Divatos férfi ruhák – trendi outfit luxuskivitelben

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Divatos férfi ruhák – trendi outfit luxuskivitelben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Divatos férfi ruhák – trendi outfit luxuskivitelben


2022/02/22

A férfi divat egyre nagyobb teret nyer napjainkban. Már nem csupán a gazdagok privilégiuma egy szép öltöny vagy más elegáns viselet. A közemberek számára is elérhetővé váltak az úgynevezett „luxusdarabok”. Na persze nem a gyémántberakásos aranyórákra kell gondolnunk, de már készülnek olcsóbb változatok is a kifinomult elegancia jegyében. Ami pedig szintén egy érdekes fordulatot jelent a divatvilágban, hogy az elegancia és a sportos stílus egyre jobban összeér.

Divatos férfi ruhák

Elegancia és sport – a modern férfi mindennapi viselete?
 

Igen, talán leírva bizarrnak tűnik, de ez az igazság. A legkifinomultabb férfiak is egyre inkább a sportos elegancia hívei – nem csupán a mindennapokban, de akár üzleti tárgyalásokon is. Olyannyira hozzászoktunk, hogy már fel sem tűnik. Tulajdonképpen ez lett a standard napjainkban. Láthatunk férfiakat zakót és inget viselve farmernadrágban úgy, hogy közben ott virít a sportcipő a lábukon. Ahogy a tömegközlekedésen sem tűnik már fel egy chino nadrágos alak, aki zokni nélkül mokaszint visel a lábán. Egyre jobban egymásba olvad tehát a két stílusirányzat. Az elegancia világába beszivárognak a sportos darabok, míg a hétköznapi viseletet egyre jobban átszövik az alkalmi ruházatok elemei.
 

Merjünk mi is nyitni az új trendek felé
 

Azok a férfiak, akik egy-egy stílusirányzat képviselőiként szinte bebetonozták a ruhatárukat, egyre inkább kívülállónak érezhetik majd magukat a trendek világában. Ez a felfogás valamikor az elegancia és a stílus alappillére volt, de manapság már inkább csak ellene dolgozik. Merjünk hát nyitni az új felé, hiszen csak így maradhatunk továbbra is divatban. Ha például az elegáns viseletek dominálnak ruhatárunkba, igen is vegyük fel kedvenc zakónkat egy farmernadrággal. Talán hatalmas pozitív csalódás ér majd bennünket, ha megjegyzik a környezetünkben, milyen trendik lettünk hirtelen. Ne féljünk tehát az újtól.
 

A megfelelő ruházati darabok megtalálása
 

Ha tényleg eltökéltük, hogy odafigyelünk a külsőnkre és valóban divatosan, elegánsan fogunk öltözni, akkor találnunk kell egy megfelelő divatáruházat. A legtrendibb darabokat ugyanis az a helyzet, hogy nem forgalmazzák a helyi kis butikokban. Tehát a megfelelő áruház megtalálása kiemelten fontos szerepet játszik stílusváltásunkban. Bárhol is vásároljunk, mindig érdemes utánanézni az adott üzlet kínálatának. Szemléljük meg, hogy mennyire van meg a közös nevező az általuk forgalmazott ruhadarabok és az aktuális trendek között. Azonnal ki fogjuk szúrni, ha egy áruház nem igazán foglalkozik vele, hogy tartsa a divatvilággal a lépést. Továbbá az is kiemelten fontos, hogy az adott bolt bőséges választékot kínáljon a különféle nagyobb divatmárkák termékeiből. Jó példát jelent az előbb elhangzott kritériumokra a Modivo webáruháza. A férfi ruházat a Modivo.hu-n nem csupán tartja a lépést az aktuális divat változásaival, de mindezt kitűnő áron teszi elérhetővé számunkra. Mindenképp érdemes tehát vetnünk egy pillantást a kínálatára.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Vízből mentés

Vízből mentés: (=Man Over Bord) a hajóból kiesett személyért ill. tárgyért való gyors...

Frontális vihar

A frontális vihar a hidegfronttal érkező, gyakran zivatarral együttjáró vihar, mely több...

Clemm

A Clemm jelentése kötélszorító.

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás Budapest

Szigliget - Hajóállomás BH Zrt.

Szigliget Hajóállomás BH Zrt. Vitorláskikötő tudnivalók A Balaton...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.