Családi örökségek a New York Művész Páholy következő előadásában

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Családi örökségek, generációk tisztelete a New York Művész Páholyban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi örökségek, generációk tisztelete a New York Művész Páholyban


2015/10/26

A New York Kávéház következő Művész Páholy előadásában híres magyar történelmi családok leszármazottaival találkozhatunk, a műtárgyak varázsába burkolózhatunk, s mindezt csodás környezetben, ismert vendégekkel beszélgetve tehetjük meg! 

Családi örökségek és hagyományok a New York Művész Páholyban

November 2-án egy kivételes programmal jelentkezik a Művész Páholy következő estje, ahol személyesen találkozhatunk Kállay-Saunders Andrással, aki a híres Kállay család leszármazottja. Felmenői között találjuk Kállay Pált, aki Mátyás király kamarása volt, s Kállay Zsuzsannát, aki Kemény János erdélyi fejedelem feleségeként ismert.

Az estén ott lesz a híres Zsolnay család sarja, Mattyasovszky-Zsolnay Zsófia, és személyesen ismerhetjük meg Földes Lászlót, a Györgyi-Giergl család leszármazottját is. A hírességek sora azonban még nem ért véget, hiszen a Habsburg család is képviselteti majd magát a művészet jegyében.

 

Az est művészettörténészeként jelen lesz Kiss Erika, és a BÁV Zrt. színeiben Tűzkő Péter.

 

A családi örökségek és generációk tisztelete lengi majd be ezt az estét, s a műtárgyakon keresztül kalauzol el minket a múltba irányított beszélgetéseivel az est megszokott háziasszonya, Juhász Anna, kulturális menedzser és irodalmár.

 

Ön is készen áll a múltban tett utazásra? Megismerné neves családjaink múltját és jelenét? Szeretné tudni a leszármazottak mai sikerének titkait? Érdekli, hogyan vélekednek ők maguk múltjukról, s családjuk hagyományairól?

 

Ezen az estén mindezen kérdésekre választ kaphat, s patinás környezetben ismerkedhet meg a művészetek letűnt értékeivel.

 

A Művész Páholyban november másodikán egy asztalnál foglal majd helyet a szociológus, az építész, az énekes, és a nagykövet is.

 

Ön is kíváncsi, hogy merre visznek minket beszélgetésükkel? Akkor jöjjön el a Művész Páholy következő előadására a New York Kávéházba, s élvezze a páratlan hangulatot!

 

A részvételhez szükséges regisztráció a newyorkprogram@cafeandevent.eu e-mail címen tehető meg. Belépőjegy ára: 1800 Ft.

Az estről további információkat talál az esemény Facebook oldalán!
 

 

 


érdekességek kiállítás kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Gleitolás

A gleitolás a siklás; erős szélben a könnyű hajók a vízből szinte kiemelkedve siklanak.

Lenzventil

Lenzventil - a hajóban felgyülemlett vizet az áramlástan alapján távolítja el

Húsvéti nyúl

A Húsvéti nyúl A húsvéti nyúl, vagy húsvéti nyuszi, nyuszi a húsvét ünnephez...

IMOCA 60-foot

A Vendée Globe hajója: 60-foot IMOCA A 60 lábas IMOCA hajót a nyílt óceánokra,...

Spinakker

Spinakker - Hátszélvitorla, az orrvitorlák egy speciális fajtája, könnyû/közepes szélre...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.