Íme a Schliersee

hirdetes

Íme Bajorország legszebbje, a csodálatos Schliersee

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha azt mondom,hogy Bajorország, akkor mindenkinek először München és a fesztivál jut eszébe. Pedig ott van a csodálatos Schliersee, amely valósággal rabul ejti az embert. 

Fantasztikus hely a Schliersee

 

Te hallottál már Bajorországról? Persze, hogy hallottál, hiszen a nem is olyan távoli Németország talán leghíresebb helyéről van szó esetében. Mi jut az eszedbe, ha kiejted a nevét? Sokaknak egy focicsapat, a híres sörfesztivál, maga München városa, vagy autómárkák.Pedig ahogy a német mondja “Bayern” sokkal több ennél. Sokkal több, hiszen ott van a fantasztikus Schliersee, melynél csodáltosabbat lehet, hogy az egész országban nem találhatunk.

 

 

Szerencsére nekünk, magyaroknak nem kell túlságosan sokat autóznunk, hogy elérjünk oda. Röpke 6-7 óra kényelmes utazás után máris ottlehetünk abban a megismételhetetlenül szép, festői környezetben. Hogy mi benne az annyira különleges? Hol találhatunk még egy olyan helyet, ahol adott egy gyönyörű adottságokkal megáldott tó, melynek a közepén egy kis sziget van, illetve ott vannak még a hegyek is, melyek olyan impozáns látványt nyújtanak, hogy az ember lélegzete eláll tőle?

hirdetes

 

 

 

hirdetes

Ráadásul nekünk magyaroknak még kedvesebb lehet ez az élmény, hiszen a településen található, az évek óta üzemelő David Restaurant, mely színtiszta magyar éttermként igyekszik kiszolgálni az odautazó turistákat. Egész évben várja a kedves vendégeit, okozva felejthetetlen kulináris élményt, hiszen a magyar mellett világszínvonalú nemzetközi konyhával van megáldva.  Ha felkeltette az érdeklődésedet, foglalj asztalt a David Restaurantba itt.

Fantasztikus hely a Schliersee

 

A Schliersee és környéke ráadásul egy ún. “többfunkciós” hely. Mivel télen a síelők, a többi évszakban pedig a környékbeli túrázók adják egymásnak a kilincset.A környék turizmusa az egekben van, hiszen a környezet, a természet adta lehetőségek kifogástalanok, a környék és az infrastruktúra pedig egészen németesen precíz. De nem is az a fontos, hogy mi mit mondunk róla. Sokkal fontosabb az, hogy mit lát az ember. Úgyhogy álljon itt egy kis ízelítő róla. 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Bolcni

A bolcni jelentése csapszeg. Tovább

Cápafog

A cápafog az árbocra szerelt fogas fémszerelvény, mely a vitorlafelhúzók fémcsatjának... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes