notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Boggie tegnap bekerült a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Boggie bekerült a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztiválon!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Boggie bekerült a döntőbe az Eurovíziós Dalfesztiválon!


2015/05/20
Petra

Forrás: hír24

Bár kemény kritikákat kapott Boggie Wars For Nothing című dala, tegnap mégis rácáfolt ezekre a kritikákra, mert bekerült a döntőbe, a 10 legjobb közé az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Boggie
Boggie háborúellenes dalát rengeteg kritika érte, a Mirror című angol lap például egyenesen esélytelennek tartotta a továbbjutásra. Tegnap Csemer Boglárka a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon mégis bizonyított, mert tovább jutott a döntőbe a tíz legjobb versenyző között. A Wars For Nothing című dal már a kedd délutáni főpróbán is hatalmas tapsot kapott. Boggie azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy már akkor is nagyon boldog lesz, ha azzal a tudattal jön le a színpadról, hogy mindent megtett a továbbjutásért, bár bízik a jó eredményekben. Nos, erre minden lehetősége megvan, ugyanis szombaton újra láthatjuk őt a képernyőn.

 

Rajtunk kívül a szerb, a román, az észt, a belga, a grúz, az orosz, az albán, a görög, a belga és az örmény versenyző került be a tíz legjobb közé.

 

A brit Mirror egy nappal a dalfesztivál előtt minden egyes versenyzőről megfogalmazott egy velős kritikát, köztünk Csemer Boglárka daláról is. Ha tudni akarjátok, mi mindenben tévedtek, lapozzatok egyet.

Boggie

Varl Greenwood, a Mirror című brit lap egyik újságírója Boggie dalát nemcsak hogy unalmasnak és hallgathatatlannak minősítette, hanem azzal is problémájuk akadt, hogy bár szép dolog a háborúról énekelni, azt mégse úgy kéne kivitelezni, hogy az ember elaludjon a dal végére. Az újságíró szerint ez tipikusan egy olyan dal, amire az ember előkapja az öngyújtóját, de ahelyett, hogy a feje fölött lóbálja, inkább leégeti a fülét.

 

Meglehetősen kemény kritikát kapott, ráadásul az újságban még Eurovíziós kudarcainkat is megemlítették. Összesen 14 szereplésünk alatt az Eurovíziós Dalfesztiválon a 4. helyezés volt a legjobb eredményünk és eddig összesen négyszer sikerült bekerülni a döntőbe. Vagyis helyesbítek, ötször Boggie háborúellenes dalával.

Boggie

Bár ez egy kő kemény verseny, ahol mindenki durva kritikát kap, egy hatalmas megmérettetés, aminek a fél világ a szemtanúja, Boglárka mégis pozitívan áll a dolgokhoz és igyekszik magából kihozni a legjobbat. Csakis a pozitív kritikákra figyel. Végül is mindig bele lehet kötni valamibe, az már más kérdés, hogy az ember mennyire értékeli önmagát.

 kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Dobókörte

Dobókörte: fából vagy kötélbõl készült kolonc, segítségével könnyebb, pontosabb a dobás

Vízből mentés

Vízből mentés: (=Man Over Bord) a hajóból kiesett személyért ill. tárgyért való gyors...

Könyvelés Budapesten

Vezetőként hogyan hozhatnánk meg a cégünkkel vagy vállalkozásunkkal kapcsolatos legfontosabb...

Frühstart

A frühstart a korai rajt a versenyeken.

Alsó szem

Alsó szem: A vitorla alsó sarkára szerelt szem, ringli a sarok rögzítésére.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!