Andrea Bocelli online koncertet ad: Egyenesen a Milánói dómból ad online koncertet a világhírű Andrea Bocelli húsvétvasárnap

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Egyenesen a Milánói dómból ad online koncertet a világhírű Andrea Bocelli húsvétvasárnap

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egyenesen a Milánói dómból ad online koncertet a világhírű Andrea Bocelli húsvétvasárnap


2020/04/10
VN

Mindig is meg szeretted volna hallgatni a világhírű operaénekest élőben? Van egy jó hírünk, most megteheted, ugyanis a kialakult helyzetre való tekintettel Andrea Bocelli online koncertet ad, ráadásul nem is akárhonnan, hanem az ikonikus Milánói dómból. Ugye te is meghallgatod ezt a vélhetően nagyszabású előadást a kanapédról?

Húsvéti program: élő online koncert a Milánói dómból

Online koncert a kiürült Milánói dómból

Az 1958. szeptember 22.-én születette világhírű olasz tenorista a milánói polgármester és milánói dóm főpapjának meghívására ad egy húsvéti koncertet az üres templomban, amit mindenki online követhet. Az énekesen kívül csupán egy orgonista, Emanuele Vianelli lesz jelen a dómban. Egy olyan egyedülálló előadást hallhatunk valószínűleg, amire eddig még nem került sor, és nem is valószínű, hogy fog. Egy életben csak egyszer van ilyen, nem éri meg kihagyni!

 

Különleges ez a húsvét

Különleges ez a húsvét, nem azért, mert nem mehetünk kirándulni, meglátogatni a szeretteinket, vagy locsolkodni, hanem azért, mert most megtanulhatjuk, hogy mi is az, ami igazán fontos. A koncert a „Zene a reményért” nevet kapta a fő üzenete alapján, és ennek megfelelően olyan áriákat lesznek hallhatók, amik a szeretetről, reményről, vagy a gyógyulsáról szólnak. Milánó polgármestere így nyilatkozott a koncerttel kapcsolatban: „Ebben az évben mindannyiunk számára nagyon más lesz a húsvét: a boldog, derűs érzést beárnyékolja a mindannyiunk életére ránehezedő járvány. Biztos vagyok benne, hogy Bocelli különleges hangja gyógyírként szolgál majd: olyan lesz, mint egy különleges, erős ölelés, ami megmelengeti nemcsak Milánó, hanem Olaszország, és az egész világ szívét is.” A világhírű énekes pedig így: „A zene ereje egy live stream segítségével is képes összefogást és közösséget kovácsolni: olyan lesz, mintha mindannyian megfognánk egymás kezét, és átölelnénk az ezer sebből vérző Földet. A nagylelkű és bátor Milánó hamarosan újra a reneszánsz motorja lesz, egész Olaszországgal együtt, és én már alig várom ezt!”

 

Húsvét vasárnap este hét

Mentsd el a dátumot! Az élő Bocelli húsvéti koncert húsvét vasárnap 19.00-kor veszi kezdetét, Bocelli YouTube csatornáján. Reméljük ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítség lesz ez a koncert, ha másban nem, akkor legalább annyiban, hogy rábírja az embereket, hogy otthon maradjanak családjuk körében, hiszen most erre van a legnagyobb szükség! Legyen ez a húsvét más egy kicsit, és ne menjetek kirándulni, inkább csináljatok izgalmas húsvéti programokat otthon, annak érdekében, hogy minél hamarabb túl legyünk ezen az egészen! Maradj otthon és hallgasd a világ egyik leghíresebb operaénekesét a kanapédból, aki a világ egyik leghíresebb helyszínén, a Milánói dómban ad koncertet, neked is! 


érdekesség hír kultúraKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Pünkösd

Mikor van Pünkösd?   Pünkösd a húsvétot követő ötvenedik nap, mozgó...

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás Budapest

Hekk

Mi is az a hekk és mi az a csacsihal? Sokan mondják, a hekk, mint hal nem is létezik....

Nautic 12 Racer vitorlás hajó

Adatok Tervező:            &n...

Latni

Vitorlamerevítõ vékony léc vagy mûanyag lap.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.