notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Jubileumát ünnepli idén a Bankár Kupa, amely az elmúlt évek során az egyik legrangosabb vitorlás eseménnyé nőtte ki magát.

hirdetes

XV. Brokernet-Uniqa Bankár Kupa

www.bankarkupa.hu
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Jubileumát ünnepli idén a Bankár Kupa, amely az elmúlt évek során az egyik legrangosabb vitorlás eseménnyé nőtte ki magát. Az elsősorban a pénzügyi szektor vállalatai számára megrendezésre kerülő verseny remek lehetőséget nyújt arra, hogy a szakmában dolgozók együtt töltsenek egy hétvégét, és még a sportággal is közelebbről megismerkedjenek, hiszen a hazai vitorlázás legkiválóbb hajóinak a fedélzetén versenyeznek egymással.

Bankárkupa

XV. BROKERNET-UNIQA Bankár Kupa
XI. BROKERNET-UNIQA Biztosítási Kupa
II. Volvo Lízing Kupa

 

sajtótájékoztató
2011. május 31. Kogart Ház

 

Bankár Kupa - felkészülés a Kékszalag Tókerülő versenyre

Az idei évben június 4-5-én kerül megrendezésre Balatonkenesén a XI. BROKERNET-UNIQA Biztosítás Kupa, június 5-én a XV. BROKERNET-UNIQA Bankár Kupa, valamint második alkalommal találkoznak a Lízingszövetség tagjai a II. Volvo Lízing Kupán. A keddi sajtótájékoztatón Litkey Farkas büszkén jelentette be, hogy az eseményre egy héttel a rajt előtt már összesen 45 hajó nevezett be, amely remek számadat, mivel a korábbi években ilyenkor még csak a résztvevők (2010-ben 51 hajó) fele jelezte részvételi szándékát. „Egyre népesebb és színvonalasabb a mezőny, a versenyzők fontos állomásnak tartják a Bankár Kupát a Kékszalagra történő felkészülésben. Idén is rajthoz áll a Balaton összes komoly sportértékkel rendelkező vitorlása, így a Sirocco, a Nemere II., a Principessa, a Budapest Bank-Lisa, az Avatar, a Sponsor Wanted, a Kishamis, és még sorolhatnám a résztvevőket. Lesz 15 Nautic, lesznek katamaránok, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ismét nagyszerű versenyt láthatunk majd a hétvégén” – nyilatkozta Litkey Farkas, a verseny rendezője.

hirdetes

A Sirocco fedélzetén

A pénzügyi szektorban meghatározó szerepet betöltő két cégcsoport, a BROKERNET és az UNIQA már évek óta támogatója a rendezvénynek, sőt, előbbi címvédője is a Bankár Kupának. Idén azonban „egy hajóban eveznek” majd, ugyanis mindkét vállalat a Sirocco fedélzetén teljesíti a Bankár Kupát.

„A BROKERNET a válság ellenére továbbra is támogatni tudja azokat a sportembereket, akik kiemelkedőt teljesítenek, mint például Erős Zsolt hegymászó, vagy Litkey Farkas vitorlázó. Az elmúlt évben izgalmasan alakult a verseny, menekültünk a vihar elől, de aztán végül sikerült megnyerni a Bankár Kupát. Bízom benne, hogy idén is hasonlóan jó szelünk lesz, és kíváncsi vagyok a kihívókra, mert nem mindennapi hajók állnak majd rajthoz a versenyen” – nyilatkozta Gecser Ottó, a BROKERNET Investment Holding Zrt. vezérigazgatója.

„Az UNIQA is régóta elkötelezett híve a minőségi sportoknak, így a vitorlázásnak is, mindig is kiemelten fontos volt számunkra ez a rendezvény. Nem csak üzletileg, hanem barátilag is találkozunk egymással a hétvége folyamán, és amellett, hogy szeretnénk jól érezni magunkat, komolyan készülünk a versenyre” – tette hozzá Kurtisz Krisztián, az UNIQA Biztosító Zrt. nem-élet főigazgatója.

hirdetes

Biztosíási Kupa Túraverseny

A Biztosítási Kupa szellemi atyja, Dr. Kállay Benjámin úgy véli, hogy a vasárnapi túraverseny előtt a szombati pályaverseny még változatosabbá teszi a résztvevők számára a XI. BROKERNET-UNIQA Biztosítási Kupát. „Mindig próbálunk a one-design felé mozdulni, hogy a pályaversenyen lehetőleg egyforma hajókkal versenyezzünk. A korábbi években voltak már 50-es cirkálók, az Európa-bajnokság évében J24-gyel mentünk, idén ismét Nautic-ok lesznek.”

A BROKERNET-UNIQA Biztosítási és Bankár Kupa, valamint a Volvo Lízing Kupa tehát 2011. június 4-5. között kerül megrendezésre Balatonkenesén, a Kenese-Marina Port kikötőben.
 
 
www.bankarkupa.hu
 

Forrás: www.bankarkupa.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 147

Átlagos értékelés: 5.0