Dragon hajóosztály első idei versenye Tihany, június 1.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Az Erste Private Banking továbbra is támogatja a Dragon hajóosztályt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az Erste Private Banking továbbra is támogatja a Dragon hajóosztályt


2011/05/18

Forrás: www.dragonclass.hu

Budapest, 2011. május 16. – Az Erste Private Banking, Magyarország egyik vezető privátbanki szolgáltatója továbbra is támogatja a dragon hajóosztályt. Az Erste Private Banking volt a tavalyi balatonkenesei Dragon Európa-bajnokság névadó szponzora, s a sikeres együttműködés nyomán úgy döntött, hogy a jövőben is támogatja a Magyar Dragon Szövetséget illetve az általa rendezett legfontosabb versenyeket. Az erről szóló szerződést nemrégiben írták alá a bank és a hajóosztály képviselői.
 

Magyar Dragon Szövetség

„Az Erste Private Banking számára nagyon fontosak a Dragon hajóosztály által megjelenített értékek: a klasszikus elegancia, a sportosság, a tradíciók és a modern elvek együttes jelenléte. Nem titkolt szándékunk, hogy találkozzunk, kapcsolatokat építsünk ki azokkal a vitorlázó vagy a vitorlázáshoz családjukon, barátaikon keresztül kapcsolódó rétegekkel, akik ezeket a számunkra fontos értékeket megtestesítik. Ebben a szándékunkban kiváló társra találtunk a Dragon hajóosztályban. Mindez együttesen vezetett az együttműködésünk meghosszabbításáról szóló döntésünkhöz” – mondta Kállay András, az Erste Private Banking igazgatója.
Fotó: Magyar Dragon Szövetség / Mag Andrea

„Az elmúlt években az egyszerű partneri együttműködésen túlmutató baráti viszony jött létre az Erste Private Banking és hajóosztályunk vitorlázói között. Ügyfeleik több alkalommal is kipróbálhatták, hogy milyen érzés ezekkel a hajókkal vitorlázni, versenyezni, és reméljük, a jövőben még többen élvezik majd rendezvényeinket” – húzta alá Náray Vilmos, a Magyar Dragon Szövetség elnöke.

Az együttműködés első konkrét megnyilvánulásaként 2011. június 1. és 5. között Tihanyban kerül sor a hajóosztály idei legfontosabb versenyére. Az Erste Private Banking Dragon Országos Bajnokság házigazdája idén a Tihanyi Hajós Egylet, az eseményre pedig mintegy húsz dragont várnak.


További információk:

Bánhegyi Katalin – Kommunikációs szakértő                       Náray Vilmos - elnök
Erste Bank Hungary Zrt.                                                             Magyar Dragon Szövetség
1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.                                        1112 Budapest, Zólyomi út 33.
Tel: (06 1) 268 4375 Mobil: (+36) 30 529 9529                      tel.: (1) 225 7835
Fax: (06 1) 373 2705                                                                   fax: (1) 225 7848
e-mail: adrienn.illes@erstebank.hu                                       e-mail: elnok@dragonclass.hu
 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Budapesti étterem

A legjobb budapesti étterem, ahol egy gyönyörű környezetben, igazi gasztronómiai...

Peilung

 Peilungnak hívjuk a vitorlás versenyeken, a kreuz bójához kirakott terelő bóját.

Kerékpártúra a Balatonon, Alsóörsi indulással

Ha gyakorlott kerékpárosok vagyunk, vagy akár több hetet is lent tudunk tölteni a Balatonnál,...

Hétvége Bécsben

Hétvége Bécsben

Áramlásjelző fonál

Az áramlásjelző fonál a vitorlák helyes állásszögének beállításához használt, a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.