notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

hirdetes

Briliáns üzleti érzés Önre szabva!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Dimond Matrix új a piacon, az újdonság mögött viszont nemzetközileg is elismert külföldi tulajdonban lévő kereskedelmi cégcsoportok vezetői, támogatói állnak. Vállalatunk értéket nyújt azok számára, akiknek a célja nem csak az anyagi haszonszerzés, hanem az elismerés és biztonságos háttér.

Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

 

 

 

Az egyik legbiztonságosabb befektetési forma: a gyémánt 

 
Operatív és stratégiai célunk kettős, olyan üzleti lehetőséget biztosíthatunk leendő partnereinknek, amelyet nem befolyásol semmilyen külső gazdasági tényező és hosszútávon biztosít magas, garantált és kiemelkedő profitot. Ezt a célt bizonyítja, hogy termékeink olyan ipari gyémántok, amelyek rendelkezésre állnak heti intervallumban, különféle karát számú és értékű csomagok vásárlóink, partnereink és ügyfeleink számára figyelembe véve a pénzügyi keretet. Ennek fényében létrehoztuk a Brilliant Programot. Az ipari gyémántok utáni kereslet egyre növekvő tendenciát mutat a piacon, vállalatunk nyereségének 70%-át is ez teszi ki. 600 millió dollár a tervezett első félévi ipari gyémánt érékesítésünk, ezzel szemben a tényleges ipari gyémántértékesítés első félévben 450 millió dollár volt, ami kiváló teljesítmény egy új vállalattól. A biztos, biztonságos működés érdekében az üzletmenet folyamatos támogatásban részesül.
hirdetes
 

Biztosítjuk a havi nyereséget! 

 
A szerződés megkötése pillanatától ügyfeleinknek, tehát befektetőinknek biztosítjuk a havi nyereséget. Emellett még az ipari gyémánt rendelkezési jogát is garantáljuk zálogjegyekkel alátámasztva minden hónapban. A nyereséget havonta utalja a társaságunk 16 hónapon keresztül, ezen az időtartam után a tőke visszautalásra kerül vagy egy új és exkluzív ajánlatot kap az ügyfél. Brilliant Program kereteiben, már 6.000 Eurótól lehetőség van befizetni egészen 96.000 Eurós összeghatárig és ennek a nyeresége 16x 6% összeg, ami 96% bruttó hozamot jelent.
hirdetes
 
A legfontosabb stratégiai célunk még és ez a kettőségben is megnyilvánul, hogy a non-porfit szervezeteket támogassanak ügyfeleink a mi segítségünkkel. Azt lehetővé teszi, hogy befektetőink 6 %-os nyeresége mellé még további 2%-ot biztosítunk havonta, amit ügyfelünk tovább utal saját bankszámlájáról egy segítő szervezet részére. A támogatás mértéke 16x 2%, ami összesen 32%-os.
 
A Dimond Mátrix Brilliant Programjának ösztönző célja, hogy a támogatás jóérzése mellett még a kiváló üzletkötés is biztosítva kegyen ügyfeleinknek.
 
 
Email: info@diamondmatrix.eu
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)... Tovább

Star

Star vitorlás hajó - 1911 óta A Star egy kétszemélyes, tőkesúlyos olimpiai... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 186

Átlagos értékelés: 4.9