Covid és az amerikai elnök

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Donald Trump és a Covid

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Donald Trump és a Covid


2020/10/07
Marx Károly
Donald Trump és a Covid
Donald Trump

Az elnök fenntartja, hogy a demokraták megpróbálják felesleges segélyekkel feltölteni a csomagot a szerinte pazarló kék államok számára. Azt mondta a szenátus többségi vezetőjének, Mitch McConnellnek, a Kentucky republikánusnak, hogy inkább a Legfelsőbb Bíróság választásának, Amy Coney Barrett bírának megerősítésére koncentráljon. 

 

Úgy tűnt, hogy ez a lépés a demokraták hibáztatásáért tett kísérletet a gazdasági segítségnyújtás elmulasztásáért és az égetően szükséges munkanélküli ellátások kiterjesztéséért. De ez egy elgondolkodtató játék volt egy olyan elnök részéről, aki a választások gyors közeledtével egyre inkább lemarad a közvélemény-kutatásokból, és aki hibásnak tárta fel magát a csomag kínzó tárgyalásainak megállításáért.

 

Nancy Pelosi házelnök gyorsan kihasználta a lehetőséget, mondván, hogy a Fehér Ház "teljes rendetlenségben van". "Ma ismét Trump elnök megmutatta valódi színeit: az ország rovására helyezte magát első helyre, a kongresszus GOP-tagjai teljes bűnrészességével" - mondta Pelosi. "A koronavírus-tárgyalásoktól való távozás azt mutatja, hogy Trump elnök nem hajlandó legyőzni a vírust" - tette hozzá. Trump döntése újabb fejfájást jelentett az újraválasztásra pályázó kiszolgáltatott republikánusok számára, mivel a demokraták megpróbálják visszavenni a szenátust. Egyikük, Susan Collins, a maine-i szenátor, aki szoros versenyben van, "hatalmas hibának" nevezte az elnök parancsát. Az elnök pedig újabb kérdéseket váltott ki arról, hogy vajon teljes mértékben felgyorsítja-e a helyzetet, amikor azt tweetelte, hogy "Igaz!" Miközben kommentálta a CNBC jelentését, amely szerint a Federal Reserve elnöke, Jerome Powell azt mondta, hogy a kongresszusnak többet kell tennie a gazdaság támogatásáért. Természetesen Trump saját beavatkozása azt jelenti, hogy a kongresszus nem fog segíteni. Kedden késő este pedig hozzátette a zűrzavart azzal, hogy felszólította a Kongresszust, hogy fogadjon el 25 milliárd dolláros csomagot a légitársaságok bérszámfejtésének támogatására és 35 milliárd dolláros Paycheck védelmi programot a kisvállalkozások számára.


hírKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Scholtz 32

A Scholtz 32 vitorláshajó leírása (gyári adatok és leírás) A SCHOLTZ 32...

Leegierig

Leegierig - a széltõl elforduló hajót hívjuk így

Star

Star vitorlás hajó - 1911 óta A Star egy kétszemélyes, tőkesúlyos olimpiai...

Cukorbetegség

A cukorbetegség (diabetes mellitus vagy "diabétesz", magyarul...

Vorstag

A Vorstag (forstág) az árbocot előre merevítő drótkötél.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.