Koronavírus: több nagyvállalat is segítségét ajánlotta, az Armani orvosi ruhák gyártására áll át

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Orvosi ruhák gyártására állt át az Armani

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Orvosi ruhák gyártására állt át az Armani


2020/03/27
VN

A még tavaly év elején Kínából induló koronavírus sajnos az világ legtöbb pontjára eljutott, és hihetetlen gyors mértékben kezdett el terjedni több országban is. A járvány kifejtette hatását az élet minden területén, a gazdaságra is nagy hatást gyakorolt. Nemcsoda, hogy szinte az egész világ azon dolgozik, hogy valahogyan megszüntessük, vagy legalábbis lelassítjuk, hatékonyan kezeljük a koronavírus járványt. Míg te azzal mented meg a világot, hogy otthon maradsz, addig a világ nagy cégei, mint az Armani, többel is hozzájárulhatnak ehhez a csatához.

Orvosi ruhákat gyárt az Armani a koronavírus miatt

Példátlan az összefogás a koronavírus ellen

Példátlan összefogásnak lehetünk tanúi, sok-sok nagyvállalat, a világ legnagyobb márkái is segítségüket ajánlották fel a koronavírus járvány elleni harcban. Például korábban beszámoltunk arról is, hogy a Louis Vuitton méregdrág parfümök helyett kézfertőtlenítőket kezd el gyártani, és azokat mindenféle ellenszolgáltatás nélkül továbbadja a francia egészségügy részére. Biztosan arról is hallottatok, hogy a Decathlon a búvármaszkjait ajánlotta fel, abból a célból hogy használják olasz kórházak, ahol hiány van egyéb eszközökből, nagy autógyárak azt ajánlották fel, hogy átállnak lélegeztetőgépek gyártására, a Mol is átállította ez egyik üzemét, hogy kézfertőtlenítőt gyártson, híres emberek ajánlanak fel adományokat, és most a luxusmárka, Armani is segítségét ajánlotta fel.

 

Orvosi ruhákat gyárt az Armani

Az egyébként divatruhákat gyártó Armani, négy Olaszországi üzemét is átállította arra, hogy mostantól kezdve orvosi ruhákat gyártson. Olaszországban nagyon magas a koronavírussal fertőzöttek száma, és sajnos a halálozási arány is nagyon magas. Az egészségügy nagyon leterhelt, sajnos nincs elegendő kapacitás a hirtelen megugrott megbetegedések kezelésére, nemcsak eszközökből van hiány, hanem egészégügyi alkalmazottakból is. Az ápolók, orvsok nagyon leterheltek, valamint a szükséges védőfelszerelések is szűkösen állnak rendelkezésre a számukra. Az Armani éppen ezért azt ajánlotta fel, hogy a koronavírussal küzdő dolgozók részére készít ruhákat több üzemében is. Egyébként a vállalat tulajdonosa, Giorgio Armani az utóbbi napokban személyes bankszámlájáról is utalt 2 millió eurót az olasz kórházak számára. 
 


divat érdekesség hír luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonlelle - BL Yacht Club

A BL Yacht Club Vitorláskikötő bemutatása:  A Balaton nyugati medencéjének...

Tőkesúlyos hajó

Tőkesúllyal és kabinnal rendelkező vitorlás hajó. Nevezik még kielernek is.

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle.

Mancsaftolni

A kormányzás kivételével az összes többi hajósfeladat elvégzése a...

Céges évzáró rendezvény

A céges évzáró rendezvény esetén kifejezetten fontos a tökéletes helyszín megtalálása,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.