A Bécsi Filharmonikusok nyáresti koncertje

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A Bécsi Filharmonikusok koncertje idén is megrendezésre kerül!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Bécsi Filharmonikusok koncertje idén is megrendezésre kerül!


2015/03/27

Bécs városának hagyományos rendezvényeiről már mindannyian hallottunk. Ezek a nagy volumenű események a világ minden tájáról vonzzák az érdeklődőket és a turistákat már évek óta, és idén Te is megtekintheted a Bécsi Filharmonikusok nyár esti koncertjét!

Idén is megrendezésre kerül a Bécsi Filharmonikusok nyáresti koncertje

Nem is csoda, hogy ennyire elterjedtek ezek az ünnepségek és produkciók, hiszen Bécs városát amúgy is érdemes meglátogatni, turistaként bolyongani a gyönyörű építészeti remekművek és hatalmas parkok között, hát még akkor milyen hangulat övezi ezt a csodálatos környéket, amikor valamilyen világhírű rendezvény is megrendezésre kerül!

 

 

A Bécsi Filharmonikusok nyár esti koncertje

Ausztriában Áldozó Csütörtökön minden évben hagyományosan megrendezésre kerül a Bécsi Filharmonikusok nyár esti koncertje. Ez a rendezvény 100 000 fős hallgatóságot vonzz a Schönbrunni kastély kertjébe évente, köszönhetően az előadásnak, és annak, hogy ezt a fantasztikus élményt bármely odalátogató ingyenesen élvezheti a szabad ég alatt.

Az év ezen napján a Schönbrunni kastély parkja hihetetlen méretű és hangulatú koncertteremmé alakul át. A barokk stílusú építmény gyönyörű hátteret ad a páratlan előadásnak, amelyet egyszer mindenkinek látnia – és hallania kell. Ez a koncert ugyanis nem csupán a zenei, de vizuális élményt is biztosít. 

 

Ha Te is szeretnél részese lenni ennek a hatalmas élménynek, foglalj helyet nálunk, ide kattintva:
Bécsi Filharmonikusok nyár esti koncertje!

Idén is megrendezésre kerül a Bécsi Filharmonikusok nyáresti koncertje

A nyár esti koncert hagyományának kialakulása

A Bécsi Filharmonikusok évek óta adnak újévi koncertet Bécs városában, amely hihetetlen népszerűségnek örvend. 2004 óta azonban nem csak ezen az éjszakán, de Áldozó Csütörtökön is élvezhetjük az előadást, hiszen ekkor került először megrendezésre az akkor még csak egyedi alkalomnak szánt, és az Európai Unió bővítésének ünnepségére megrendezett nyáresti koncert. A hatalmas sikerre való tekintettel azonban innentől kezdve évente újra és újra láthatjuk az eseményt ezen a napon, amely Ausztriában ünnepnapnak számít.

 

Az idei évben az indiai származású karmester, Zubin Mehta vezényeli az előadást, aki 1985 óta vezető karmester a Maggio Musicale Fiorentino zenekarban, amely Firenzéből származik. A Liverpoolban megrendezésre kerülő Nemzetközi karmester verseny fődíjának nyertese biztosítja azt az élményt, amelyet az odalátogatók biztosan soha nem felejtenek el! 


ünnepKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonfűzfő - Nitrokémia Horgász Egyesület

A balatonfűzfői Nitrokémia Horgász Egyesület kikötője dél felé nyitott, így a...

Felmenetel

A felmenetel a hajó szélirány felé történő irányváltoztatása. A felmenetel szélbeállásig tart.

Turbófeltöltő azonosítása

A turbófeltöltők azonosítása fontos pontja a szervizelésnek, mivel a turbófeltöltők ára...

Formastabilitás

A formastabilitás a hajótest alakjától függő, a hajó dőlésével szemben mutatkozó...

Fellúvolás

A fellúvolás meghatározását lásd a felmenetel szótárszónál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.