notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Boggie tegnap bekerült a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztiválon!

hirdetes

Boggie bekerült a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bár kemény kritikákat kapott Boggie Wars For Nothing című dala, tegnap mégis rácáfolt ezekre a kritikákra, mert bekerült a döntőbe, a 10 legjobb közé az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Boggie

Boggie háborúellenes dalát rengeteg kritika érte, a Mirror című angol lap például egyenesen esélytelennek tartotta a továbbjutásra. Tegnap Csemer Boglárka a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon mégis bizonyított, mert tovább jutott a döntőbe a tíz legjobb versenyző között. A Wars For Nothing című dal már a kedd délutáni főpróbán is hatalmas tapsot kapott. Boggie azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy már akkor is nagyon boldog lesz, ha azzal a tudattal jön le a színpadról, hogy mindent megtett a továbbjutásért, bár bízik a jó eredményekben. Nos, erre minden lehetősége megvan, ugyanis szombaton újra láthatjuk őt a képernyőn.

 

Rajtunk kívül a szerb, a román, az észt, a belga, a grúz, az orosz, az albán, a görög, a belga és az örmény versenyző került be a tíz legjobb közé.

 

A brit Mirror egy nappal a dalfesztivál előtt minden egyes versenyzőről megfogalmazott egy velős kritikát, köztünk Csemer Boglárka daláról is. Ha tudni akarjátok, mi mindenben tévedtek, lapozzatok egyet.

Boggie

Varl Greenwood, a Mirror című brit lap egyik újságírója Boggie dalát nemcsak hogy unalmasnak és hallgathatatlannak minősítette, hanem azzal is problémájuk akadt, hogy bár szép dolog a háborúról énekelni, azt mégse úgy kéne kivitelezni, hogy az ember elaludjon a dal végére. Az újságíró szerint ez tipikusan egy olyan dal, amire az ember előkapja az öngyújtóját, de ahelyett, hogy a feje fölött lóbálja, inkább leégeti a fülét.

 

Meglehetősen kemény kritikát kapott, ráadásul az újságban még Eurovíziós kudarcainkat is megemlítették. Összesen 14 szereplésünk alatt az Eurovíziós Dalfesztiválon a 4. helyezés volt a legjobb eredményünk és eddig összesen négyszer sikerült bekerülni a döntőbe. Vagyis helyesbítek, ötször Boggie háborúellenes dalával.

Boggie

Bár ez egy kő kemény verseny, ahol mindenki durva kritikát kap, egy hatalmas megmérettetés, aminek a fél világ a szemtanúja, Boglárka mégis pozitívan áll a dolgokhoz és igyekszik magából kihozni a legjobbat. Csakis a pozitív kritikákra figyel. Végül is mindig bele lehet kötni valamibe, az már más kérdés, hogy az ember mennyire értékeli önmagát.

 

Forrás: hír24

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Fellúvolás

A fellúvolás meghatározását lásd a felmenetel szótárszónál. Tovább

Cockpit

A cockpit (ejtsd: kokpit) jelentése fedélzeti munkaterület. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 221

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív