notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Briliáns üzleti érzés Önre szabva!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Briliáns üzleti érzés Önre szabva!


2013/06/17

A Dimond Matrix új a piacon, az újdonság mögött viszont nemzetközileg is elismert külföldi tulajdonban lévő kereskedelmi cégcsoportok vezetői, támogatói állnak. Vállalatunk értéket nyújt azok számára, akiknek a célja nem csak az anyagi haszonszerzés, hanem az elismerés és biztonságos háttér.

Gyémánt befektetés, nemesfém befektetés, gyémánt, gyémánt vásárlás,

 

  

Az egyik legbiztonságosabb befektetési forma: a gyémánt 

 
Operatív és stratégiai célunk kettős, olyan üzleti lehetőséget biztosíthatunk leendő partnereinknek, amelyet nem befolyásol semmilyen külső gazdasági tényező és hosszútávon biztosít magas, garantált és kiemelkedő profitot. Ezt a célt bizonyítja, hogy termékeink olyan ipari gyémántok, amelyek rendelkezésre állnak heti intervallumban, különféle karát számú és értékű csomagok vásárlóink, partnereink és ügyfeleink számára figyelembe véve a pénzügyi keretet. Ennek fényében létrehoztuk a Brilliant Programot. Az ipari gyémántok utáni kereslet egyre növekvő tendenciát mutat a piacon, vállalatunk nyereségének 70%-át is ez teszi ki. 600 millió dollár a tervezett első félévi ipari gyémánt érékesítésünk, ezzel szemben a tényleges ipari gyémántértékesítés első félévben 450 millió dollár volt, ami kiváló teljesítmény egy új vállalattól. A biztos, biztonságos működés érdekében az üzletmenet folyamatos támogatásban részesül.
 

Biztosítjuk a havi nyereséget! 

 
A szerződés megkötése pillanatától ügyfeleinknek, tehát befektetőinknek biztosítjuk a havi nyereséget. Emellett még az ipari gyémánt rendelkezési jogát is garantáljuk zálogjegyekkel alátámasztva minden hónapban. A nyereséget havonta utalja a társaságunk 16 hónapon keresztül, ezen az időtartam után a tőke visszautalásra kerül vagy egy új és exkluzív ajánlatot kap az ügyfél. Brilliant Program kereteiben, már 6.000 Eurótól lehetőség van befizetni egészen 96.000 Eurós összeghatárig és ennek a nyeresége 16x 6% összeg, ami 96% bruttó hozamot jelent.
 
A legfontosabb stratégiai célunk még és ez a kettőségben is megnyilvánul, hogy a non-porfit szervezeteket támogassanak ügyfeleink a mi segítségünkkel. Azt lehetővé teszi, hogy befektetőink 6 %-os nyeresége mellé még további 2%-ot biztosítunk havonta, amit ügyfelünk tovább utal saját bankszámlájáról egy segítő szervezet részére. A támogatás mértéke 16x 2%, ami összesen 32%-os.
 
A Dimond Mátrix Brilliant Programjának ösztönző célja, hogy a támogatás jóérzése mellett még a kiváló üzletkötés is biztosítva kegyen ügyfeleinknek.
 
 
Diamon Matrix Europe: diamondmatrix.eu
Email: info@diamondmatrix.eu


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Salona 37

Salona 37 vitorlás hajó bemutatás A Salona 37 vitorlás hajó követi az előző modellek...

Magas biztonsági fokozatú lakat

Kompromisszummentes biztonságra van szükséged? Válassz a világ vezető lakatgyártó cégének...

Közbeszerzési referens

A közbeszerzési referens egy olyan szakma, melyre egyre nagyobb az igénye a cégeknek, hisz a...

Bavaria 44

Bavaria 44 vitorlás hajó történet,leírás A Bavaria 44 vitorlás hajót 2002 és 2004...

Crossfit

 crossfit
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!