Egyre többen látják a gyémántban a potenciált az arannyal szemben, amikor még 2012 második felében azt mondtam, hogy az arany értéke csökkeni fog, körberöhögtek

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Arany helyett gyémánt?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Arany helyett gyémánt?


2013/08/06

Egyre többen látják a gyémántban a potenciált az arannyal szemben, amikor még 2012 második felében azt mondtam, hogy az arany értéke csökkeni fog, körberöhögtek, pedig akkor még nem is sejtettem, hogy milyen 20 milliárd dolláros törzstőkéjű cégen keresztül lesz kapcsolatom a gyémánt kereskedelemmel. 

Arany helyett gyémánt?

 
Számos előnye van, és nem összehasonlítani szeretném a befektetési arannyal, de pár szempontot felsorolok a hozzáértők és a laikusok kedvéért, ami cégünk mellett szól:
 
  • A nemzetközi kereskedelmi szerződésünk (International Chamber of Commerce, I.C.C. 400/500/600), amit kötünk az ügyféllel nem befektetésnek minősül, hanem megbízásnak, hogy a cég kereskedjen az ügyfél helyett minden hónapban a futamidő végeztéig adott összeggel, aminek a profitját ugyan úgy havonta élvezheti, amit a hongkongi HSBC Bank garantál váltóval. A tőkére a DIAMOND MATRIX International Group adja a garanciát saját részvénye formájában, amit a futamidő végeztével szintén kiválthat, ha úgy dönt, hogy más tervei vannak a tőkéjével. Minden vásárlást nyomon követhet a vevő számlával és közraktárjeggyel, amit havonta juttat el a cég hozzá, így nem az ügyfelet terheli a szállítás és a biztosítás költsége, de mégis biztonságban van és a pilótajáték gyanúja fel sem merül.
  • Minden szerződésünk magyar nyelven köttetik, amit nemzetközi jogászok állítottak össze.
  • Rugalmas csomagvásárlási lehetőség új ügyfeleink részére, minden héten, szerdán van lehetőség becsatlakozni. 3-4 havonta fel van ajánlva, hogy emeljék ügyfeleink az alap összeget, így a bizalommal a passzív jövedelem is emelkedik.
  • Elérhető csomag már 6 ezer eurótól, vagy ennek megfelelő egyéb 9 féle valutanemben, gyors ügyintézéssel maximum 2 héten belül.
  • Befektetői csoportok, cégek, magánszemélyek is vásárolhatnak gyémántot teljesen legálisan, ha megfelelnek a feltételeknek, hiszen minden szerződés az ügyfelet védi.
  • Teljesen publikus minden információ, az adatvédelmi törvényen kívül nem köti a feleket a titoktartás, tovább is lehet ajánlani.
  • Minden ügyfél a profitján felül jelentős extra összeget kap havonta, amit tovább kell utalnia egy alapítványnak vagy egyesületnek, amivel támogatja őket, tehet javaslatot, hogy kinek szeretne segíteni, hiszen ez a célunk, hogy ne csak az ügyletben résztvevők járjanak jól, hanem terjesszük ki a környezetünkre is és ahol csak tudunk, segítsünk. Az alapítványok olyan projekteket valósítanak meg, amikkel munkahelyeket teremtenek, vagy a rászorulóknak segítenek, nemes célokat támogatnak.
  • Év végén kiállít a cég nyereségigazolást az ügyfelek részére, amit év elején már meg is kap, ami az adózását segíti elő, külföldről származó jövedelemként 16%-al leadózza a nyereségét, amivel a gazdaság is erősödik. A tőkéje ugyan külföldre kerül, de a hozam miatt az első évben megtérül és az adózás az adományokkal együtt a magyar ügyfelek után hazánkban maradnak, és minket, magyarokat segít. Természetesen igény esetén külföldi számláról is indítható program és külföldön is lehet adózni, hiszen mindenki önadózik, a cég csupán segítséget ad az ügyfeleinek, hogy a lehető legpontosabban tegyék.

 

Akik teljesebb képet szeretnének kapni a cégről, a működéséről vagy a programjairól érdeklődhet elektronikus úton, telefonon vagy a munkatársainktól. Minden kérdésére kielégítő választ igyekszünk adni, hiszem, hogy ez a lehetőség egy hosszú távú együttműködéshez vezet.
 

 Horváth Gábor
 Instruktor Paymester

 DM8000


 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

achterstag

A hátsó szimpla árboc merevítő, anyaga drótkötél az árbocot előredőlés ellen tartja....

Balaton 295

A Balaton 295 vitorlás hajó bemutatása: A Balaton 295 a közkedvelt és sikeres Balaton...

Romantikus étterem a Városligetben

Romantikus étterem a Városligetben? Bemutatjuk a legjobbat! Egy igazán csodálatos környezetben...

720

720o büntetés jár a vitorlás verseny közben elkövetett nagyobb szabálytalanságokért....

Anticiklon

Az anticiklon egy légköri képződmény, melynek középpontjában magas nyomás uralkodik, és...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.