Vitorlázási szokásairól mesélt Donald Street

hirdetes

A vitorlázás nehézségeiről és saját szokásairól mesélt Donald Street

CsA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A vitorlázás azon különleges sportágak egyike, amely lehet végtelenül egyszerű és ugyanennyire összetett is. Újabban azonban a sportág egyre inkább azoknak kedvez, akik a legtöbbet fektetnek bele, legyen itt szó technológiai felkészültségről, vagy akár a legénység képzettségéről.

Glandore

Persze teljesen érthető, hogy a legfelkészültebb csapatok számíthatnak a legtöbb sikerre a hullámok hátán, de azzal, hogy a sport egyre összetettebbé válik, az érdeklődők számára egyre nehezebb feladatnak bizonyul majd elmerülni a vitorlázás világában.

 

Fontos tehát a komplikációk megfelelő kezelése, hogy továbbra is ösztönözhessük a részvételt a kevésbé tapasztaltabb tengerészek részéről is. Félreértés ne essék – szó sincs itt a sport lebutításáról, csupán arra kellene odafigyelnünk, hogy a versenyszerű vitorlázásban többen is részt vehessenek.

 

hirdetes

Donald Streetnek szemmel láthatóan sikerült megtalálnia ezt az arany középutat. Az idén júliusban 88. születésnapját ünneplő férfi a mai napig éppen olyan lelkesen bont vitorlát, mint élete első alkalmával. „Már akkor is a hajók körül forogtam, amikor épphogy csak tudtam járni. Körülbelül 6 éves koromban tanultam meg, hogyan kell sorolni, de csak 12 évesen kezdtem el rendszeresen vitorlázni. Miután vitorlázni kezdtem, intenzíven vitorláztam.” De hogyan sikerült megőriznie ezt a hozzáállást? Lássuk, hogy mit mond erről a tapasztalt tengerész.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek hajó sport tenger,óceán Vitorlázás

Szótár

Őszi wellness

Az őszi wellness egyre népszerűbb kis hazánkban is, hiszen számos előnye van. Ha az őszi... Tovább

Bavaria 44

Bavaria 44 vitorlás hajó történet,leírás A Bavaria 44 vitorlás hajót 2002 és 2004... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes