Burmai nyaralás: arany Buddhák, nyüzsgő piacok, és varázslatos burmai emberek. Luxus nyaralás, luxus utazás Burma.

hirdetes

Luxus nyaralás, Burma

Szita Lili
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Burmai nyaralás: arany Buddhák, nyüzsgő piacok, és varázslatos burmai emberek. Burmában rengeteg élmény vár, akármilyen programot is tervezel magadnak - minden megtalálható itt, ami egy emlékezetes luxus nyaraláshoz csak kellhet.
Burma ősi földje, Myanmar, tele van történelemmel, titkokkal, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket.
Burma luxus nyaralás

Valami igazán jó ajándékot keres szerettének karácsonyra? Ide kattintva az elérhető legjobb árú, sportosan elegáns Nautica karórák közül válogathat!

 

 

Kihagyhatatlan látnivalók - Burma

A Schwedagon Pagoda vagy aranypagoda a legszentebb buddhista emlékhely, amely négy Megvilágosodott relikviáit őrzi: Kakusandha, a 25. Buddha pálcáját, Konagamana, a 26. Buddha vízszűrőjét, Kassapa, a 27. Buddha ruhájának egy darabját, valamint a nagy Gautama Sziddhártha, a történelmi Buddha nyolc hajszálát.
Mingunban látható a Mingun Paya, egy befejezetlen buddhista templom, amelyet egy földrengés pusztított el 1838-ban. Ha befejezték volna, ez lehetett volna a legnagyobb buddhista templom a világon. A Mingun harang, 90 tonnát nyom, még mindig működik és sértetlen, a világ legnagyobb harangjaként. 
Ha jó erőben vagy, a Popa hegyet ne hagyd ki. 737 méteres magasságban, a spirituális templom csúcsa 777 lépcső megmászásával érhető el.
hirdetes
 
Az Arany Szikla, a Golden Rock, amely Ázsia egyik legszentebb helye, mindenképpen kihagyhatatlan látnivaló. A szikla olyan, mintha bármelyik pillanatban legurulhatna a hegyről… de nem gurul, Buddha hajszála tartja.
Inle-tó: Inle lakói cölöpökre épített bambuszkunyhókban vagy a tópartra felhúzott egyszerű faházakban élnek, és mezőgazdasággal foglalkoznak.
 
Bagan: Vallási és kulturális központ, egykor tizenháromezer pagoda ékesítette a síkot, mára háromezer maradt. Negyven négyzetkilométernyi területével a legnagyobb kiterjedésű buddhista vallásos emlékhely a világon.
Maha Muni Pagoda | Mandalay: A legszentebb Buddha-szobor őrzője.
 
Királyi Palota, Mandalay: Igazi város a városban, 2 kilométer hosszú falai tökéletes négyzetet formáznak, 48 bástyája aranycsúcsban végződik, s egy 64 méter széles, 4,5 méter mély várárok öleli körül.
hirdetes
És ha kifáradtál a sok látnivaló után, pihenésképpen kiélvezheted Burma csodás tengerpartjait. Több mint 1900 kilométernyi tengerpartjával – sok partszakasz még nincs kiépülve és felfedezetlen - tökéletes célpont a pihenni vágyóknak. A burmai partokon nagyszerű lehetőség van a különböző cápák és nagyobb halak megfigyelésére. Tervezd meg alaposan burmai utazásodat, hogy Burma minden szépségét kiélvezhesd.
 
A burmai szervezett utazások többek között azért fantasztikusak, mert így biztos lehetsz benne, hogy nem hagysz ki egyetlen csodát sem, és nem tévedsz el.
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Luftkaszni

A luftkaszni jelentése légkamra. Ezek olyan légmentes zárt kamrák a hajóban, amik... Tovább

Hafenmeister

Hafenmeister (ejtsd:háfenmájszter): kikötőmester Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes