Ilyen volt Balatonfüreden a Balatoni Hal- és Borünnep pünkösdkor.

hirdetes

Ilyen volt a tizenhatodik Balatoni Hal- és Borünnep Balatonfüreden

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az egykori nagyszerű kedzeményezésből jól ismert ünneppé alakult a Balatoni Hal- és Borünnep. Idén tizenhatodik alkalommal lepték el a látogatók a Tagore sétányt pünkösdkor.

Balatoni Hal- és Borünnep Balatonfüred

Tizenhatodik Balatoni Hal- és Borünnep

 

Idén tizenhatodik alkalommal került megrendezésre a Balatoni Hal- és Borünnep Balatonfüreden. Péntektől négy napon át várták az érdeklődőket Balatonfüreden, Csopakon, Paloznakon és Tihanyban.

 

A hosszú hétvégén senkit nem hagytak unatkozi a szervezők, kultúrális, gyermek és családi programok, koncertek is helyet kaptak a programtervben. A látogatók finomabbnál finomabb ételeket és italokat kóstolhattak a Tagore sétányon. A rendezvény egyébként több helyszínen zajlott, a Kisfaludy Színpadon és a Kisfaludy Galériában is.

 

Balatoni Hal- és Borünnep Balatonfüred

 

Pici nyár pünkösdkor

 

A Tagore sétány éppen úgy festett, mint főszezonban. A látogatók ellepték a partot, a felállított asztalokat és székeket, egy kicsit tényleg úgy érezhettük magunkat, mint augusztus közepén. Azzal a különbséggel, hogy a hosszú hétvége minden napján kellemes időjárásban volt részük az arra járóknak. 

hirdetes

 

Balatoni Hal- és Borünnep 2018

 

Ünnep a kezdeményezésből

 

A rendezvény célja első sorban egyébként az, hogy felhívja a figyelmet a balatoni halakra, a helyi és országos borosgazdákra és vendéglátókra. Az egykori nagyszerű kezdeményezés ma már jól ismert ünneppé alakult, ahol a friss levegőn, a Balaton partján kortyolhatunk el egy finom pohár bort és gyönyörködhetünk a kilátásban. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Habléc

A habléc a hajók orrfedélzetén található vízlevezető "bajusz". Tovább

Áramlásjelző fonál

Az áramlásjelző fonál a vitorlák helyes állásszögének beállításához használt, a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes