notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Családi örökségek a New York Művész Páholy következő előadásában

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Családi örökségek, generációk tisztelete a New York Művész Páholyban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi örökségek, generációk tisztelete a New York Művész Páholyban


2015/10/26
Bibók Barbara

A New York Kávéház következő Művész Páholy előadásában híres magyar történelmi családok leszármazottaival találkozhatunk, a műtárgyak varázsába burkolózhatunk, s mindezt csodás környezetben, ismert vendégekkel beszélgetve tehetjük meg! 

Családi örökségek és hagyományok a New York Művész Páholyban

November 2-án egy kivételes programmal jelentkezik a Művész Páholy következő estje, ahol személyesen találkozhatunk Kállay-Saunders Andrással, aki a híres Kállay család leszármazottja. Felmenői között találjuk Kállay Pált, aki Mátyás király kamarása volt, s Kállay Zsuzsannát, aki Kemény János erdélyi fejedelem feleségeként ismert.

Az estén ott lesz a híres Zsolnay család sarja, Mattyasovszky-Zsolnay Zsófia, és személyesen ismerhetjük meg Földes Lászlót, a Györgyi-Giergl család leszármazottját is. A hírességek sora azonban még nem ért véget, hiszen a Habsburg család is képviselteti majd magát a művészet jegyében.

 

Az est művészettörténészeként jelen lesz Kiss Erika, és a BÁV Zrt. színeiben Tűzkő Péter.

 

A családi örökségek és generációk tisztelete lengi majd be ezt az estét, s a műtárgyakon keresztül kalauzol el minket a múltba irányított beszélgetéseivel az est megszokott háziasszonya, Juhász Anna, kulturális menedzser és irodalmár.

 

Ön is készen áll a múltban tett utazásra? Megismerné neves családjaink múltját és jelenét? Szeretné tudni a leszármazottak mai sikerének titkait? Érdekli, hogyan vélekednek ők maguk múltjukról, s családjuk hagyományairól?

 

Ezen az estén mindezen kérdésekre választ kaphat, s patinás környezetben ismerkedhet meg a művészetek letűnt értékeivel.

 

A Művész Páholyban november másodikán egy asztalnál foglal majd helyet a szociológus, az építész, az énekes, és a nagykövet is.

 

Ön is kíváncsi, hogy merre visznek minket beszélgetésükkel? Akkor jöjjön el a Művész Páholy következő előadására a New York Kávéházba, s élvezze a páratlan hangulatot!

 

A részvételhez szükséges regisztráció a newyorkprogram@cafeandevent.eu e-mail címen tehető meg. Belépőjegy ára: 1800 Ft.

Az estről további információkat talál az esemény Facebook oldalán!
 

 

 


érdekességek kiállítás kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Aliga - Club Aliga

Club Aliga Vitorláskikötő bemutatása: A Club Aliga kikötő a Balaton keleti...

Élkötél

A hátsóél kivételével a vitorla élekre kötelet varrnak fel, mely meghatározza a vitorla...

Jorge Zarif

Jorge Zarif A fiatal Junior reménység Jorge Zarif mindössze 16 éves, mégis az egyik...

Banque Populaire V

Banque Populaire V vitorlás hajó,trimarán A Banque Populaire V jelenleg a legnagyobb...

Detre Dia

Detre Dia, szörf olimpikon Lásd itt: Detre Diána
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!