Sokan hallottak már vállalatunk által közölt TRILLION programunkról, amely projektjeink folyamatosan segítenek a megújulásban jelenleg is.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek


2013/07/22

Sokan hallottak már vállalatunk által közölt TRILLION programunkról, amely projektjeink folyamatosan segítenek a megújulásban jelenleg is. A projektek rugalmasan változnak és fő célunk ezzel csapatunk és ügyfeleink életébe egyre jobb és színesebb portfóliókkal megjelenni, melyek anyagi biztonságot teremtenek életükben az által, hogy közben résztulajdonosokká válnak a vállalatnál.

Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek

 

Programjaink, úgy gondolom mindenki számára elérhetőek és nemzetközi szerződéseinken keresztül, amely hozam, ill. tőke garanciát adnak, támogatja a jó szándékú segíteni akaró emberek biztonságát, megadva azt a lehetőséget bőségesen, hogy segíthessenek másokon az mellett, hogy nekik is csodálatos dolog a programba kerülés lehetősége.


Megvalósult álmok:


A 2013-as év fő célja a TRILLION projekt megvalósítása volt, amely elindul augusztus hónapban sok ügyfelünk számára nagy örömöt okozva. Természetesen hátterünkben lévő bánya társaságok és kereskedelmi vállalatok igazgatósági tagjainak tulajdonosainak köszönhetően 2014. január és március között szintén megújulásra és egy újabb TRILLION programra számíthatunk. De addig is szerintem beérjük a jelenlegivel :)


Az új TRILLION Projekt:


2014. január hónaptól gyárak és üzemek megvásárlásába és teljes megújításába kezd vállalatunk Európa környező országaiban, s ezzel egy időben SVÁJC területén egy befektetési Bank megalapítását kezdeményezi mely ügyfelei számára személyre szabott befektetési lehetőséget fog biztosítani saját bankszámlanyitás lehetősége mellett. 2014. március-június között új programok indulnak melyek bankunk által kibocsájtott értékpapír formában fognak megjelenni.


Biztonság:


Természetesen a jelenleg megkötött 10-12-16 hónap futamidejű szerződéseink ettől függetlenül a jelenlegi megállapodások szerint mennek végig, de 2014. márciustól – júniusig sok változáson fog vállalatunk keresztül menni a Befektetési Bank nyitás megvalósulásával. Jelenleg nagy számban kiadott részvényeink is átválthatóak lesznek különböző hozamú és futam idejű kötvényekre, ill. értékpapírokra mely garantálja ügyfeleink biztonságát az mellett, hogy bankunk létrehoz egy elektronikus értékpapír kereskedelmi felületet
(amellyel nem szeretne csatlakozni tőzsdei felületekhez) de ügyfelei részére szabad kereskedelmi lehetőséget biztosít, mely üzemek, gyárak ill. ingatlanok hozamainak, osztalékainak teszi lehetővé szabad áramlását rajtuk keresztül.


Tulajdonosi kör:


Tehát aki jelenleg rendelkezik részvényeink egyikével vagy rendelkezni fog, átválthatja (futamideje lejártával vagy futamideje alatt) értékpapírokra, kötvényekre mellyel résztulajdonosi státuszba marad vállalatunknál, de természetesen visszaválthatja pénzre is értékpapírjait, akár azonnal ha nem elégedett kereskedelmi felületeinken felajánlott lehetőségekkel.


Segítés jól eső érzése:


A program alapköve továbbra is a segítés jó érzésének terjesztése lesz, amelyben vállalatunk csatlakozik ügyfeleihez a megszokott módon, karitatív nemzetközi szervezetek létrehozása mellett. Bízunk benne, hogy csapattársaink, Instruktor, paymastereink, meglévő, ill. új ügyfeleink legnagyobb megelégedését szolgálja a 2014–es TRILLION projekt e kis felvázolása. Bővebben 2014 januárjában tudunk információt adni az új programokról addig is sikeres csatlakozást és együtt működést kívánunk mindenkinek.


DIAMOND MATRIX International Group/ Europe Group/Asia Group/

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Dobókörte

Dobókörte: fából vagy kötélbõl készült kolonc, segítségével könnyebb, pontosabb a dobás

Turbó vásárlás

A járműgyártsában leggyakrabban használt feltöltőtípus a turbófeltöltő.  A...

Bolcni

A bolcni jelentése csapszeg.

Balatonmária Túravitorlás Egyesület

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Túravitorlás Egyesület...

420

420 vitorlás hajó története A 420-ast a hetvenes évek elején hozták be...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.