notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egyre többen látják a gyémántban a potenciált az arannyal szemben, amikor még 2012 második felében azt mondtam, hogy az arany értéke csökkeni fog, körberöhögtek

hirdetes

Arany helyett gyémánt?

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egyre többen látják a gyémántban a potenciált az arannyal szemben, amikor még 2012 második felében azt mondtam, hogy az arany értéke csökkeni fog, körberöhögtek, pedig akkor még nem is sejtettem, hogy milyen 20 milliárd dolláros törzstőkéjű cégen keresztül lesz kapcsolatom a gyémánt kereskedelemmel. 

Arany helyett gyémánt?
 
Számos előnye van, és nem összehasonlítani szeretném a befektetési arannyal, de pár szempontot felsorolok a hozzáértők és a laikusok kedvéért, ami cégünk mellett szól:
 
  • A nemzetközi kereskedelmi szerződésünk (International Chamber of Commerce, I.C.C. 400/500/600), amit kötünk az ügyféllel nem befektetésnek minősül, hanem megbízásnak, hogy a cég kereskedjen az ügyfél helyett minden hónapban a futamidő végeztéig adott összeggel, aminek a profitját ugyan úgy havonta élvezheti, amit a hongkongi HSBC Bank garantál váltóval. A tőkére a DIAMOND MATRIX International Group adja a garanciát saját részvénye formájában, amit a futamidő végeztével szintén kiválthat, ha úgy dönt, hogy más tervei vannak a tőkéjével. Minden vásárlást nyomon követhet a vevő számlával és közraktárjeggyel, amit havonta juttat el a cég hozzá, így nem az ügyfelet terheli a szállítás és a biztosítás költsége, de mégis biztonságban van és a pilótajáték gyanúja fel sem merül.
  • Minden szerződésünk magyar nyelven köttetik, amit nemzetközi jogászok állítottak össze.
  • Rugalmas csomagvásárlási lehetőség új ügyfeleink részére, minden héten, szerdán van lehetőség becsatlakozni. 3-4 havonta fel van ajánlva, hogy emeljék ügyfeleink az alap összeget, így a bizalommal a passzív jövedelem is emelkedik.
  • hirdetes
  • Elérhető csomag már 6 ezer eurótól, vagy ennek megfelelő egyéb 9 féle valutanemben, gyors ügyintézéssel maximum 2 héten belül.
  • Befektetői csoportok, cégek, magánszemélyek is vásárolhatnak gyémántot teljesen legálisan, ha megfelelnek a feltételeknek, hiszen minden szerződés az ügyfelet védi.
  • Teljesen publikus minden információ, az adatvédelmi törvényen kívül nem köti a feleket a titoktartás, tovább is lehet ajánlani.
  • Minden ügyfél a profitján felül jelentős extra összeget kap havonta, amit tovább kell utalnia egy alapítványnak vagy egyesületnek, amivel támogatja őket, tehet javaslatot, hogy kinek szeretne segíteni, hiszen ez a célunk, hogy ne csak az ügyletben résztvevők járjanak jól, hanem terjesszük ki a környezetünkre is és ahol csak tudunk, segítsünk. Az alapítványok olyan projekteket valósítanak meg, amikkel munkahelyeket teremtenek, vagy a rászorulóknak segítenek, nemes célokat támogatnak.
  • Év végén kiállít a cég nyereségigazolást az ügyfelek részére, amit év elején már meg is kap, ami az adózását segíti elő, külföldről származó jövedelemként 16%-al leadózza a nyereségét, amivel a gazdaság is erősödik. A tőkéje ugyan külföldre kerül, de a hozam miatt az első évben megtérül és az adózás az adományokkal együtt a magyar ügyfelek után hazánkban maradnak, és minket, magyarokat segít. Természetesen igény esetén külföldi számláról is indítható program és külföldön is lehet adózni, hiszen mindenki önadózik, a cég csupán segítséget ad az ügyfeleinek, hogy a lehető legpontosabban tegyék.
  • hirdetes

 

Akik teljesebb képet szeretnének kapni a cégről, a működéséről vagy a programjairól érdeklődhet elektronikus úton, telefonon vagy a munkatársainktól. Minden kérdésére kielégítő választ igyekszünk adni, hiszem, hogy ez a lehetőség egy hosszú távú együttműködéshez vezet.
 

 Horváth Gábor
 Instruktor Paymester

 DM8000


 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Kenese - Balatonfői Yacht Club (BFYC)

A  Kenesei Balatonfői Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása: A Balaton keleti... Tovább

Topfény

Topfény: horgonyzáskoz bekapcsolt körbevilágító fehér fény. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 200

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív