A hihetetlen sebességű Crownline 315

hirdetes

Crownline 315, egy szupergyors jacht

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Crownline 315 elegáns, de inkább sportos kinézetű és meglepő teljesítményre képes. Ebben a jachtban egy igazi élmény a száguldozás. Aki szereti a sebességet, az biztos nem lenne csalódott ha kipróbálná.

Crownline

Ne tévesszen meg ennek a hajónak a mérete, mert sokkal gyorsabb, mint amilyennek látszik; a végsebessége hétszázötven lóerő. A hajó külsejére egyébként az egyszerűség jellemző és a praktikum, ami viszont egyáltalán nem megy a hajó kinézetének kárára, sőt, éppen ellenkezőleg! A Crownline egyszerre sportos és elegáns, a műszerfala könnyen kezelhető és jól átlátható és ami még fontos szempont: azok a fehér ülések nagyon kényelmesek. A hajó minden részéről ez mondható el: egyszerű, nem túl nagy és nem nehéz olyaná alakítani a környezetet, hogy az mindenki számára kényelmes legyen, aki a hajón utazik.

 

A hajó oldalain nincs fedélzet, de ez nem azt jelenti, hogy kevés helyünk lenne.  A hajó egész berendezése nagyon praktikus. Találunk benne egy kis zuhanyzót is, amiben állíthatjuk a hideg és a meleg vizet. Emellett fürdőteret is találunk rajta

Crownline

Ha épp nem száguldozunk a vizeken, a pilótaülés mögött állíthatjuk fel az asztalt, ami a hajó fedélzetéhez van rögzítve. Viszont arra is van egy praktikus módszer, hogy ne csúszkáljunk a székekkel a földön, miközben hullámzik a hajó a vizen. Ezért van felszerelve egy kétszemélyes ülés a pilótafülke mögött. Viszont ha családi, vagy baráti kirándulást tervezünk és többen vagyunk, át lehet alakítani az ágyat egy kényelmes ülőalkalmatossággá. Ezeket a hátsó üléseket egyébként elég kreatívan lehet úgy módosítani, mert egyszerre alakíthatóak ággyá, kanapévá és ha felhasználjuk a ponyvát, akkor még egy remek hálóhelyet is össze lehet dobni.

Crownline

A hajó belső berendezése is legalább olyan nagyszerű, mint a külseje. A hajó belseje és külseje között elég sok hasonlóság van többnyire a színekben. A hajóban találunk egy miniatűr, elegáns lakosztályt olyan berendezéssel, amik olyan körülményeket biztosítanak, hogy akár el is kempingezhet az ember itt egy darabig: van mosdó, konyha és három hálószoba is – kettő a legénységnek. A konyha is elég jól felszerelt.

 

Crownline

Mindent összegezve ez a hajó szép, egyszerű és praktikus, viszont talán sokak számára megtévesztő lehet az egyszerűsége. Mindenesetre aki szereti a sebességet, annak biztosan tetszene az az élmény, amit ez a hajó képes nyújtani.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 150

Átlagos értékelés: 4.7

hajó