Balatoni vihar fotó - Elképesztő Balatoni fotó tarol a közösségi médiában: a fonyódi viharban olyan ámulatba ejtő kép készült, amilyet még biztosan nem láttál, egy templom a felhőkben!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Lenyűgöző fotó: A Balatoni viharban rajzolódott ki a templom alakja

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Lenyűgöző fotó: A Balatoni viharban rajzolódott ki a templom alakja


2023/08/03
NA

Egy elképesztő fotó hódítja meg éppen a közösségi médiát, amely a Balaton-parti Fonyód viharban készült. Az amatőr fotós, Kővári Zsolt, egy rendkívüli pillanatot örökített meg, amikor a viharfelhők között lenyűgöző módon kirajzolódott a helyi Nagyboldogasszony-templom harangtornya. A LikeBalaton figyelmét is felkeltette a páratlan fotó, amely máris sokakat lenyűgözött.

Balatoni vihar kép

Elképesztő Balatoni fotó: a fotóst is meglepte a kép

Kővári Zsolt, a Balaton-part lelkes fotósa, évek óta keresi az izgalmas pillanatokat a viharos időszakokban. Azonban az általa készített legutóbbi felvétel még őt is meglepte.

 

"Szenvedélyes viharfotós vagyok, és ezen a napon délután fájó szívvel figyeltem, amint mások csodás képeket osztanak meg a közösségi oldalakon. Közben a munkahelyemen kellett lennem..." - mesélte Kővári.


A lehetőség csak este adódott, amikor végre szabadideje volt, és a fonyódi strand közelében helyezkedett el. Reménykedett abban, hogy talán egy-két fotót sikerül majd lőnie a viharos égbolton táncoló villámokról. Ahogy a felhők lassan elvonultak felette, hirtelen szemébe ötlött egy sötét peremfelhő, ami közeledett felé.

 

A fantasztikus Balatoni fotó: a templom rávetítődik a felhőkre

A pillanat fokozatosan vált különlegessé, amikor a peremfelhő közelített a Nagyboldogasszony Római Katolikus Plébánia felett, és a templom kivilágítása valósággal rávetítette a harangtorna alakját a felhőkre. Kővári szerencsésen jó időben volt jó helyen, így sikerült az alábbi lenyűgöző fotót megörökítenie:


Az egyedi pillanatot rögzítő fotó azonnal elterjedt a közösségi médiában, és nagy hatást gyakorolt az emberek képzeletére. Az összhangban álló viharos felhők és a templomrajzolat kombinációja olyan, mintha valami földöntúli jelenséget figyelnénk meg.

 

A csodás Balatoni fotó több ezer kedvelést kapott azóta

A LikeBalaton is kiemelte a kép egyediségét, és kiemelte, hogy ritkán találkozhatunk ilyen kreatív fotókkal a Balaton környékén. A fotó azóta több ezer kedvelést és elismerést kapott, és számos felhasználó megosztotta saját profilján, hogy mások is átélhessék az élményt.

 

A Balatoni amatőr fotós továbbra is keresni fogja a különleges pillanatokat

Kővári Zsolt továbbra is kitartóan keresi az érdekes pillanatokat a Balaton-parton és annak környékén, és a fotói révén még többen ismerhetik meg a tó különleges arcát. Az ősz beköszöntével újabb lenyűgöző fotókra számíthatunk tőle, amelyek talán még meghökkentőbb és varázslatosabb pillanatokat rögzítenek majd.


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kávézó Budapesten

A tökéletes kávézó Budapesten mindenkinek más jelent, abban azonban egyetérthetünk, hogy a...

Balatonaliga Horgász Egyesület Kikötő

A Balatonaligai Horgász Egyesület kikötője a Balaton keleti medencéjének keleti partján...

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek...

Trimmzsinór

A vitorlában lévő vékony állítózsinór. Általában a vitorla alsó- és hátsóélébe...

Havaria

Havaria: erõsszeles, kicsi orrvitorla Jobbcsapás - a hajó jobbcsapáson halad, ha a vitorlába...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.