BlackCat luxushajója

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A BlackCat Superyachts bemutatja legújabb luxusmodelljét, a 30 méteres cirkáló katamaránt.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A BlackCat Superyachts bemutatja legújabb luxusmodelljét, a 30 méteres cirkáló katamaránt.


2020/09/18
A BlackCat Superyachts bemutatja legújabb luxusmodelljét, a 30 méteres cirkáló katamaránt.
BlackCat katamarán

Cégen belüli egyesítés

A BlackCat nemrég egyesítette erőit a közepes méretű szénszálas cirkáló többtestű hajókra szakosodott McConaghy Boats-szal. Ez a legújabb kiegészítés az iparágat vezető beszállítóknak. Ilyenek például a North Technology Group és az m2atelier. Ez a két vállalat erős szövetségben áll a BlackCat Superyachts-sal, így a lucus cirkáló már a piacon is könnyen meg tudja állni a helyét. Nézzük mit gondolnak ezek a cégek a hajóról:

 

North Technology Group

A North Technology Group nagyon örül annak, hogy a BlackCat Superyachts őket választotta a BlackCat 30 építőjeként és az azonosítást követően várják, hogy hozzáadják a szakértelmüket ehhez az elit együttműködéshez. Az MMYD stúdió progresszív kialakításának köszönhetően egy ekkora sokrétű teljesen újragondolt modellről van szó, ami miatt rendkívül izgatottak a csapat tagjai, hogy mikor kezdhetik meg az építkezést. Teljesen bíznak abban, hogy ilyen nagyságú és leírású robusztus szerkezetet tudunk fel tudnak építeni, de ezt már bizonyítja a múltban elkészített, 42,5 méteres Adastra 

 

m2atelier

A BlackCat 30 ugyanazokkal a gyönyörű vonalakkal rendelkezik, mint a nagyobb modellek, és az m2atelier látványos belsőépítészettel rendelkezik. 6 kabinban biztosít szállást, maximum 8 vendég és 4 személyzet számára, nagyon nyitott és tágas hangulattal. A fő fedélzeti szalon egy szinten van, és elég nagy ahhoz, hogy nagy vacsorákat és szórakozásokat lehessen szervezni. A m2atelier csapata nagyon büszke arra, hogy részesei lehetnek ennek a rendkívüli csapatnak egy ilyen egyedülálló projekten dolgozhatnak. Igyekeznek integrálni és összekapcsolni a belső kialakítást a külső kialakítás vonalaival, jellemzőivel és teljesítményével a folyamatos légkör és energia elérése érdekében. A kortárs, a könnyedség, a kényelem és a luxus ötvöződik ezekben az egyedülálló modellben, amelyeket minden szuperhajó-tulajdonos elvár. A technológia és a kivitelezés minden szempontból kiegyensúlyozott a kivételes terek létrehozása érdekében. A képre kattintva láthattok pár képet erről a csodálatos műalkotásról. 
 


hajóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Ágy

Ágy

Árboccsúcs

Az árboccsúcs az árboc felső vége, mely speciális fémveret segítségével lehetővé...

Badacsony - Hajóállomás BH Zrt.

Badacsony Hajóállomás BH Zrt. kikötő tudnivalók: Mindenképpen azt ajánlom a...

Hotel Balatonfenyves

Hotel Balatonfenyves – Kényeztető nyugalom egy meghitt, csöndes helyen, a...

Gyári felújított turbófeltöltő

A gyári felújított turbófeltöltőket a turbófeltöltő gyárak maguk újítják fel és a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.