Látogass el te is az Annagóra Aquaparkba Balatonfüreden

hirdetes

Ahova érdemes ellátogatni – Annagóra Aquapark Balatonfüreden

Szélesi Ferenc
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szerencsére rengeteg kikapcsolódási-, szórakozási lehetőség található a Balatonon, számunkra viszont ezen a nyáron az Annagóra Aquapark jelentette a legjobb szórakozást, egy teljes napot töltöttünk el a balatonfüredi komplexumban, nem bántuk meg! Ismerjétek meg ti is a Balaton legjobb aquaparkját!

Balatonfüred – Annagóra Aquapark

 

Miért éppen Balatonfüred és az Annagóra Aquapark?

 

Személy szerint én mindig is jobban szerettem a Balaton északi partját, mint a délit, sokkal jobb a víz minősége, ráadásul rengeteg kiváló kikapcsolódási lehetőség van a strandoláson kívül is! A nyaralónk Alsóörsön található, de szinte minden nap átmegyünk Balatonfüredre, ami mindössze 10 kilométerre található tőlünk. A közelség és a jó hírnév miatt próbáltuk ki az Annagóra Aquaparkot, merem állítani, hogy a társaságunk kilenc tagjából senki sem panaszkodott! Nem volt utolsó szempont az sem, hogy az Anngóra Aquaparkban található Magyarország második legnagyobb hullámfürdője, és egyedülálló panoráma vár mindenkire, a Balatontól 500 méterre!

hirdetes

 

hirdetes

Miben nyújt maradandó élményt az Annagóra Aquapark?

 

Az Aquapark reggel 9 órakor nyit, érdemes minél hamarabb odaérnie mindenkinek, mert délután már nagyon sokan vannak, legfőképpen azért, mert a Balaton környékén sehol nem találhatunk ennyire tökéletes komplexumot. Mi fél 10 felé érkeztünk meg, megkaptuk az öltözőkulcsokat a nagyon kedves és segítőkész recepciósoktól és már indultunk is tovább, hogy felfedezzük a csúszdákat és az élményfürdőt! Amiben más az Annagóra, mint a többi aquapark, az az, hogy itt tényleg mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, a kis társaságunk életkora 2 évtől 40-ig terjedt, mégsem unatkozott senki sem.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek kreatív sport utazás

Szótár

Turbófeltöltő azonosítása

A turbófeltöltők azonosítása fontos pontja a szervizelésnek, mivel a turbófeltöltők ára... Tovább

Akác

Azt mindenki tudja, hogy az illatos akácvirás és a belőle nyert méz milyen hasznos, ugyanakkor... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes