Burmai nyaralás: arany Buddhák, nyüzsgő piacok, és varázslatos burmai emberek. Luxus nyaralás, luxus utazás Burma.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Luxus nyaralás, Burma

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Luxus nyaralás, Burma


2012/12/06

 

Burmai nyaralás: arany Buddhák, nyüzsgő piacok, és varázslatos burmai emberek. Burmában rengeteg élmény vár, akármilyen programot is tervezel magadnak - minden megtalálható itt, ami egy emlékezetes luxus nyaraláshoz csak kellhet.
Burma ősi földje, Myanmar, tele van történelemmel, titkokkal, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket.
Burma luxus nyaralás

Valami igazán jó ajándékot keres szerettének karácsonyra? Ide kattintva az elérhető legjobb árú, sportosan elegáns Nautica karórák közül válogathat!

 

 

Kihagyhatatlan látnivalók - Burma

A Schwedagon Pagoda vagy aranypagoda a legszentebb buddhista emlékhely, amely négy Megvilágosodott relikviáit őrzi: Kakusandha, a 25. Buddha pálcáját, Konagamana, a 26. Buddha vízszűrőjét, Kassapa, a 27. Buddha ruhájának egy darabját, valamint a nagy Gautama Sziddhártha, a történelmi Buddha nyolc hajszálát.
Mingunban látható a Mingun Paya, egy befejezetlen buddhista templom, amelyet egy földrengés pusztított el 1838-ban. Ha befejezték volna, ez lehetett volna a legnagyobb buddhista templom a világon. A Mingun harang, 90 tonnát nyom, még mindig működik és sértetlen, a világ legnagyobb harangjaként. 
Ha jó erőben vagy, a Popa hegyet ne hagyd ki. 737 méteres magasságban, a spirituális templom csúcsa 777 lépcső megmászásával érhető el.
 
Az Arany Szikla, a Golden Rock, amely Ázsia egyik legszentebb helye, mindenképpen kihagyhatatlan látnivaló. A szikla olyan, mintha bármelyik pillanatban legurulhatna a hegyről… de nem gurul, Buddha hajszála tartja.
Inle-tó: Inle lakói cölöpökre épített bambuszkunyhókban vagy a tópartra felhúzott egyszerű faházakban élnek, és mezőgazdasággal foglalkoznak.
 
Bagan: Vallási és kulturális központ, egykor tizenháromezer pagoda ékesítette a síkot, mára háromezer maradt. Negyven négyzetkilométernyi területével a legnagyobb kiterjedésű buddhista vallásos emlékhely a világon.
Maha Muni Pagoda | Mandalay: A legszentebb Buddha-szobor őrzője.
 
Királyi Palota, Mandalay: Igazi város a városban, 2 kilométer hosszú falai tökéletes négyzetet formáznak, 48 bástyája aranycsúcsban végződik, s egy 64 méter széles, 4,5 méter mély várárok öleli körül.
És ha kifáradtál a sok látnivaló után, pihenésképpen kiélvezheted Burma csodás tengerpartjait. Több mint 1900 kilométernyi tengerpartjával – sok partszakasz még nincs kiépülve és felfedezetlen - tökéletes célpont a pihenni vágyóknak. A burmai partokon nagyszerű lehetőség van a különböző cápák és nagyobb halak megfigyelésére. Tervezd meg alaposan burmai utazásodat, hogy Burma minden szépségét kiélvezhesd.
 
A burmai szervezett utazások többek között azért fantasztikusak, mert így biztos lehetsz benne, hogy nem hagysz ki egyetlen csodát sem, és nem tévedsz el.
 

utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Paul Elvström

Paul Elvström életrajz és eredmények Született: 1928. februér 25., Koppenhága,...

MTB kerékpár

MTB kerékpár

Tükör

Tükörnek nevezzük a hajók hátsú síkját.

tanfolyam

Tanfolyam szó magyarázata A kurzus az a keret, amelyben a hallgatók meghatározott rend...

Balatonaliga Horgász Egyesület Kikötő

A Balatonaligai Horgász Egyesület kikötője a Balaton keleti medencéjének keleti partján...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.