Calea Toxic 7 évig élt kettős életet, volt rendőr és domina egyszerre

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Calea Toxic 7 évig élt kettős életet, volt rendőr és domina egyszerre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Calea Toxic 7 évig élt kettős életet, volt rendőr és domina egyszerre


2020/10/03

Az élet mindig produkál furcsa dolgokat, ezért sokszor találkozhatunk furcsa történetekkel. Egy ilyen annak a 32 éves leszerelt rendőrnőnek a története is, aki még csak most vallotta be, 7 éven keresztül élt kettős életet: napközben kihallgatta a prostituáltakat rendőrként, hivatásból, este pedig titkoséletet élt, és ennek részeként alkalmazta, amit napközben hallott.

Calea Toxic

7 évig élt kettős életet

Miközben a duisburgi Sarah Keller nappal a prostituáltakat és egyéb bűnözőket üldözte, éjszaka az elkapott szexmunkásoktól ihletet merítve dominaként tevékenykedett 7 teljes éven keresztül, vallotta be egy volt német rendőrnő a Yahoo beszámolója alapján. Sarah Keller tehetségesnek számított a szakmájában, rendőrként fokozatosan kapaszkodott fel a ranglétrán, azonban 2011-ben egy fordulóponthoz érkezett az élete. A fiatal, csinos rendőrnő egy barátjával részt vett egy fétisbulin, ahol azonnal elbűvölte a BDSM és dominák világa. Innen kezdve a munkájához is máshogy viszonyult.

 

Kihallgatta a prostituáltakat és abból merítkezett

Ettől a naptól kezdve 7 évig kettős életet élt, nappal rendőrruhába bújva látta el hivatását, éjszaka pedig a latex ruhát öltve a domina szerepébe bújt. A rendőrnő ettől a pillanattól kezdve a munkáját is máshogyan látta el, kiemelt figyelmet fordított a prostituáltak és szexmunkások kihallgatására, ügyeik kivizsgálására, hiszen az itt hallott dolgokat titkos életében felhasználhatta. 

 

A lelelpleződés

A fiatal rendőrnő hiába próbálta szigorúan őrizni féltve őrzött titkát, ahogyan arra számítani lehetett eljött a lelepleződés ideje, kollégái rátaláltak a képeire az interneten, és különböző csatornákon küldözgették egymásnak, de rendőri karrierjének nem ez vetett véglegesen véged, hanem a két életforma összeférhetetlensége. A hosszú piros körmök, a kirívó haj és smink, a mellplasztika egy idő után teljesen összeférhetetlennek mutatkozott a rendőri karrierrel, ezért a hölgy a leszerelés mellett döntött, és másik életét választotta, amiről időközben kiderült, hogy valójában régen eltitkolt vágya. Azóta külsejével és a BDSM-világgal foglalkozik, a világ pedig az egykori rendőrnőt Calea Toxic néven ismeri. Számos újság címlapján szerepelt már és több tévéműsorban is szerepelt. Egy teljesen másmilyen karriert futott be, mint ahogyan elképzelte. Kisvárosi rendőrből igazi híresség lett, Instagramon is lelkes követőtábora van, amit nem is csodálunk, mert elég pikáns képeket szokott feltölteni.
 

 
 
 
 
 
" data-instgrm-version="13">
" target="_blank">
" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

" data-instgrm-version="13">
" target="_blank">" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Calea Toxic ® (official) (@caleatoxic3) által megosztott bejegyzés, Aug 24., 2019, időpont: 10:15 (PDT időzóna szerint)


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Jolle

A jolle uszonyos(svert), kabin nélküli sportvitorlás. Például: 420,470, Finn Dinghi, Cadet.

Yacht v. Jacht

Yacht v. Jacht: nagyobb méretû (luxus) túrahajó

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle.

Algagátló festék

Különleges, a hajó vízvonal alatti részeire való festék, mely megakadályozza a vízi...

Fonyód - Keresztes György Kikötő (Hajóállomás BH Zrt)

A Fonyódi Keresztes György Kikötő tudnivalói: A Balaton nyugati medencéjének déli...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.