notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Balatoni adósság törlesztése

hirdetes

Megoldják a Balaton legégetőbb problémáját!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sok-sok éves probléma megoldása van folyamatban a Balaton irányába. Megszüntetik végre azt a tényezőt, melytől mindenki annyira "kivolt" mikor utazott le a tóhoz.

Sok éve áll már a dugó az m7-esen

Nemrégiben mi magunk is írtunk az M7-es autópályától, illetve annak építéséről. Már a 70-es években is nagy szükség volt rá és annyira sikeres is volt, hogy mára az ország egyik legjobb autópályájává nőtte ki magát.

 

Hatalmas fejlesztés volt az, mikor Budapest irányába Székesfehérvártól 3 sávosra bővítették az utat. Óriási szükség volt rá, hiszen, elképesztő dugókat okozott egy nyári vasárnapi estén a főváros irányába visszzúduló tömeg. Nem tökéletes, de mindenképpen sokkal jobb lett a helyzet ezzel a megoldással.

 

Azonban még mindig nagy probléma, hogy a tó irányába teljes szakaszon csak két sávon lehet haladni. Ez azért is nagy baj, merrt ami vasárnap este Budapest felé zajlik, ugyan ezek vannak péntek esténként, csak a másil irányba. Régóta megfogalmazott igény már a másik oldal kibővítése is. Erre úgy látszik ,csak idáig kellett várni, mivel az “imák” meghallgattattak. 

hirdetes

 

A közbeszerzésen és a nyertes kiválasztásán már túl is vagnnak a felek. A kiválasztás már megtörtént, így elkezdődhetnek a tervezési munkálatok, melyekre nem sajnálják a pénzt, mivel 2 milliárt Ft-ot fognak felemészteni a költségek.

 

A nyertes feladata az M7-es autópálya Balatonvilágos és Budapest közötti szakaszának 2x3 sávossá bővítésével kapcsolatos tervezési feladatok elkészítése, megvalósíthatósági tanulmány készítése, környezeti hatástanulmány és engedélyezési tervdokumentációinak elkészítése, a környezetvédelmi engedély és az építési engedély megszerzése.A bővítés hossza a jobb pályán megközelítőleg 72 kilométer, a bal pályán megközelítőleg 25 kilométer,mivel az M7-es bal pályája Székesfehérvártól Budapestig már háromsávos.

hirdetes

 

Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor kezdődnek el végre a munkálatok. Az biztos: igény volna rá...

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Hétvégi gyerekprogram Symbol Budapest

Hétvégi gyerekprogram a Symbol Budapestben: Szeptember 13-tól május végéig tárt karokkal... Tovább

Tükör

Tükörnek nevezzük a hajók hátsú síkját. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 112

Átlagos értékelés: 4.8