Akik már hallottak a DIAMOND MATRIX International Group vállalatának filozófiájáról, azoknak már ismerősen cseng „az adományozás jóleső érzése” kifejezés.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Az adakozás jóleső érzése

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az adakozás jóleső érzése


2013/08/05

Akik már hallottak a DIAMOND MATRIX International Group vállalatának filozófiájáról, azoknak már ismerősen cseng „az adományozás jóleső érzése” kifejezés.

Az adakozás jóleső érzése

 

 

Befektetés és adakozás egyidőben

 
Cégünk munkatársai, akik egyben részvényesek is (paymasterek), egy olyan kereskedelmi lehetőségen keresztül igyekeznek bemutatni azt a lehetőséget az érdeklődők népes táborának, mellyel a passzív jövedelem tőke és hozamgarantált előnyein túl támogathatnak egyesületeket, alapítványokat havi rendszerességgel. A cél az, hogy a lehető legtöbb ember változtathasson élethelyzetén, megújulhassanak és a munka kényszerérzete helyett boldogan foglalkozzanak azzal, amire lelkük mélyén vágynak.
 

Ahol cselekvőképesség felülírja a végzettséget

 
Instruktor-paymasterként azon munkatársak toborzása és okítása a feladatom, akik azonosulni tudnak ezzel a küldetéssel és életérzéssel, akár magánszemélyek akár irodák esetében egy olyan baráti csapatot kovácsolunk össze a cég támogatásával, akik elsősorban segítő szándékkal csatlakoznak, mert szeretnének tenni a változásért, ami 2012 év végén megkezdődött. 
Azt az elvet valljuk, hogy a hozzáértés és cselekvőképesség felülírja a végzettséget. Ez nem egy olyan cég, ahová HR-eseken keresztül lehet eljutni és tesztek kitöltésével vagy hátszéllel lehet csak bejutni, itt minden barátnak, akiben meg van a tenni akarás és tisztességes helye van!
 

Az álmok márpedig valóra válhatnak!

 
A programok megértésé és a cég ellenőrizhetősége sem jelentett még senki számára problémát az egyszerűsége miatt, amit az ötletgazdáknak és egy nemzetközi csapat 2500 munkaórájának köszönhetünk, minden szerződést úgy fogalmaztak meg, hogy az ügyfelet védje.
Az üzleti életben az emberek első reakciója gyakran az, amikor hallanak egy kecsegtető új lehetőségről, hogy „ez a valami túl szép, hogy igaz legyen”, vagy „már felnőttem, nem hisznek a mesékben meg a csodákban”. 
Ezt a szkepticizmust, ami falat emelhet a résztvevők közt le szoktuk bontani, hiszen tényeken alapul minden, amit elmondunk, amik ellenőrizhetőek és feladatunk közé tartozik a korrekt felvilágítás, az információk átadása. 
Mindenkit a garanciák érdeklenek és a biztonság, nekünk is érdekünk, hogy az ügyfél is jól aludhasson, amit meg is teremt a cég.
Nem érdekünk meggyőzni senkit, akarat energiának sincs helye az üzletben, nem tukmálunk, ez is szimpátiát vált ki és hamar elnyerjük a leendő ügyfelek bizalmát.
Egy olyan lehetőség van a kezünkben, ami akkor is működik, ha nem csatlakoznak új ügyfelek, hiszen a bányák és feldolgozó cégek, akik partnereink és a Világ vezető gyémánt kereskedelem alap pillérei  30 éve állnak kapcsolatban egymással.
A cég jelentős fölterületeket vásárolt, ahol a gyémánt kitermelése már folyamatban van, hamarosan indul az új programunk, ami hosszabb távra biztosít mindenkinek együttműködési lehetőséget.
 

A kételyek eloszlása…

 
A pozitív visszajelzések is előre viszik az ügyünket, legtöbbször mosolyogva, reménnyel és tervekkel záródik az első körös tárgyalás. Megesett, hogy az egyik paymasterünk felhívott, hogy most beszélgetett valakivel, aki azt mondta, hogy ha az a nagy Holland cég is benne van, akkor az csak jó lehet, mert ismeri őket és nagyon tisztességesek, és amikor megtudta, hogy a De Beers kiemelt partnerünk, minden kétsége elszállt. Egy másik alkalommal, amikor csörgött a telefon a munkatársam arról számolt be, hogy az ismerőse kételkedik a gyémánt kereskedelem további sikereiben, mert hallotta, hogy tavaly egy orosz cég, a Világ második legnagyobb bányatársasága további fölterületeket vásárolt és fél, hogy elárasztják a piacot és akkor mihez kezd a mi cégünk, mint konkurencia. Gyorsan megnyugtattam, hogy az Alrosa, amiről beszél, a cégben többségi tulajdonban van és saját magunk vetélytársai nem lehetünk.
 

 

 Horváth Gábor
 Instruktor Paymester

 DM8000


 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ÉS GYÓGYNÖVÉNY ELADÓ TANFOLYAM

  ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ÉS GYÓGYNÖVÉNY ELADÓ TANFOLYAM Az élelmiszert...

Bohém Étterem Budapest

A Pest Buda Bisztró étterem az egyik legjobb étterem Budapesten Különlegességét maga a...

Gaffos vitorla

A gaffos vitorla meghatározását lásd a csonkarudas vitorlázat szótárszónál.

Kipufogófüst színe

A kipufogófüst színe számos hibára utalhat egy autó esetében. Éppen ezért, ha az autód...

Vízparti lakás Balaton

Egy vízparti lakás a Balatonon remek lehetőségeket rejt azok számára, akik ingatlant...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.