Íme a dán újdonság a Bang & Olufsen formájában

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Bang & Olufsen: A dán úttörő

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Bang & Olufsen: A dán úttörő


2020/10/15

Szenvedély, büszkeség és kitartás. Három olyan tulajdonság, amely jól meghatározza a „Bang & Olufsen” -t, a rangos dán vállalatot, amely piacvezető a televíziókészülékek, zenei rendszerek és a nagy teljesítményű audio termékek tervezésében és készítésében. A „Bang & Olufsen” gyökerei Struer kisvárosban vannak, ahol majdnem kilencven évvel ezelőtt két mérnök, Peter Bang és Svend Olufsen úgy döntött, hogy megalapozz egy olyan céget, amely reményeik szerint az audiovizuális tökéletesség ikonjává válik.
 

dán vállalat

És így volt. A vállalati filozófia ma is kiemelten kezeli termékcsaládjainak minőségét és innovációját, középpontba helyezve a környezet iránti felelősséget és tiszteletet. Ez magában foglalja a fenntartható termékek gyártását olyan munkahelyi környezetben, amely biztonságos és egészséges a vállalat minden alkalmazottja számára. Ma a „Bang & Olufsen” termékeket több mint száz országban értékesítik, és a „Bang & Olufsen Central Park” (Tecnica e Design SA) az, amely hivatalosan képviseli a dán vállalatot Luganóban.

 

A vállalat rövidtávú céljai

Ügyfeleiknek már számos szolgáltatást kínálnak, kezdve a helyszíni ellenőrzésektől és az egyéni igények körültekintő értékelésétől, a multimédiás tervezésen át a műszaki infrastruktúra megfelelő előkészítéséig. Az ügyvezető szakaszban garantálják a legmagasabb színvonalon végrehajtott berendezések telepítését és hatékony értékesítés utáni szolgáltatást, valamint hároméves garanciát vállalnak a „B&O” termékekre, szemben a törvény által tervezett két évvel. Sőt, célkitűzésük további kiterjesztése érdekében kapcsolatba lépni az ingatlanszakma és az ahhoz kapcsolódó tevékenységek szakembereivel, akiknek a termékeiket, szolgáltatásaikat és technológiákat kínálják, hogy ők viszont hozzáadott értéket nyújthassanak ügyfeleiknek.

 

Milyen különösen innovatív "Bang & Olufsen" termékeket kínál az ügyfeleknek a cég?

Az audio szegmensben változatos megoldásokkal számolhatunk a zene vételéhez mobileszközökön történő streaming során (Apple / Android). Ma a zenét online vásárolják az iTunes vagy olyan szolgáltatások segítségével, mint a Spotify. A „B&O PLAY” portfólió például olyan önálló mobil termékekből áll, amelyek intuitívan használhatók és könnyen integrálhatók a mindennapi életbe. Másrészt, ami a video szektort illeti, a cég televíziói nemcsak kiváló minőségű képeket nyújtanak, hanem kölcsönhatásba lépnek az ember mindennapi tevékenységével is, és a „Bang & Olufsen” a televíziókészülékek ezen forradalmi fejlődésének középpontjában áll. Ha érdekel, hogy mire képes még ez a fejlesztés, és mi különbözteti meg a cég termékét a konkurenciától, akkor lapozz a következő oldalra!


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén...

Torben Grael

Torben Grael Születési hely/idő: 1960.  július 22. Sao Paolo Torben Grael...

Topfény

Topfény: horgonyzáskoz bekapcsolt körbevilágító fehér fény.

Árboc

Az árboc a vitorlázat tartóoszlopa.

Kalóz

A Kalóz kétszemélyes, biztonságos jolle. Versenyzéskor ketten használják, de ideális...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.