Indul-e 2009-ben Bódy Sylvi a Kékszalag vitorlás versenyen, és ha igen, megint Láng Róbert hajóján? Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Kékszalag 2008 Bódi Szilvi

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kékszalag 2008 Bódi Szilvi


2008/07/22

Forrás: Vitorlázás.hu

Talán csodálkoztok, hogy egy professzionális vitorlázással foglalkozó portál, mint a Vitorlázás.hu helyet ad a celebek vitorlázását leíró témáknak. Szeretnénk azonban ezzel a portállal azt is elérni, hogy minél több ember figyeljen fel a vitorlázás szépésgeire, és erre valóban jó példa, ha egy celebről is írunk oldalunkon. Bódi Sylvi a 2007es Kékszalagon, valamint utána a Tengeri Nagyhajós Bajnokságon is versenyzett, idén azonban  Sylvi nem indult 2008-ban a Kékszalagon. Azonban a helyszínen volt és figyelemmel kísérte a versenyt, valószínűleg 2009-ben is ott lesz a Kékszalagon.  Nem kell megijedni, idén sem hanyagolja a vitorlázást. Olvashatunk vizisport szenvedélyeiről és mikor találkozhatnak vele a vitorlázók legközelebb.
 

Bódi Sylvi a Kékszalagon


--------------------------------------------------------------------------------

Bódy Sylvi – Modell – Hobbi vitorlázó

--------------------------------------------------------------------------------

Kékszalag 2008 eredmények

Hajzer Bence: Nem láttuk a neved az eredménytáblán, pedig üde foltja voltál tavaly is a mezőnynek, hogy-hogy nem indultál idén?
Bódi Sylvi a kékszalag versenyen a Nemere II. fedélzeténBódi Sylvi: Én is az újságban olvastam, hogy indulok, valóban volt több meghívásom hajókra. Az idei kékszalag nem volt számomra betervezve, sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtam indulni. A tavalyi hajón nagyon szuperül éreztem magam és a tengeri bajnokságon is a Magyar Vilma csapatában, idén azonban csak rövid látogatást tudtam tenni a versenyen, mint néző. Az új balatoni versenyhajón az AC Sailing Team hajóját is sikerült megnéznem és készült pár jó fotó is rajta. Hétvégén pont a Balatonon volt munkám és elfoglaltságom, így követni tudtam a versenyt és az eseményeket.

 

Wakeboard vitorlázás helyett?

Hazer Bence: Úgy hallottam, hogy a vizisport azért megmaradt hobbinak, milyen új sportágakban jeleskedsz?
Bódi Sylvi: Így van, valóban új vizi hobbijaim vannak. Wakeboardozom és szörfözni tanulok. Inkább az extrém sportok érdekelnek. Szörftáborba megyek idén, hiszen gyermekkori álmom volt ez a sport.
1 éve wakeboardozom, amiben szeretnék tovább fejlődni, ezért Horváth Kingával edzem mostanában.

 

Hajzer Bence: Versenyeken is találkozhatunk veled ezekben a sportágakban?
Bódi Sylvi: Nem szeretek versenyezni. A sportot csak az élvezetéért szeretem. Véleményem szerint a versenyzés talán elvesz az értékéből, túlzottan komollyá válik. Az életemben nagyon fontos a sport, de csak azért, mert örömet okoz.

 

Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság?

Bódi Szilvi és Láng Róbert milliárdosHajzer Bence: Találkozhatunk-e veled ennek ellenére a Tengeri Nagyhajós Bajnokságon összel?
Bódi SylviTermészetesen, semmi esetre sem hagynám ki. Nagyon jól éreztem magam tavaly és idén is a lányok csapatát erősítem.

 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Préselés

Préselésnek hívjuk, ha szél ellen vitorlázunk (kreuzolunk) és jobban szél felé tartunk a...

Szeksztáns

Tengeri csillagászati navigációnál használt tükrös szögmérő.

Csörlő

A csörlő a kötélbehúzást megkönnyítő szerkezet.

Biztonsági távolság

A Hajózási Szabályzat előírja, hogy a Balatonon a vitorlás csónakokon 30 cm, más tavakon...

Sydney Hobart

Sydney Hobart Yacht Race Rolex   Rolex Sydney Hobart versenytáv A Rolex Sydney...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.