Újítások a balatoni hajózásban

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Óriási újítások a balatoni hajózásban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Óriási újítások a balatoni hajózásban


2017/03/14

A tavalyi évben a Siófok katamaránt, míg idén a Nemzeti Regatta nevű motorost állítja csatarendben a BAHART. Ezzel egy időben az eddig itt szolgáló Révfülöp vízibusz Budapestre teszi át a székhelyét. 

Ezek lesznek az idei év újításai

 

Hajók szintjén tehát folyamatos az újítás, de a BAHART nem csak ezekre a járművekre gondolt, mikor az újításokon törte az agyát. Számos ügyfélbarát fejlesztéssel készülnek. Közöttük ott van a a hajózással kapcsolatos kedvezményrendszer, aminek segítségével, illetve megspékelve még  a BAHART kártyák bevezetésével jelentősen szélesítette, bővítette a kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatások körét, a felhasználhatóságának időszakát, és a kedvezményeket igénybe vevő felhasználók körét.

 

 

Az idei hajózási szezonra  bővül a szolgáltatások száma is. Ilyen lesz például a Playmobil gyerekjegy is, mely valamennyi személyhajójárat igénybevételére alkalmas. A jegy mellé  a gyerekek népszerű játékfigurák közül is választhatnak. De nem csak ezen szegmensek újulnak meg. Hosszú idő után visszatér az Operetthajó is, de a tavaly nagy sikerrel indított Mastercard Élményhajók is újra indulnak a siófoki kikötőből, másfél órás színpadi műsorral a fedélzeten.

 

A Balaton mindenkit megigéz. A szerelemesek és a fiatal párok is örömüket lelik benne, akik választhatnak a romantikus naplemente túra, a borkóstolóval egybekötött sétahajózás vagy éppen az esti bulihajók közül.Végül álljanak itt  Dónucz László értékesítési és forgalmi igazgató szavai, aki eképpen látja a BAHART és a Balaton közös jövőjét:

 

„A Révfülöp vízibusz mai búcsúja is kifejezi, hogy a BAHART tovább halad a modernizálás útján és a hajópark fokozatos felújításával, korszerűsítésével és tervezett bővítésével a régió kiemelkedő szolgáltatója, a települések és rendezvényeik összekapcsolásával „A Balaton motorja” kíván lenni.”

 

Ne hagyja ki a következő oldalon a kedvcsinálónkat az idei balatoni nyaraláshoz!

 

 

Ezek lesznek az idei év újításai

 

 

 

(Videó forrása: Norbert Varga

Ezek lesznek az idei év újításai
Balaton hajóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

merev forstag

Rögzíti a hajó orrát az árbochoz, egy alumínium, vagy műanyag profilban drótkötél...

Bókony

A bókony jelentése hajóborda.

Detre Dia

Detre Dia, szörf olimpikon Lásd itt: Detre Diána

Jobbcsapás

Egy vitorláshajó jobb csapáson halad, amikor a szelet jobb oldala felől kapva baumjával a bal...

Schwert

Schwert (ejtsd: svert) - jolle leengedhetõ uszonya, oldalsodródás ellen
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.