Covid és az amerikai elnök

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Donald Trump és a Covid

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Donald Trump és a Covid


2020/10/07

Egy nappal azután, hogy az elnök visszatért a kórházból, Trump hivatalos orvosa, Navy Cmdr. Dr. Sean Conley újabb derűs értékelést adott ki állapotáról, és beszámolt arról, hogy az elnök "rendkívül jól teljesít", és nem számolt be tünetekről. A rejtély azonban még mindig körülveszi Trump tüdőfunkcióját, miután úgy tűnt, vajúdik, miután hétfőn felment a lépcsőn az erkélyre a Fehér Házba.

Donald Trump

Trump gazdasági segítségnyújtási tárgyalásokat folytat

Arra sincsenek még mindig egyértelmű válaszok, hogy milyen rossz állapotba került, az orvosi szakértők azon tűnődtek, miért kínálták az elnöknek egy agresszív kísérleti kezelési rendszert, amelyet csak a legbetegebb Covid-19 betegek számára tartottak fenn. A Fehér Ház azt sem hajlandó megmondani, hogy Trump mikor regisztrált utoljára negatív tesztet, mielőtt megbetegedett volna. Ez a kérdés azért fontos, mert kiderülne, hogy az elnök folytatta-e a kampányutazásokat és más eseményeket, amelyek sok embert veszélyeztetettek volna annak tudatában, hogy fertőző.
Nincs jele annak, hogy Trump saját betegséggel való küzdelme miatt egy súlyos pillanatban a nemzet jólétének felelősségteljes felügyelője lett volna.
Visszatért korábbi és félrevezető álláspontjához, miszerint a koronavírus nem volt halálosabb, mint az influenza. Valójában a világjárvány eddig több amerikait ölt meg, mint amennyit az elmúlt öt évben megadtak az influenzaszezonnak.

 

,,Bezárjuk az Országunkat?“

Trump az influenzára hivatkozva tweetelt. "Nem, megtanultunk együtt élni vele, akárcsak Coviddal, a legtöbb populációban sokkal kevésbé halálos !!!"
Trump leállította az ösztönző tárgyalásokat. A Fehér Ház újabb kitörésében Trump hirtelen bejelentette, hogy leállította csapata és a demokraták közötti tárgyalásokat a Capitol Hill-en egy régóta halogatott új ösztönző és segélycsomag kapcsán. "Utasítottam képviselőimet, hogy a választások után hagyják abba a tárgyalásokat, amikor a győzelem után azonnal elfogadunk egy jelentős ösztönző törvénytervezetet, amely a szorgalmas amerikaiakra és a kisvállalkozásokra összpontosít" - tweetelt Trump. Ha téged is érdekel, hogy mi Trumpnak a véleménye a körülötte történő eseményekről, akkor lapozz a következő oldalra!


hírKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Jules Verne Trophy

Jules Verne Trophy vitorlás verseny történet,szabály A Jules Verne Trophy ann ak jár,...

reffelés

A hajó folyamatosan jobban dől az optimális szögnél, célszerű reffelni azaz a...

Megfeneklés

 Sekély vízben történõ fennakadás.

Révfülöp Hajóállomás BH Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található a Balatoni Hajóállomás Zrt....

Trimmelés

A vitorlázat és a rig finomállítása. Azt a vitorlázót, aki vitorlát vagy rigget állít,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.