Balatoni vizimentők

hirdetes

A balatoni vizimentőknek idén is sok dolguk volt

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az idei évben is bőven volt esemény a Balaton körül, már ami a vizimentők munkáját illeti. Elkészült az összesítés, hogy idén mennyi munkájuk volt a magyar tenger őrangyalainak. 

Bőven volt munkájuk a balatoni vizimentőknek

 

Mint minden évben, idén is volt sajnos bőven dolguk a balatoni vizimentőknek. Természetesen sajnos egy nyaralás során is előfordulhatnak olyan esetek, melyek sűrgős beavatkozást igényelnek. Sajnos sokan a mai napig sokan figyelmen kívül hagyják a balatoni viharjelzéseket, pedig a magyar tenger körül világszíntű a biztonsági berendezések színvonala. Minden évben vannak olyanok, akik szerint nem kell törődni azzal, ha sűrűsödnek a fényjelzések. Pedig a balatoni vihar nagyon gyorsan érkezik és a nagy szél sokszor még a gyakorlott úszók, sőt a vizimentők dolgát is megnehezíti.

hirdetes

 

Azonban nem csak ilyen problémák fordulhatnak elő. a 2017-es évben egy életmentés és közel háromezer szakszerűen ellátott sérülés volt a Balatoni Vizimentők összmérlege. A Magyar Vöröskereszt idén immáron a 11. alkalommal indította el a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálatot. Június 30. és augusztus 20. között látta el ezt a megtisztelő feladatot a magyar tenger 12 településének 18 strandján a megbízott 231 önkéntes. Hogy mik votlak a leggyakoribb riasztási okok? A következő oldalon mutatjuk azt is.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Döghullám

A döghullám a szél elülte után megmaradó kellemetlen hullámzás. Tovább

Baum

Baum: Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes