notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Dragon hajóosztály első idei versenye Tihany, június 1.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Az Erste Private Banking továbbra is támogatja a Dragon hajóosztályt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az Erste Private Banking továbbra is támogatja a Dragon hajóosztályt


2011/05/18
Dragon szövetség

Forrás: www.dragonclass.hu

Budapest, 2011. május 16. – Az Erste Private Banking, Magyarország egyik vezető privátbanki szolgáltatója továbbra is támogatja a dragon hajóosztályt. Az Erste Private Banking volt a tavalyi balatonkenesei Dragon Európa-bajnokság névadó szponzora, s a sikeres együttműködés nyomán úgy döntött, hogy a jövőben is támogatja a Magyar Dragon Szövetséget illetve az általa rendezett legfontosabb versenyeket. Az erről szóló szerződést nemrégiben írták alá a bank és a hajóosztály képviselői.
 

Magyar Dragon Szövetség

„Az Erste Private Banking számára nagyon fontosak a Dragon hajóosztály által megjelenített értékek: a klasszikus elegancia, a sportosság, a tradíciók és a modern elvek együttes jelenléte. Nem titkolt szándékunk, hogy találkozzunk, kapcsolatokat építsünk ki azokkal a vitorlázó vagy a vitorlázáshoz családjukon, barátaikon keresztül kapcsolódó rétegekkel, akik ezeket a számunkra fontos értékeket megtestesítik. Ebben a szándékunkban kiváló társra találtunk a Dragon hajóosztályban. Mindez együttesen vezetett az együttműködésünk meghosszabbításáról szóló döntésünkhöz” – mondta Kállay András, az Erste Private Banking igazgatója.
Fotó: Magyar Dragon Szövetség / Mag Andrea

„Az elmúlt években az egyszerű partneri együttműködésen túlmutató baráti viszony jött létre az Erste Private Banking és hajóosztályunk vitorlázói között. Ügyfeleik több alkalommal is kipróbálhatták, hogy milyen érzés ezekkel a hajókkal vitorlázni, versenyezni, és reméljük, a jövőben még többen élvezik majd rendezvényeinket” – húzta alá Náray Vilmos, a Magyar Dragon Szövetség elnöke.

Az együttműködés első konkrét megnyilvánulásaként 2011. június 1. és 5. között Tihanyban kerül sor a hajóosztály idei legfontosabb versenyére. Az Erste Private Banking Dragon Országos Bajnokság házigazdája idén a Tihanyi Hajós Egylet, az eseményre pedig mintegy húsz dragont várnak.


További információk:

Bánhegyi Katalin – Kommunikációs szakértő                       Náray Vilmos - elnök
Erste Bank Hungary Zrt.                                                             Magyar Dragon Szövetség
1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.                                        1112 Budapest, Zólyomi út 33.
Tel: (06 1) 268 4375 Mobil: (+36) 30 529 9529                      tel.: (1) 225 7835
Fax: (06 1) 373 2705                                                                   fax: (1) 225 7848
e-mail: adrienn.illes@erstebank.hu                                       e-mail: elnok@dragonclass.hu
 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Dakron

A Dakron egy műanyag vitorla anyag.

Inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező...

Fonyód Bélatelep Önkormányzat Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Bélatelep Önkormányzat...

Fine dining étterem

A fine dining egyre nagyobb népszerűségre tett szert már hazánkban is, méltán nevezik az...

Romantikus vacsorahelyszín Budapest

Romantikus vacsorahelyszín Budapest - A város idilli hangulatát, és a békeidők harmóniáját...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!