notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Idén még több nyereségre számítanak a Balatonból!

hirdetes

Idén még több nyereség származhat a magyar tengerből

Ilyés Zsófi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 2015-ös év is kiemelkedő volt a Balaton életében, hiszen rekordmennyiségű profitot termelt. Idén  pedig csak a húsvéti időszak alatt több, mint ötezren választották a Balatoni Hajózás Zrt. szolgáltatásait, így most sokkal siekresebb évre számítanak még a tavalyinál is.

 

Az idei év még nagyobb népszerűséget hozhat a magyar tengernek!

A tavalyi év minden szempontból sokkal jobb lett a 2014-es évhez képest a Balatoni Hajózási Zrt. életében.


Idei számítások szerint a 2016-os év azonban még jobb lehet az előzőnél, tehát összesen öt százalékkal, azaz 120 millió forintnyi összeggel lehet több a nyereség.


Ezeket a szuper eredményeket talán a nem éppen kedvező időjárásnak köszönheti meg a cég, hiszen a hatalmas hőség nem csábítja annyira nagy mértékben a pihenni vágyókat a Balatonra.


Nem egy ember érdeklődött a különböző élmény, valamint rendezvényhajók programjai felől, ezzel szemben a menetrendszeri járatokat kevés ember vette igénybe.

 

 

 

 

A személyhajókra összesen 660 ezer szállt fel, ebből 487 ezer utazott a menetrend szerinti járatokon, a  kompszolgáltatást pedig majdnem 998 ezer ember választotta összesen 298 ezer járművel.

hirdetes


Az idei szezonra a Bahart újabb és frissebb menetrenddel jelentkezik, valamint négysávos díjszabással, mely lényegesen igazságosabb.
A távolság függvényébén a mostani felnőtt jegyek 1200-1300 forint körüli áron mozognak, díj emelés azonban nem lesz, hiszen a nagyobb forgalom a cél.

Az idei év még nagyobb népszerűséget hozhat a magyar tengernek!

Alsóörs kikötőjének fejlesztése is megkezdődik, ami 250 millió forintnyi befektetés lesz, ennek köszönhetjük majd a bővebb vitorláshelyeket is, melyeket ki lehet majd bérelni továbbra is.


Az árak itt is változtatlanul maradnak, ebből is jelentős növekedésre számítanak bevétel szempontjából.

 

 

 

 

A Bahart a számos újítás mellett nem egy hajó felújítását is tervezi, ezek között lesz a Beatrix nevet viselő, mely 2017-re lesz majd kész elviekben.

hirdetes

 

Ezzel együtt az eddigi években 350 és 500 millió forintot felemésztő beruházások idén 7-800 millióra nőnek majd a tervezet szerint.

 


A kormány a Balaton fejlesztésének 300 milliárd forintos koncepciójából a Balatoni Hajózási Zrt. kétmilliárdot fordít majd a hajópark és további kettőt pedig a kikötőfejlesztésekre.

 


Ezek mellett ipari kikötőkre, védművekre is szeretnének pénzt fordítani majd, reméljük ez sikerülni is fog és még többen látogatunk majd el a magyar tengerhez! :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Idegenvezető tanfolyam

Idegenvezető tanfolyam   Az idegenvezető az egyik legérdekesebb szakma, amelyet... Tovább

Révfülöp Üdülőszálló Kikötő

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található az Üdülőszálló... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 189

Átlagos értékelés: 4.7

tenger,óceán utazás