Családi örökségek a New York Művész Páholy következő előadásában

hirdetes

Családi örökségek, generációk tisztelete a New York Művész Páholyban

Bibók Barbara
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A New York Kávéház következő Művész Páholy előadásában híres magyar történelmi családok leszármazottaival találkozhatunk, a műtárgyak varázsába burkolózhatunk, s mindezt csodás környezetben, ismert vendégekkel beszélgetve tehetjük meg! 

Családi örökségek és hagyományok a New York Művész Páholyban

November 2-án egy kivételes programmal jelentkezik a Művész Páholy következő estje, ahol személyesen találkozhatunk Kállay-Saunders Andrással, aki a híres Kállay család leszármazottja. Felmenői között találjuk Kállay Pált, aki Mátyás király kamarása volt, s Kállay Zsuzsannát, aki Kemény János erdélyi fejedelem feleségeként ismert.

Az estén ott lesz a híres Zsolnay család sarja, Mattyasovszky-Zsolnay Zsófia, és személyesen ismerhetjük meg Földes Lászlót, a Györgyi-Giergl család leszármazottját is. A hírességek sora azonban még nem ért véget, hiszen a Habsburg család is képviselteti majd magát a művészet jegyében.

 

Az est művészettörténészeként jelen lesz Kiss Erika, és a BÁV Zrt. színeiben Tűzkő Péter.

hirdetes

 

A családi örökségek és generációk tisztelete lengi majd be ezt az estét, s a műtárgyakon keresztül kalauzol el minket a múltba irányított beszélgetéseivel az est megszokott háziasszonya, Juhász Anna, kulturális menedzser és irodalmár.

 

Ön is készen áll a múltban tett utazásra? Megismerné neves családjaink múltját és jelenét? Szeretné tudni a leszármazottak mai sikerének titkait? Érdekli, hogyan vélekednek ők maguk múltjukról, s családjuk hagyományairól?

 

Ezen az estén mindezen kérdésekre választ kaphat, s patinás környezetben ismerkedhet meg a művészetek letűnt értékeivel.

hirdetes

 

A Művész Páholyban november másodikán egy asztalnál foglal majd helyet a szociológus, az építész, az énekes, és a nagykövet is.

 

Ön is kíváncsi, hogy merre visznek minket beszélgetésükkel? Akkor jöjjön el a Művész Páholy következő előadására a New York Kávéházba, s élvezze a páratlan hangulatot!

 

A részvételhez szükséges regisztráció a newyorkprogram@cafeandevent.eu e-mail címen tehető meg. Belépőjegy ára: 1800 Ft.

Az estről további információkat talál az esemény Facebook oldalán!
 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Újabb elektromos modelleket kapunk a Hyundai-tól és a Kia-tól 2019-ben

2018-10-20

Újabb elektromos modelleket kapunk a Hyundai-tól és a Kia-tól 2019-ben

A Hyundai Motor Group kínálata hamarosan 5 modellre bővül, ugyanis a Hyundai Ioniq, a Kia Soul EV és a Hyundai Nexo mellé hamarosan csatlakozik a Hyundai Kona és Kia Niro elektromos változata is.

Ezért érdemes részt venni a Múzeumok éjszakáján, amelyet Balatonon is megrendeznek!

2018-06-20

Ezért érdemes részt venni a Múzeumok éjszakáján, amelyet Balatonon is...

Júniusban újra megrendezésre kerül a Múzeumok éjszakája, amelyet nem csak a fővárosban, hanem számos balatoni településen is megrendeznek. De hogy pontosan mi is a Múzeumok Éjszakája és miért érdemes elmenni rá? Cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb információkat a Múzeumok éjszakájáról és programajánlót készítettünk!

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Aria Amazon – Perui időutazás a hullámok hátán

2018-11-07

Aria Amazon – Perui időutazás a hullámok hátán

Az Aria Amazon sétahajó az Amazonas folyó perui szakaszán közlekedik, elkerülve ezzel a világ egyik leghosszabb folyójának forgalmasabb, brazíliai részét. A hajót az Aqua Expeditions üzemelteti immáron több mint egy évtizede – a Wi-Fi-nek itt híre sincs, és a telefonlefedettség is meglehetősen ritkás.

érdekességek kiállítás kreatív

Szótár

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást... Tovább

Exkluzív esküvőhelyszín Budapesten

Exkluzív esküvőhelyszín Budapesten, patinás környezetben, a múlt század emlékeivel, és... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes