi adventi vásárra kirándulást szervez a MÁV Nosztalgia Kft. Az Élményvonat elviszi utasait a hangulatában szinte egyedülálló bécsi karácsonyi vásárra.  A részvételi díjak magukba foglalják a az Élményvonatra érvényes menettérti jegyet és a helybiztosítást.

Gyulai méz és Mézeskalács Nemzetközi fesztivál
december 10-12.

Egy teljes hétvégén át több helyszínen csábítjuk az élvezetekre: cukrászati, méz, mézeskalács, méhészeti kiállítás és vásár. A kicsiket kézműves programok, kóstolás, adventi készülődés és műsorok várják, de fáklyás felvonulás, hangulatos gálaműsor és Luca-napi meglepetés is színesíti a programot.

Pécsi Advent
december 3-19.

A Szent István által alapított Pécsi Püspökség az idei évben is adventi programmal vár minden érdeklődőt.
Püspök atya immár nyolcadik éve nyitja meg a Székesegyház és a Dómmúzeum kapuit a Pécsi Advent
rendezvénysorozat helyszíneként.

 


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vitorlás szakszótár

Étterem Budapesten

Egy különleges éttermet keresel a főváros szívében? A Városliget Café & Restaurant...

Párna

Párna

Inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező...

Catboat

            ...

Business formal

Manapság egyre több helyen találkozhatunk a dress code fogalmával, bár tény, hogy ezzel...