Indul-e 2009-ben Bódy Sylvi a Kékszalag vitorlás versenyen, és ha igen, megint Láng Róbert hajóján? Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Kékszalag 2008 Bódi Szilvi

Hajzer Bence
hirdetes

Talán csodálkoztok, hogy egy professzionális vitorlázással foglalkozó portál, mint a Vitorlázás.hu helyet ad a celebek vitorlázását leíró témáknak. Szeretnénk azonban ezzel a portállal azt is elérni, hogy minél több ember figyeljen fel a vitorlázás szépésgeire, és erre valóban jó példa, ha egy celebről is írunk oldalunkon. Bódi Sylvi a 2007es Kékszalagon, valamint utána a Tengeri Nagyhajós Bajnokságon is versenyzett, idén azonban  Sylvi nem indult 2008-ban a Kékszalagon. Azonban a helyszínen volt és figyelemmel kísérte a versenyt, valószínűleg 2009-ben is ott lesz a Kékszalagon.  Nem kell megijedni, idén sem hanyagolja a vitorlázást. Olvashatunk vizisport szenvedélyeiről és mikor találkozhatnak vele a vitorlázók legközelebb.
 

Bódi Sylvi a Kékszalagon


--------------------------------------------------------------------------------

Bódy Sylvi – Modell – Hobbi vitorlázó

--------------------------------------------------------------------------------

Kékszalag 2008 eredmények

Hajzer Bence: Nem láttuk a neved az eredménytáblán, pedig üde foltja voltál tavaly is a mezőnynek, hogy-hogy nem indultál idén?
Bódi Sylvi a kékszalag versenyen a Nemere II. fedélzeténBódi Sylvi: Én is az újságban olvastam, hogy indulok, valóban volt több meghívásom hajókra. Az idei kékszalag nem volt számomra betervezve, sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtam indulni. A tavalyi hajón nagyon szuperül éreztem magam és a tengeri bajnokságon is a Magyar Vilma csapatában, idén azonban csak rövid látogatást tudtam tenni a versenyen, mint néző. Az új balatoni versenyhajón az AC Sailing Team hajóját is sikerült megnéznem és készült pár jó fotó is rajta. Hétvégén pont a Balatonon volt munkám és elfoglaltságom, így követni tudtam a versenyt és az eseményeket.

hirdetes

 

Wakeboard vitorlázás helyett?

Hazer Bence: Úgy hallottam, hogy a vizisport azért megmaradt hobbinak, milyen új sportágakban jeleskedsz?
Bódi Sylvi: Így van, valóban új vizi hobbijaim vannak. Wakeboardozom és szörfözni tanulok. Inkább az extrém sportok érdekelnek. Szörftáborba megyek idén, hiszen gyermekkori álmom volt ez a sport.
1 éve wakeboardozom, amiben szeretnék tovább fejlődni, ezért Horváth Kingával edzem mostanában.

hirdetes

 

Hajzer Bence: Versenyeken is találkozhatunk veled ezekben a sportágakban?
Bódi Sylvi: Nem szeretek versenyezni. A sportot csak az élvezetéért szeretem. Véleményem szerint a versenyzés talán elvesz az értékéből, túlzottan komollyá válik. Az életemben nagyon fontos a sport, de csak azért, mert örömet okoz.

 

Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság?

Bódi Szilvi és Láng Róbert milliárdosHajzer Bence: Találkozhatunk-e veled ennek ellenére a Tengeri Nagyhajós Bajnokságon összel?
Bódi SylviTermészetesen, semmi esetre sem hagynám ki. Nagyon jól éreztem magam tavaly és idén is a lányok csapatát erősítem.

 

Forrás: Vitorlázás.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

Negatív csapás

 Cirkálásnál a céltól távolodó, de magasságot gyûjtõ szakasz. Tovább

Fonyód Túravitorlás Sportklub Kikötő

A Túravitorlás Sportklub fonyódi kikötője a Balaton nyugati medencéjének déli részén... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.