Kerüld el a kliséket, szervezd meg a tökéletes céges rendezvényt!

hirdetes

Kerüld el a kliséket, így szervezd meg a tökéletes üzleti rendezvényt

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Megszokott sablonok helyett valami friss? Mindenki ismeri már a kávészünetekkel, szakmai programmal és könyöklős svédasztalokkal tarkított unalmas rendezvényeket. Idén újíts, és menj biztosra! 

A tökéletes, kliséktől mentes céges rendezvény titka

Figyelj a szempontokra

 

Helyszín, étel, tartalom. Biztosa te is tisztában vagy vele, hogy ez a három fő sarokpontja egy jó céges rendezvénynek. Ha valamelyik feltétel hibádzik, akkor könnyedén fulladhat káoszba az esemény. Hiába a tökéletes helyszín és a finom falatok, ha a résztvevők úgy érzik, értelmetlenül vettek részt a rendezvényen, nem gazdagodtak semmivel. A legnagyobb hangsúlyt talán a tartalomra érdemes fektetni, hiszen ettől függ, hogy érzik majd magukat a vendégek az együtt eltöltött idő nagyrészében. Miért ne lehetne például vicces csapatjátékokkal, pogácsás-sajtfalatkás borkostolóval, vitorlásversennyel vagy akár egy falusi disznóvágással színesíteni a rendezvénypalettát, amit vendégek garantáltan nem fognak elfelejteni?

 

Az unalmas és szokványos konferenciákkal, továbbképzésekkel, céges eseményekkel már tele van a padlás. Érdemes valami frissel, motiválóval előállni. A Balaton partján fekvő Fenyves Yacht Club Hotel kiváló példa a tökéletes helyszínre, hiszen csodaszép természeti környezet mellett, minden igényt kielégítő rendezvényteremmel és szolgáltatásokkal várják. Tudj meg többet az általuk kínált páratlan lehetőségekről az alábbi linken: céges rendezvényhelyszín Balaton.

hirdetes

 

A tartalom

 

Miről szól, mi a célja a rendezvénynek? Szakmai program? Kötetlen részt is tervezel? Esetleg kifejezetten csapatépítő jelleggel szeretnének összejönni? Az első lépés az, hogy tisztázd magadban, hogy mit szeretnél nyújtani a résztvevőknek. A tudásmegosztás a lényeg, vagy a közös kikapcsolódás? Minden továbbit ez alapján kell megszervezned, mindent ehhez kell alakítanod. Ahogy egy üzleti vacsorának a kapcsolatok kialakítása, különböző megállapodások megkötése, vagy helyzetfelmérés lehet a célja, úgy az üzleti rendezvények esetében is fel kell állítanunk egy hasonló tervet.

 

hirdetes

Lapozz tovább még több tippért!

A tökéletes, kliséktől mentes céges rendezvény titka

Catering

 

Tudjuk jól, hogy a céges rendezvények elengedhetetlen kellékei a finom ételek. Ez is alapos átgondolást igényel, ma már érdemes felkészülni a különféle ételintoleranciákra, ha valódi profizmust szeretnél tükrözni, akkor a diétákra is. Ha a programok között csupán kisebb szünetek megtartására van lehetőség, csak apró, akár állófogadásra is alkalmas falatokat válassz. Ellenkező esetben elengedhetetlen, hogy a fogásokat is pontosan megtervezd. A korábban is említett Fenyves Yacht Club Hotel például teljes körű cateringgel várja a céges csoportokat, legyen szó gálavacsoráról vagy egy exkluzív svédasztalos étkezésről. Az ebéd vagy vacsora típusát természetesen a megrendelő választja ki, a minőségi konyha a svédasztalos büfétől, a 3-4 vagy 5 fogásos tányérszervizes gálavacsoráig széles kínálattal rendelkezik. 

 

A helyszín

 

A tökéletes helyszín megtalálása minden rendezvény alapfeltétele, ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ha meg tudod határozni a rendezvényed célját, könnyedén keresheted majd meg ahhoz mérten a számodra legkiválóbbat. Mindemellett természetesen pontosan tudnod kell a meghívottak számát, és azt, hogy hány napra szüséges tervezned.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Utazás

Ki ne szeretne utazni?? :) Buta kérdés, biztos, hogy mindenki! Utazni lehet sokféleképpen,... Tovább

Fine dining étterem Budapest

  A fine dining kifejezés egyre elterjedtebb Magyarországon. Akik ezt a műfajt kedvelik,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 235

Átlagos értékelés: 4.7