Fotópályázat Balaton

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Idén a Balatonnal csak nyerhetsz - Fotópályázat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Idén a Balatonnal csak nyerhetsz - Fotópályázat


2020/06/25

Úgy tűnik végre beköszöntött a várva várt nyár, célba vehetjük a Balatont. 2020 eddig nem alakult túl jól, de most te is nyerhetsz, méghozzá nem is akármilyen nyereményeket!  Ne feledkezz meg  megörökíteni a legszebb, legvidámabb, legkülönlegesebb balatoni élményeidet, hiszen most nyerhetsz is vele. Nem kell profi fotósnak lenned, egyszerűen küldj be egy képet, ami szerinted jól sikerült! 200.000 forint összértékű nyeremény vár Rátok! Mutatjuk, hogyan lehet a Tiétek!

Fotópályázat Balaton

Hogyan lehet Tiéd 2 éjszaka a Balaton egyik legexkluzívabb hotelében?

 

Játssz a Vitorlázás.hu és a Mala Garden közös játékán és nyerj értékes wellness pihenést vagy a Gourmet & Wine vacsorát 200.000 összértékben. Hogy mit kell tenned?


1.    Élvezd a megérdemelt balatoni pihenést 
2.    Örökíts meg egy emlékezetes balatoni pillanatot 
3.    Töltsd fel a ,,Szeretlek Balaton” csoportba (kattints IDE)
4.    Jelöld meg képedet #malagarden hashtaggel

 

Nem kell profi fotósnak lenned a játékban való részvételhez, azonban törekedj minél szebb fotó elkészítésére, hiszen a szakmai zsűri azokat díjazza majd akik igényes, ötletes, humoros, kedves, vagy éppen szemet gyönyörködtető fotókkal neveztek. Befolyásolhatod a zsűrit! Zsebelj be minél több elismerő like-ot és hozzászólást a csoporttagoktól is. A Szeretlek Balaton ugyen egy zárt csoport, így a Facebook nem engedni egosztani az ottani képeket, de oszd meg ezt a cikket, és kérd meg ismerőseidet, a Te képedet liekolják! Az is nagy segítség lehet, ha meghívod a csoport jobb oldalon, fent található, “Tagok meghívása” részben meghívod az összes ismerősödet a Szeretlek Balarton csoportba (ki ne szeretné ugyanis a Balatont), így mindenki szavazhat majd fotódra! 

 

Nyeremények 

Ilyen nyaralásos még nem vol. A Mala Garden Hotel**** Superior szerintünk Siófiok legjobb szállodája, ivitelezése egyedi, igényessége magasan a többi hotel fölé emeli ezt a gyönyörű kis hotelt. Ezen a szuper helyen tölthetsz el 2 éjszakát, ha te vagy a legjobb, akkor egyenesen egy lakosztályban! Mutatjuk, mit nyerhetsz a Mala Garden Hotel**** Superior  jóvoltából : 

 • 1.    díj: 2 éjszaka lakosztályban
  Foglaltság függvényében  – Felhasználható: 2020.09.20 – 12.18-ig, hétköznap (péntek és szombat éjszaka kivételével), kivéve kiemelt időszakokban a szállodával előre egyeztetett időpontban 
 • 2.    díj: 2 éjszaka szobában
  Foglaltság függvényében  – Felhasználható: 2020.09.20 – 12.18-ig, hétköznap (péntek és szombat éjszaka kivételével), kivéve kiemelt időszakokban a szállodával előre egyeztetett időpontban
 • 3.    díj: Gourmet & Wine vacsora 2 fő részére a Mala Garden Restaurantban – Felhasználható: 2020.12.18-ig 

 

Játékszabályzat és részvételi feltételek 

A játék időtartama : 


2020. július 27. (0:00) – 2020. július 15. (23:59)
 

Helye :


,,Szeretlek Balaton” Facebook csoport

 

Kik vehetnek részt a játékban


A Játékban részt vehet minden, 16. életévét betöltött, magyar lakcímmel és a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező személy, aki egy Facebook profillal rendelkezik, és aki teljesíti a „Játék menete” részben foglaltakat.

