Íme a legjobb balatoni strandok listája!

hirdetes

Ezek a legjobb szabad strandok a Balatonon!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nemsokára itt a nyár, jaj de várjuk már! Ha a legmelegebb évszak, akkor iránya strand. Arra meg a legjobb a Balaton. Rengeteg fizetős strand létesült már a legnagyobb tavunk körül, de mi most megmutatjuk a legjobbakat, melyek ingyenesek!

Ezek a legjobb strandok a Balaton partján

Nézzük tehát a legjobbakat, melyeket muszáj meglátogatni, mert annyira nagy élmény itt fürdőzni, napozni, hogy arra szavak nincsenek.

 

1, Balatonakarattya

 

Északi vagy déli part? A Balatonnal kapcsolatban van egy dolog, mely nem hagyja az embereket nyugton: melyik részét szeretik jobban? Vannak akik az északi részre esküsznek, mert ott nyugalom van, szerintük a víz is tisztább és mélyebb is, mások pedig semmi pénzért sem szakítanának a déli résszel. hiszen, ahogy ők mondják: “ott az élet”.

 

 

Balatonakarattya ebből a szempontból teljesen semleges, hiszen a tó keleti részén található, nem messze az M7-es autópálya lehajtójától. A Gumirádli szabadstrand nemrégen felújításon esett át, de még mindig egy kiscit retro a hangulata. Sokak problémája is megvan oldva itt, hiszen kellemes mértékben árnyékos a part. Gyerekeknek játszótér, a strand előtt fizetős sparkoló, és egy jó kis büfé is  várja a kikapcsolódni vágyókat.

 

2, Balatonkenese, Alsóréti szabad strand

 

 

Ne is menjünk messze innen, hiszen Akarattya és Kenese közvetlen egymás mellett fekszik. Talán nem is véletlen, hogy a legjobb strandok a Balaton ezen részén vannak. A strandot legegyszerűbben balatonakarattyai lejtő aljától közelíthetjük meg, ahol az Alteleki utca a 71-es főútról lefordul a part felé. 

hirdetes

 

3,  Zamárdi, Keszeg utcai szabad strand

 

Zamárdi mostanában a Balaton Soundról híresült el. Ez a szabad strand nem is olyan messze található a fesztivál helyszínétől. Nem egy nagy strandról beszélünk esetében, de itt is minden adott ahhoz, hogy az ember jól érezze magát. 

 

 

hirdetes

 

Ezek a legjobb strandok a Balaton partján

 

4,  Balatonboglári szabad strand

 

Gyerekként rengeteget táboroztunk Bogláron, felejthetetlen élményt nyújtva ezzel sok ezer gyereknek határainkon innen és túl is. Egykoron fizetős strandja volt, manapság azonban már ingyenes a belépés ide. Sőt, mi több, a parkolás is ingyenes előtte. A város nevezetessége a kilátója is, mely mint látható, akár este is gyönyörű panorámát enged. 

 

 

5, Balatonfenyves Központi szabadstrand

 

Balatonfenyves legnagyobb szabadstrandja a település központi részén található. A  vasútállomástól a partra vezető utca végén fekszik, melynek a teljes hossza körülbelül egy kilométer hosszú.A víz lassan merül, ezért aztán a ksigyerekes családok is előszeretettel jönnek ide.A hangulat tehát családias, amit az itt lévő játszótér még inkább fokoz. 

 

 

6, A Tihanyi szabad strandok

 

Sokaknak a Tihany szó hallatán inkább jut eszébe az Apátság, a félsziget maga, vagy a levendula, mint a fürdőzés. Pedig itt arra is van lehetőség. Három szabadstrandot emelnénk ki esetében: a Gödrösi szabad strandot, melynek csodálatos a panorámája,  a Somoso szabadstrandot, mely a legközelebb esik a faluhoz, de ott van még a Rév szabad strand is, mely  árnyékos, ráadásul kutyákat is be lehet vinni a vízbe.

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Takk

A takkot csapásnak is hívjuk. Egy csapás lehet jobb, bal, pozitív illetve negatív. Ha... Tovább

Bavaria 32

Bavaria 32 - Kötélzet és vitorlázat Nagyvitorla konvencionális... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 243

Átlagos értékelés: 4.9

Balaton