Segíts most Te, hogy aztán ők segíthessenek (talán Neked…)! A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata kér!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Segíts most Te, hogy aztán ők segíthessenek (talán Neked…)! A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata kér!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Segíts most Te, hogy aztán ők segíthessenek (talán Neked…)! A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata kér!


2020/05/23

Mentőautóra és lélegeztető gépre gyűjtenek a balatoni Vizimentők. A szükséges pénz nagy része összejött, de most egy kis segítségre van még szükségük! 
 

Mentőautóra és lélegeztető gépre gyűjtenek a Vizimentők. A szükséges pénz nagy része összejött, de most egy kis segítségre van még szükségük!

A balatoni Vízimentők története már több, mit húsz éve kezdődött…

 

2000-ben egy maroknyi csapattal elindították a mentőőri szolgálatot néhány balatoni strandon…

 

A 2019-es szezonban pedig már több, mint nyolcvan helyszínen, több száz szakképzett, jól felkészült fiatal állt szolgálatban a VMSZ egyenruhájában, hogy minden nap, nyitástól zárásig a vizet pásztázva és a partot figyelve vigyázzon a strandolókra és segítsen, ha szükség van rá. Hajós szolgálatuk kilenc hajóval és magasan képzett szakszemélyzettel volt jelen a Balatonon, hogy baj esetén a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb segítséget nyújthassák. 

 

Részt vesznek szinte minden balatoni - vízi és vízparti - rendezvényen, hogy biztosítsák azokat. 2016-ban a Balaton északi partján szolgálatba állítottak egy mentőtiszti gépkocsit, így azóta már nem csak a vízen, de a szárazföldön is a bajbajutottak rendelkezésére állnak.

 

Több, mint húsz éve hisznek a munkánkban és a megelőzés fontosságában! Ha vízimentésről van szó ők  a legjobbak!

 

Azért, hogy munkájukat, a mi, a Te életed mentését még jobban elláthassák, most a mi, a Te segítségedre is szükségük van! 

 

A mentőautó projekt: partra szállnak a Vízimentők!

Csapatukban számos szakember dolgozik, vannak orvosi felszereléseik és rendelkeznek sürgősségi mentőhajókkal. Azonban ismerve a jelenlegi járványügyi helyzetet, szeretnék meglévő - vízen már többször bizonyított - erőiket a szárazföldre átcsoportosítani. Ehhez találtak egy alkalmas vadonatúj MENTŐAUTÓT, amellyel hasznos segítséget tudnának nyújtani a Balaton régiójában élőknek. A mentőjármű a járvány okozta veszélyhelyzetet követően is a régió mentési feladatainak ellátásában szolgálna tovább.

 

AZ ÚJ MENTŐAUTÓ MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ KÉRIK TÁMOGATÓ SEGÍTSÉGEDET.

 

A teljes vételár bruttó 31,5 millió forint.

Cél: egy új mentőautó és egy Hamilton T1 lélegeztető gép beszerzése.

 

Célösszeg: 37.783.000 Ft

 

Mai egyenleg: 34.939.853 Ft !!!

 

Ha mindenki összefog, sikerülhet a Balatoni Vízimentők projektje!

 

Nagyszerű dolog történt!

A mentőautó teljes árát megkapták egy olyan személy alapítványától, aki nem csak idehaza, hanem a nemzetközi üzleti életben is nagyon sikeres. Hogy ki volt a nagyszerű támogató, hamarosan kiderül (persze lehet találgatni). Hihetetlen öröm mindannyiunknak és ezúton is szeretnénk MEGKÖSZÖNNI a Támogatást!

 

Már csak 2.843.147 Ft-ot szükséges gyűjteni és elérjük az összes kitűzött célukat és meg lesz a legjobb lélegeztető gép is!

 

Így most arra buzdítunk mindenkit, hogy folytassuk együtt a következő napokban a gyűjtést. Kérjük, akik tehetik osszák meg ezt a cikket és támogassák a balatoni Vízimentőket! Hisszük, hogy sikerülni fog, mert az összefogás mindent sikerre visz.

 

Minden támogatni kívánó magánszemély, vállalkozás, cégcsoport pénzbeli segítségét szívesen fogadják a 10404955-49515811-00000000 számú bankszámlánkra. Külföldről indított utalás esetén: IBAN: HU31 1040 4955 4951 5811 0000 0000 SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

 

A támogatás összegéről adóigazolást állítanak ki, amely felhasználható az adóalap csökkentéséhez. Kérjük a közleményben, vagy e-mailben írd meg az igazoláshoz szükséges adataidat (név, cím, adószám).

 

Bízunk az összefogás erejében! Köszönjük a segítő támogatást!


BalatonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Légszekrény

Légszekrény - kishajókba épített kamrák, amik boruláskor nem engedik a hajót elsüllyedni

Korcsolyázás

A korcsolyázásra Budapesten számtalan lehetőségünk van, hiszen több korcsolyapálya is...

Route du Rhum

Route du Rhum vitorlás verseny történet A Route du Rhum egy transzatlanti, egykezes...

Torben Grael

Torben Grael Születési hely/idő: 1960.  július 22. Sao Paolo Torben Grael...

Soling

Soling vitorlás hajó leírása A Soling Norvégiából indult hódító útra,ugyanúgy,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.