notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Indul-e 2009-ben Bódy Sylvi a Kékszalag vitorlás versenyen, és ha igen, megint Láng Róbert hajóján? Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

hirdetes

Kékszalag 2008 Bódi Szilvi

Hajzer Bence
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Talán csodálkoztok, hogy egy professzionális vitorlázással foglalkozó portál, mint a Vitorlázás.hu helyet ad a celebek vitorlázását leíró témáknak. Szeretnénk azonban ezzel a portállal azt is elérni, hogy minél több ember figyeljen fel a vitorlázás szépésgeire, és erre valóban jó példa, ha egy celebről is írunk oldalunkon. Bódi Sylvi a 2007es Kékszalagon, valamint utána a Tengeri Nagyhajós Bajnokságon is versenyzett, idén azonban  Sylvi nem indult 2008-ban a Kékszalagon. Azonban a helyszínen volt és figyelemmel kísérte a versenyt, valószínűleg 2009-ben is ott lesz a Kékszalagon.  Nem kell megijedni, idén sem hanyagolja a vitorlázást. Olvashatunk vizisport szenvedélyeiről és mikor találkozhatnak vele a vitorlázók legközelebb.
 

Bódi Sylvi a Kékszalagon


--------------------------------------------------------------------------------

Bódy Sylvi – Modell – Hobbi vitorlázó

--------------------------------------------------------------------------------

Kékszalag 2008 eredmények

Hajzer Bence: Nem láttuk a neved az eredménytáblán, pedig üde foltja voltál tavaly is a mezőnynek, hogy-hogy nem indultál idén?
Bódi Sylvi a kékszalag versenyen a Nemere II. fedélzeténBódi Sylvi: Én is az újságban olvastam, hogy indulok, valóban volt több meghívásom hajókra. Az idei kékszalag nem volt számomra betervezve, sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtam indulni. A tavalyi hajón nagyon szuperül éreztem magam és a tengeri bajnokságon is a Magyar Vilma csapatában, idén azonban csak rövid látogatást tudtam tenni a versenyen, mint néző. Az új balatoni versenyhajón az AC Sailing Team hajóját is sikerült megnéznem és készült pár jó fotó is rajta. Hétvégén pont a Balatonon volt munkám és elfoglaltságom, így követni tudtam a versenyt és az eseményeket.

hirdetes

 

Wakeboard vitorlázás helyett?

Hazer Bence: Úgy hallottam, hogy a vizisport azért megmaradt hobbinak, milyen új sportágakban jeleskedsz?
Bódi Sylvi: Így van, valóban új vizi hobbijaim vannak. Wakeboardozom és szörfözni tanulok. Inkább az extrém sportok érdekelnek. Szörftáborba megyek idén, hiszen gyermekkori álmom volt ez a sport.
1 éve wakeboardozom, amiben szeretnék tovább fejlődni, ezért Horváth Kingával edzem mostanában.

hirdetes

 

Hajzer Bence: Versenyeken is találkozhatunk veled ezekben a sportágakban?
Bódi Sylvi: Nem szeretek versenyezni. A sportot csak az élvezetéért szeretem. Véleményem szerint a versenyzés talán elvesz az értékéből, túlzottan komollyá válik. Az életemben nagyon fontos a sport, de csak azért, mert örömet okoz.

 

Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság?

Bódi Szilvi és Láng Róbert milliárdosHajzer Bence: Találkozhatunk-e veled ennek ellenére a Tengeri Nagyhajós Bajnokságon összel?
Bódi SylviTermészetesen, semmi esetre sem hagynám ki. Nagyon jól éreztem magam tavaly és idén is a lányok csapatát erősítem.

 

Forrás: Vitorlázás.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fockroller

A fockroller meghatározását lásd az orrvitorla becsavaró szótárszónál. Tovább

Trimmzsinór

A vitorlában lévő vékony állítózsinór. Általában a vitorla alsó- és hátsóélébe... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 4.8