Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

hirdetes

Briliáns üzleti érzés Önre szabva!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Dimond Matrix új a piacon, az újdonság mögött viszont nemzetközileg is elismert külföldi tulajdonban lévő kereskedelmi cégcsoportok vezetői, támogatói állnak. Vállalatunk értéket nyújt azok számára, akiknek a célja nem csak az anyagi haszonszerzés, hanem az elismerés és biztonságos háttér.

Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

 

 

 

Az egyik legbiztonságosabb befektetési forma: a gyémánt 

 
Operatív és stratégiai célunk kettős, olyan üzleti lehetőséget biztosíthatunk leendő partnereinknek, amelyet nem befolyásol semmilyen külső gazdasági tényező és hosszútávon biztosít magas, garantált és kiemelkedő profitot. Ezt a célt bizonyítja, hogy termékeink olyan ipari gyémántok, amelyek rendelkezésre állnak heti intervallumban, különféle karát számú és értékű csomagok vásárlóink, partnereink és ügyfeleink számára figyelembe véve a pénzügyi keretet. Ennek fényében létrehoztuk a Brilliant Programot. Az ipari gyémántok utáni kereslet egyre növekvő tendenciát mutat a piacon, vállalatunk nyereségének 70%-át is ez teszi ki. 600 millió dollár a tervezett első félévi ipari gyémánt érékesítésünk, ezzel szemben a tényleges ipari gyémántértékesítés első félévben 450 millió dollár volt, ami kiváló teljesítmény egy új vállalattól. A biztos, biztonságos működés érdekében az üzletmenet folyamatos támogatásban részesül.
hirdetes
 

Biztosítjuk a havi nyereséget! 

 
A szerződés megkötése pillanatától ügyfeleinknek, tehát befektetőinknek biztosítjuk a havi nyereséget. Emellett még az ipari gyémánt rendelkezési jogát is garantáljuk zálogjegyekkel alátámasztva minden hónapban. A nyereséget havonta utalja a társaságunk 16 hónapon keresztül, ezen az időtartam után a tőke visszautalásra kerül vagy egy új és exkluzív ajánlatot kap az ügyfél. Brilliant Program kereteiben, már 6.000 Eurótól lehetőség van befizetni egészen 96.000 Eurós összeghatárig és ennek a nyeresége 16x 6% összeg, ami 96% bruttó hozamot jelent.
hirdetes
 
A legfontosabb stratégiai célunk még és ez a kettőségben is megnyilvánul, hogy a non-porfit szervezeteket támogassanak ügyfeleink a mi segítségünkkel. Azt lehetővé teszi, hogy befektetőink 6 %-os nyeresége mellé még további 2%-ot biztosítunk havonta, amit ügyfelünk tovább utal saját bankszámlájáról egy segítő szervezet részére. A támogatás mértéke 16x 2%, ami összesen 32%-os.
 
A Dimond Mátrix Brilliant Programjának ösztönző célja, hogy a támogatás jóérzése mellett még a kiváló üzletkötés is biztosítva kegyen ügyfeleinknek.
 
 
Email: info@diamondmatrix.eu
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 186

Átlagos értékelés: 4.9