Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Briliáns üzleti érzés Önre szabva!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Briliáns üzleti érzés Önre szabva!


2013/06/17

A Dimond Matrix új a piacon, az újdonság mögött viszont nemzetközileg is elismert külföldi tulajdonban lévő kereskedelmi cégcsoportok vezetői, támogatói állnak. Vállalatunk értéket nyújt azok számára, akiknek a célja nem csak az anyagi haszonszerzés, hanem az elismerés és biztonságos háttér.

Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

 

 

 

Az egyik legbiztonságosabb befektetési forma: a gyémánt 

 
Operatív és stratégiai célunk kettős, olyan üzleti lehetőséget biztosíthatunk leendő partnereinknek, amelyet nem befolyásol semmilyen külső gazdasági tényező és hosszútávon biztosít magas, garantált és kiemelkedő profitot. Ezt a célt bizonyítja, hogy termékeink olyan ipari gyémántok, amelyek rendelkezésre állnak heti intervallumban, különféle karát számú és értékű csomagok vásárlóink, partnereink és ügyfeleink számára figyelembe véve a pénzügyi keretet. Ennek fényében létrehoztuk a Brilliant Programot. Az ipari gyémántok utáni kereslet egyre növekvő tendenciát mutat a piacon, vállalatunk nyereségének 70%-át is ez teszi ki. 600 millió dollár a tervezett első félévi ipari gyémánt érékesítésünk, ezzel szemben a tényleges ipari gyémántértékesítés első félévben 450 millió dollár volt, ami kiváló teljesítmény egy új vállalattól. A biztos, biztonságos működés érdekében az üzletmenet folyamatos támogatásban részesül.
 

Biztosítjuk a havi nyereséget! 

 
A szerződés megkötése pillanatától ügyfeleinknek, tehát befektetőinknek biztosítjuk a havi nyereséget. Emellett még az ipari gyémánt rendelkezési jogát is garantáljuk zálogjegyekkel alátámasztva minden hónapban. A nyereséget havonta utalja a társaságunk 16 hónapon keresztül, ezen az időtartam után a tőke visszautalásra kerül vagy egy új és exkluzív ajánlatot kap az ügyfél. Brilliant Program kereteiben, már 6.000 Eurótól lehetőség van befizetni egészen 96.000 Eurós összeghatárig és ennek a nyeresége 16x 6% összeg, ami 96% bruttó hozamot jelent.
 
A legfontosabb stratégiai célunk még és ez a kettőségben is megnyilvánul, hogy a non-porfit szervezeteket támogassanak ügyfeleink a mi segítségünkkel. Azt lehetővé teszi, hogy befektetőink 6 %-os nyeresége mellé még további 2%-ot biztosítunk havonta, amit ügyfelünk tovább utal saját bankszámlájáról egy segítő szervezet részére. A támogatás mértéke 16x 2%, ami összesen 32%-os.
 
A Dimond Mátrix Brilliant Programjának ösztönző célja, hogy a támogatás jóérzése mellett még a kiváló üzletkötés is biztosítva kegyen ügyfeleinknek.
 
 
Diamon Matrix Europe: diamondmatrix.eu
Email: info@diamondmatrix.eu
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Transat Jaques Vabre

Transat Jaques Vabre vitorlás verseny történet A Transat Jaques Vabre egy olyan vitorlás...

Felmenetel

A felmenetel a hajó szélirány felé történő irányváltoztatása. A felmenetel szélbeállásig tart.

Nautic 370 Run vitorlás hajó

A hajó extravagáns megjelenése a legújabb trendeket követi, maximálisan szem előtt tartva...

Születésnapi buli helyszín Budapest

Igényes, elegáns, exkluzív születésnapi buli helyszín Budapesten? Megtaláltad! A...

Bavaria 44

Bavaria 44 vitorlás hajó történet,leírás A Bavaria 44 vitorlás hajót 2002 és 2004...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.