 
A játékos elfogadja a játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, és hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a Facebook  csoportban megadott profilnevét és profil képét, valamint nyertesség esetén teljes nevét, profil képét, az adott Játékkal összefüggésben az Adatvédelmi szabályzatban írtak szerinti kezeljék.


A Játékban nem vehetnek részt a Szervező, a Lebonyolító, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

 

A játékos büntetőjogi felelősségének tudtaában kijelenti, hogy az általa feltöltött fotó saját tulajdona, afelett szerzői jogokkal rendelkezik. 

 

A játékos kijelenti, hogy az éltala feltölttt fotót a Szervező Facebook oldalain megoszthatja. bemutathatja. 

 

A játék menete: 


A játékosok az alábbi feltételekkel vehetnek részt a nyereményjátékban. 

 

 • A játékban való részvételhez keresd fel a ,,Szeretlek Balaton” Facebook csoportot (Itt ttalálod)
 • Tölts fel a csoportba egy balatonon készült 2 évnél nem régebbi saját tulajdonú jó minőségű fotót. 
 • A kép leírásába írd bele a #malagarden hashtaget

A képeket a játék szervezői megvizsgálhatják, amennyiben felmerül a jogtalan képhasználat gyanúja, úgy a játékost kizárhatják a játékból. 

 

Nyertesek kiválasztása


A játék lezárását követően 3 nyertes kerül kiválasztásra. Az összes, kiírásnak megfelelő képet a szervező összegyűjti, majd azokat a nyeremények felajánlójával valamint szakmai zsűrivel közösen elbírálja. 


Az elbírálás időpontja : 2020. július 20.


Eredményhirdetés : 2020. július 26. 20:00 , helyszíne a ,,Szeretlek Balaton” Facebook csoport valamint a nyereményeket felajánló Facebook oldala.


A nyertes képeket a Szervező közzéteszi Facebook csoportjában. 

 

Nyeremények


A Mala Garden Hotel**** Superior jóvoltából : 

 

 • 1.    díj: 2 éjszaka lakosztályban – Foglaltság függvényében  – Felhasználható: 2020.09.20 – 12.18-ig, hétköznap (péntek és szombat éjszaka kivételével), kivéve kiemelt időszakokban a szállodával előre egyeztetett időpontban 
 • 2.    díj: 2 éjszaka szobában - Foglaltság függvényében  – Felhasználható: 2020.09.20 – 12.18-ig, hétköznap (péntek és szombat éjszaka kivételével), kivéve kiemelt időszakokban a szállodával előre egyeztetett időpontban
 • 3.    díj: Gourmet & Wine vacsora 2 fő részére a Mala Garden Restaurantban – Felhasználható: 2020.12.18-ig 

A Nyeremény készpénzre nem váltható, készpénzben történő visszatérítés nem eszközölhető, továbbá egyéb kedvezményekkel nem vonható össze és utólag nem érvényesíthető.


A nyeremény felajánlója vállalja, hogy amennyiben felmerül adó- vagy egyéb járulékfizetési kötelezettség a nyereményekkel kapcsolatban, úgy a Szervező a nyertesek nevében kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is. Az ezeken felül esetlegesen felmerülő más adó, díj és illeték, utazási költség, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

 

Nyeremények átvétele


A nyerteseket elektronikus úton keresi meg a nyereményt felajánló cég az eredményhirdetést követő 3 napon belül, mely megkeresésre a nyertes köteles haladéktalanul visszajelezni.

 

A Facebook önálló adatkezelő, külön adatkezelési tájékoztatóval rendelkezik (https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy). A Játék szervezésében és lebonyolításában a Facebook semmilyen módon nem vesz részt.


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kettlebell

 kettlebell

Csomó, Knots

A csomó, vagy knots a sebesség mértékegysége, 1 tengeri mérföld/óra, azaz 1,85 km/óra.

Étterem Budapesten

Egy különleges éttermet keresel a főváros szívében? A Városliget Café & Restaurant...

A turbófeltöltő javítása

Amennyiben gépjárműve üzemeltetése során turbófeltöltőjének működésében hibát...

Kávéház Budapest

Sokan nem tudják, de kis hazánkban található a Világ Legszebb Kávéháza! Ezen legendás...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.