notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Akik már hallottak a DIAMOND MATRIX International Group vállalatának filozófiájáról, azoknak már ismerősen cseng „az adományozás jóleső érzése” kifejezés.

hirdetes

Az adakozás jóleső érzése

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Akik már hallottak a DIAMOND MATRIX International Group vállalatának filozófiájáról, azoknak már ismerősen cseng „az adományozás jóleső érzése” kifejezés.

Az adakozás jóleső érzése

 

 

Befektetés és adakozás egyidőben

 
Cégünk munkatársai, akik egyben részvényesek is (paymasterek), egy olyan kereskedelmi lehetőségen keresztül igyekeznek bemutatni azt a lehetőséget az érdeklődők népes táborának, mellyel a passzív jövedelem tőke és hozamgarantált előnyein túl támogathatnak egyesületeket, alapítványokat havi rendszerességgel. A cél az, hogy a lehető legtöbb ember változtathasson élethelyzetén, megújulhassanak és a munka kényszerérzete helyett boldogan foglalkozzanak azzal, amire lelkük mélyén vágynak.
 

Ahol cselekvőképesség felülírja a végzettséget

 
Instruktor-paymasterként azon munkatársak toborzása és okítása a feladatom, akik azonosulni tudnak ezzel a küldetéssel és életérzéssel, akár magánszemélyek akár irodák esetében egy olyan baráti csapatot kovácsolunk össze a cég támogatásával, akik elsősorban segítő szándékkal csatlakoznak, mert szeretnének tenni a változásért, ami 2012 év végén megkezdődött. 
Azt az elvet valljuk, hogy a hozzáértés és cselekvőképesség felülírja a végzettséget. Ez nem egy olyan cég, ahová HR-eseken keresztül lehet eljutni és tesztek kitöltésével vagy hátszéllel lehet csak bejutni, itt minden barátnak, akiben meg van a tenni akarás és tisztességes helye van!
 

Az álmok márpedig valóra válhatnak!

 
A programok megértésé és a cég ellenőrizhetősége sem jelentett még senki számára problémát az egyszerűsége miatt, amit az ötletgazdáknak és egy nemzetközi csapat 2500 munkaórájának köszönhetünk, minden szerződést úgy fogalmaztak meg, hogy az ügyfelet védje.
hirdetes
Az üzleti életben az emberek első reakciója gyakran az, amikor hallanak egy kecsegtető új lehetőségről, hogy „ez a valami túl szép, hogy igaz legyen”, vagy „már felnőttem, nem hisznek a mesékben meg a csodákban”. 
Ezt a szkepticizmust, ami falat emelhet a résztvevők közt le szoktuk bontani, hiszen tényeken alapul minden, amit elmondunk, amik ellenőrizhetőek és feladatunk közé tartozik a korrekt felvilágítás, az információk átadása. 
Mindenkit a garanciák érdeklenek és a biztonság, nekünk is érdekünk, hogy az ügyfél is jól aludhasson, amit meg is teremt a cég.
Nem érdekünk meggyőzni senkit, akarat energiának sincs helye az üzletben, nem tukmálunk, ez is szimpátiát vált ki és hamar elnyerjük a leendő ügyfelek bizalmát.
Egy olyan lehetőség van a kezünkben, ami akkor is működik, ha nem csatlakoznak új ügyfelek, hiszen a bányák és feldolgozó cégek, akik partnereink és a Világ vezető gyémánt kereskedelem alap pillérei  30 éve állnak kapcsolatban egymással.
A cég jelentős fölterületeket vásárolt, ahol a gyémánt kitermelése már folyamatban van, hamarosan indul az új programunk, ami hosszabb távra biztosít mindenkinek együttműködési lehetőséget.
hirdetes
 

A kételyek eloszlása…

 
A pozitív visszajelzések is előre viszik az ügyünket, legtöbbször mosolyogva, reménnyel és tervekkel záródik az első körös tárgyalás. Megesett, hogy az egyik paymasterünk felhívott, hogy most beszélgetett valakivel, aki azt mondta, hogy ha az a nagy Holland cég is benne van, akkor az csak jó lehet, mert ismeri őket és nagyon tisztességesek, és amikor megtudta, hogy a De Beers kiemelt partnerünk, minden kétsége elszállt. Egy másik alkalommal, amikor csörgött a telefon a munkatársam arról számolt be, hogy az ismerőse kételkedik a gyémánt kereskedelem további sikereiben, mert hallotta, hogy tavaly egy orosz cég, a Világ második legnagyobb bányatársasága további fölterületeket vásárolt és fél, hogy elárasztják a piacot és akkor mihez kezd a mi cégünk, mint konkurencia. Gyorsan megnyugtattam, hogy az Alrosa, amiről beszél, a cégben többségi tulajdonban van és saját magunk vetélytársai nem lehetünk.
 

 

 Horváth Gábor
 Instruktor Paymester

 DM8000


 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 157

Átlagos értékelés: 4.7

kreatív