Kerüld el a kliséket, szervezd meg a tökéletes céges rendezvényt!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Kerüld el a kliséket, így szervezd meg a tökéletes üzleti rendezvényt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kerüld el a kliséket, így szervezd meg a tökéletes üzleti rendezvényt


2020/01/07
CZs

Megszokott sablonok helyett valami friss? Mindenki ismeri már a kávészünetekkel, szakmai programmal és könyöklős svédasztalokkal tarkított unalmas rendezvényeket. Idén újíts, és menj biztosra! 

A tökéletes, kliséktől mentes céges rendezvény titka

Figyelj a szempontokra

Helyszín, étel, tartalom. Biztosa te is tisztában vagy vele, hogy ez a három fő sarokpontja egy jó céges rendezvénynek. Ha valamelyik feltétel hibádzik, akkor könnyedén fulladhat káoszba az esemény. Hiába a tökéletes helyszín és a finom falatok, ha a résztvevők úgy érzik, értelmetlenül vettek részt a rendezvényen, nem gazdagodtak semmivel. A legnagyobb hangsúlyt talán a tartalomra érdemes fektetni, hiszen ettől függ, hogy érzik majd magukat a vendégek az együtt eltöltött idő nagyrészében. Miért ne lehetne például vicces csapatjátékokkal, pogácsás-sajtfalatkás borkostolóval, bowling, vagy darts versenyekkel esetleg egy falusi disznóvágással színesíteni a rendezvénypalettát, amit vendégek garantáltan nem fognak elfelejteni?

 

Az unalmas és szokványos konferenciákkal, továbbképzésekkel, céges eseményekkel már tele van a padlás. Érdemes valami frissel, motiválóval előállni. Az Ajkán található Hotel Kristály Konferencia és Wellness szálloda kiváló példa a tökéletes helyszínre, hiszen minden igényt kielégítő rendezvényteremmel és személyre szabott szolgáltatásokkal várják.

A tartalom

Miről szól, mi a célja a rendezvénynek? Szakmai program? Kötetlen részt is tervezel? Esetleg kifejezetten csapatépítő jelleggel szeretnének összejönni? Az első lépés az, hogy tisztázd magadban, hogy mit szeretnél nyújtani a résztvevőknek. A tudásmegosztás a lényeg, vagy a közös kikapcsolódás? Minden továbbit ez alapján kell megszervezned, mindent ehhez kell alakítanod. Ahogy egy üzleti vacsorának a kapcsolatok kialakítása, különböző megállapodások megkötése, vagy helyzetfelmérés lehet a célja, úgy az üzleti rendezvények esetében is fel kell állítanunk egy hasonló tervet.

 

Catering

Tudjuk jól, hogy a céges rendezvények elengedhetetlen kellékei a finom ételek. Ez is alapos átgondolást igényel, ma már érdemes felkészülni a különféle ételintoleranciákra, ha valódi profizmust szeretnél tükrözni, akkor a diétákra is. Ha a programok között csupán kisebb szünetek megtartására van lehetőség, csak apró, akár állófogadásra is alkalmas falatokat válassz. Ellenkező esetben elengedhetetlen, hogy a fogásokat is pontosan megtervezd. 

 

A helyszín

A tökéletes helyszín megtalálása minden rendezvény alapfeltétele, ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ha meg tudod határozni a rendezvényed célját, könnyedén keresheted majd meg ahhoz mérten a számodra legkiválóbbat. Mindemellett természetesen pontosan tudnod kell a meghívottak számát, és azt, hogy hány napra szüséges tervezned.
 


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Boci

A boci mentőcsónakot, hajó után köthető kis evezős csónakot jelent.

Hepatitis

Vírushepatitisek A vírushepatitis megnevezés különböző vírusok által okozott...

Vorstag

A Vorstag (forstág) az árbocot előre merevítő drótkötél.

Peilung

 Peilungnak hívjuk a vitorlás versenyeken, a kreuz bójához kirakott terelő bóját.

Puffer

Angolszász környezetben fender, magyarosan ütközőpárna, de mindenki egyszerűen csak...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.