Sokan hallottak már vállalatunk által közölt TRILLION programunkról, amely projektjeink folyamatosan segítenek a megújulásban jelenleg is.

Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek

hirdetes

Sokan hallottak már vállalatunk által közölt TRILLION programunkról, amely projektjeink folyamatosan segítenek a megújulásban jelenleg is. A projektek rugalmasan változnak és fő célunk ezzel csapatunk és ügyfeleink életébe egyre jobb és színesebb portfóliókkal megjelenni, melyek anyagi biztonságot teremtenek életükben az által, hogy közben résztulajdonosokká válnak a vállalatnál.

Azt aratjuk, amit vetünk - a TRILLION magok kikelnek

 

Programjaink, úgy gondolom mindenki számára elérhetőek és nemzetközi szerződéseinken keresztül, amely hozam, ill. tőke garanciát adnak, támogatja a jó szándékú segíteni akaró emberek biztonságát, megadva azt a lehetőséget bőségesen, hogy segíthessenek másokon az mellett, hogy nekik is csodálatos dolog a programba kerülés lehetősége.


Megvalósult álmok:


A 2013-as év fő célja a TRILLION projekt megvalósítása volt, amely elindul augusztus hónapban sok ügyfelünk számára nagy örömöt okozva. Természetesen hátterünkben lévő bánya társaságok és kereskedelmi vállalatok igazgatósági tagjainak tulajdonosainak köszönhetően 2014. január és március között szintén megújulásra és egy újabb TRILLION programra számíthatunk. De addig is szerintem beérjük a jelenlegivel :)


Az új TRILLION Projekt:


2014. január hónaptól gyárak és üzemek megvásárlásába és teljes megújításába kezd vállalatunk Európa környező országaiban, s ezzel egy időben SVÁJC területén egy befektetési Bank megalapítását kezdeményezi mely ügyfelei számára személyre szabott befektetési lehetőséget fog biztosítani saját bankszámlanyitás lehetősége mellett. 2014. március-június között új programok indulnak melyek bankunk által kibocsájtott értékpapír formában fognak megjelenni.

hirdetes


Biztonság:


Természetesen a jelenleg megkötött 10-12-16 hónap futamidejű szerződéseink ettől függetlenül a jelenlegi megállapodások szerint mennek végig, de 2014. márciustól – júniusig sok változáson fog vállalatunk keresztül menni a Befektetési Bank nyitás megvalósulásával. Jelenleg nagy számban kiadott részvényeink is átválthatóak lesznek különböző hozamú és futam idejű kötvényekre, ill. értékpapírokra mely garantálja ügyfeleink biztonságát az mellett, hogy bankunk létrehoz egy elektronikus értékpapír kereskedelmi felületet
(amellyel nem szeretne csatlakozni tőzsdei felületekhez) de ügyfelei részére szabad kereskedelmi lehetőséget biztosít, mely üzemek, gyárak ill. ingatlanok hozamainak, osztalékainak teszi lehetővé szabad áramlását rajtuk keresztül.


Tulajdonosi kör:


Tehát aki jelenleg rendelkezik részvényeink egyikével vagy rendelkezni fog, átválthatja (futamideje lejártával vagy futamideje alatt) értékpapírokra, kötvényekre mellyel résztulajdonosi státuszba marad vállalatunknál, de természetesen visszaválthatja pénzre is értékpapírjait, akár azonnal ha nem elégedett kereskedelmi felületeinken felajánlott lehetőségekkel.

hirdetes


Segítés jól eső érzése:


A program alapköve továbbra is a segítés jó érzésének terjesztése lesz, amelyben vállalatunk csatlakozik ügyfeleihez a megszokott módon, karitatív nemzetközi szervezetek létrehozása mellett. Bízunk benne, hogy csapattársaink, Instruktor, paymastereink, meglévő, ill. új ügyfeleink legnagyobb megelégedését szolgálja a 2014–es TRILLION projekt e kis felvázolása. Bővebben 2014 januárjában tudunk információt adni az új programokról addig is sikeres csatlakozást és együtt működést kívánunk mindenkinek.


DIAMOND MATRIX International Group/ Europe Group/Asia Group/

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Hogyan válassz tökéletes konferencia helyszínt?

2018-02-12

Hogyan válassz tökéletes konferencia helyszínt?

Minden rendezvény alapfeltétele a tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása, hiszen egy elbaltázott döntés éppúgy ronthatja az esemény fényét, ahogy egy okos döntés emelheti. Egy konferencia helyszín esetében nem elég, ha az a szervezők és résztvevők igényeinek megfelelő, hiszen a kimagasló technikai felszereltség is éppolyan fontos.

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

2018-04-08

Ha az online jelenléted nem megfelelő, a felhasználók számára nem létezel

Ma már jó tudjuk, hogy aki az online térben nincs jelen, az a felhasználók számára egyszerűen nem létezik. Ahhoz, hogy az interneten népszerűsítsd céged vagy vállalkozásod, neked is szükséged van egy komplex online marketing stratégiára. Megmutatjuk, milyen az!

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-06-30

Siófok óriáskerékkel ünnepel! Ezt érdemes tudnod az 50 éves városról!

2018-ban 50. évfordulóját ünnepli várossá válásának Siófok. Ezen alkalomra egy igazán szórakoztató, hatalmas látnivalóval készültek a látogatók számára! Ezzel az építménnyel szemünk elé tárják Siófok gyönyörű panorámáját, ami nem más, mint egy Óriáskerék! Ha kíváncsi vagy erre az újdonságra olvasd el cikkünket!

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

2018-07-17

Bevezetés a Stand up paddle surf világába

Láttál már brutál jó csajokat egy deszkán állva evezgetni a vízen? Ha nem most mutatok párat, illetve azt is, hogy mi az az állva evezés, amit aleggyakrabban SUP-ként emlegetnek, ami az angol „stand up paddleboarding” rövidítése, amit ha nagyon pontosan szeretnénk lefordítani, akkor „állva evezés szörfdeszkán” lehetne. Nemzetközi körökben találkozh

hirdetes
kreatív

Szótár

Balatonalmádi Volán Zrt. Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Balaton Volán Zrt. kikötője. A... Tovább

Balatonaliga Horgász Egyesület Kikötő

A Balatonaligai Horgász Egyesület kikötője a Balaton keleti medencéjének keleti partján... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.