notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Sokan hallottak már vállalatunk által közölt TRILLION programunkról, amely projektjeink folyamatosan segítenek a megújulásban jelenleg is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek


2013/07/22

Sokan hallottak már vállalatunk által közölt TRILLION programunkról, amely projektjeink folyamatosan segítenek a megújulásban jelenleg is. A projektek rugalmasan változnak és fő célunk ezzel csapatunk és ügyfeleink életébe egyre jobb és színesebb portfóliókkal megjelenni, melyek anyagi biztonságot teremtenek életükben az által, hogy közben résztulajdonosokká válnak a vállalatnál.

Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek

 

Programjaink, úgy gondolom mindenki számára elérhetőek és nemzetközi szerződéseinken keresztül, amely hozam, ill. tőke garanciát adnak, támogatja a jó szándékú segíteni akaró emberek biztonságát, megadva azt a lehetőséget bőségesen, hogy segíthessenek másokon az mellett, hogy nekik is csodálatos dolog a programba kerülés lehetősége.


Megvalósult álmok:


A 2013-as év fő célja a TRILLION projekt megvalósítása volt, amely elindul augusztus hónapban sok ügyfelünk számára nagy örömöt okozva. Természetesen hátterünkben lévő bánya társaságok és kereskedelmi vállalatok igazgatósági tagjainak tulajdonosainak köszönhetően 2014. január és március között szintén megújulásra és egy újabb TRILLION programra számíthatunk. De addig is szerintem beérjük a jelenlegivel :)


Az új TRILLION Projekt:
2014. január hónaptól gyárak és üzemek megvásárlásába és teljes megújításába kezd vállalatunk Európa környező országaiban, s ezzel egy időben SVÁJC területén egy befektetési Bank megalapítását kezdeményezi mely ügyfelei számára személyre szabott befektetési lehetőséget fog biztosítani saját bankszámlanyitás lehetősége mellett. 2014. március-június között új programok indulnak melyek bankunk által kibocsájtott értékpapír formában fognak megjelenni.


Biztonság:


Természetesen a jelenleg megkötött 10-12-16 hónap futamidejű szerződéseink ettől függetlenül a jelenlegi megállapodások szerint mennek végig, de 2014. márciustól – júniusig sok változáson fog vállalatunk keresztül menni a Befektetési Bank nyitás megvalósulásával. Jelenleg nagy számban kiadott részvényeink is átválthatóak lesznek különböző hozamú és futam idejű kötvényekre, ill. értékpapírokra mely garantálja ügyfeleink biztonságát az mellett, hogy bankunk létrehoz egy elektronikus értékpapír kereskedelmi felületet
(amellyel nem szeretne csatlakozni tőzsdei felületekhez) de ügyfelei részére szabad kereskedelmi lehetőséget biztosít, mely üzemek, gyárak ill. ingatlanok hozamainak, osztalékainak teszi lehetővé szabad áramlását rajtuk keresztül.


Tulajdonosi kör:


Tehát aki jelenleg rendelkezik részvényeink egyikével vagy rendelkezni fog, átválthatja (futamideje lejártával vagy futamideje alatt) értékpapírokra, kötvényekre mellyel résztulajdonosi státuszba marad vállalatunknál, de természetesen visszaválthatja pénzre is értékpapírjait, akár azonnal ha nem elégedett kereskedelmi felületeinken felajánlott lehetőségekkel.


Segítés jól eső érzése:


A program alapköve továbbra is a segítés jó érzésének terjesztése lesz, amelyben vállalatunk csatlakozik ügyfeleihez a megszokott módon, karitatív nemzetközi szervezetek létrehozása mellett. Bízunk benne, hogy csapattársaink, Instruktor, paymastereink, meglévő, ill. új ügyfeleink legnagyobb megelégedését szolgálja a 2014–es TRILLION projekt e kis felvázolása. Bővebben 2014 januárjában tudunk információt adni az új programokról addig is sikeres csatlakozást és együtt működést kívánunk mindenkinek.


DIAMOND MATRIX International Group/ Europe Group/Asia Group/

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix
kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Saling

Saling (ejtsd: száling) - árbocmerevítõ keresztrúd

iShares Cup

iShares Cup vitorlás verseny történet Az egész 2004-ben kezdődött, amikor az Extreme...

kávézó

Mindenkinek mást jelent a tökéletes kávézó. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a jó...

Laterál felület

A hajótest vízbemerült részének oldalnézeti vetülete.

Caleb Paine

Caleb Paine Caleb Paine Jorge Zariffal együtt napjaink Junior Finnes...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!