Digitális ruha, a jövő trendje

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Digitális ruha – a jövő kézzel megfoghatatlan divatja

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Digitális ruha – a jövő kézzel megfoghatatlan divatja


2022/03/09
ZH
Digitális ruha – a jövő kézzel megfoghatatlan divatja
új trend - digitális ruhák

Digitális ruhák – már nem is annyira a jövő

Sok kutatás kimondja, hogy a legtöbb aktív közösségi média felhasználó nem szereti többször is viszontlátni ugyanazt a ruhadarabot az oldalán, és sokszor csak egy fotó kedvéért vesznek fel egy darabot. Ez az a kiindulási pont, amely megváltoztatta a digitális divatipart, hiszen új utakat nyitott meg ez a fajta kereslet a virtuális térben jelenlevők számára.
Több divatmárka kezdett el digitális ruhákat árulni, ahol a vásárlás ugyanúgy zajlik le, mint egy hétköznapi internetes rendelés alkalmával, böngészünk a weboldalon, kiválasztjuk a terméket és a kosárba helyezzük, azonban szállítási címet már nem kell megadnunk, helyette azt a fotót kell feltöltenünk, amin a kiválasztott ruhát szeretnénk viselni digitálisan. A fizikai házhoz szállítás helyett emailben kapjuk meg a megrendelt terméket, abban a formában, hogy amit küldtünk képet, azon már a kiválasztott digitális ruhát viseljük.
A tervezők fontos szempontnak tartották még, hogy környezettudatos életmódra neveljék vásárlóikat, hiszen, ha csak egyszer viselne egy ruhadarabot, egy fotó kedvéért, ne vásárolja meg fizikálisan csak digitálisan, amivel időt és energiát spórolhat meg. Ezzel kisebb lesz a környezeti terhelés, így nincs felesleges gyártás, és nem végzi egy ruhadarab sem a kukában. A fiatalok kiélhetik fantáziájukat a digitálistérben, nincsenek fizikális korlátokhoz kötve. Például elég egy darab pólót vagy felsőt vásárolnia majd, amin cserélgetni tudja a feliratot vagy a márkajelzést, mindössze a telefonja kamerájának segítségével és a ruhát forgalmazó cég szoftverén keresztül. 

 

Fabricant – a digitális divatház

A Fabricant az első a világon, aki digitális divatházat nyitott, és új innovációkkal lenyűgöző 3D-s ruhákat készítenek a virtuálisvilágba. Alapelvük, hogy a divat nem használhat ki mást, csak a képzeletet, és nem veszíthet el mást, csak az adatot. Így megalkottak valami újat, ami a divatjövő felé veszi az irányt. Olyan ruhákat terveznek, amik a valóságban nem léteznek, nem lehet őket megfogni vagy felvenni, így kihízni és összepiszkolni sem lehet. Abszolút sikernek könyvelhető el, hogy 9500 dollárért, megközelítőleg hárommillió forintért kelt el egy színjátszós digitális ruhájuk. Az ausztrál divathét szenzációja is a Fabricant nevéhez fűződik, a digitális divatházé volt az a ruha, amit bárki hazavihetett, csak egy speciális próbafülkében kellett pózolnia, majd e-mailben megkapta a fotót, amin a kiválasztott ruhát viseli.
 


divat érdekesség luxus technológiaKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek...

Bumvilla

Bumvilla – a bum alátámasztására szolgáló összecsukható favilla

Pádli

  Egytollú, rövid evező.

Pilotkönyv

 A vízterület jellegzetességeit és a kikötõket bemutató könyv.

Habléc

A habléc a hajók orrfedélzetén található vízlevezető "bajusz".
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.