notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Télen rémálom az utazás Moszkvában a közlekedési dugók miatt

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Közlekedési dugók Moszkvában

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Közlekedési dugók Moszkvában


2014/09/16
Petra

Moszkvában télen egy valóságos rémálom az utakon való közlekedés a sofőröknek, ugyanis átlagosan legalább két és fél órás közlekedési dugókkal kell számolniuk.

Moszkva
Amikor beköszönt a tél és a hideg, Moszkvában hatalmas közlekedési dugók alakulnak ki, amik javarészt az ottani zord télnek, a hóviharoknak és a jégnek köszönhető, ami minden autós rémálma. Moszkvában évről évre több sofőr jelenik meg az utakon, ugyanis folyamatosan növekszik az autósok száma, viszont az utak állapota nem javul ezzel párhuzamosan. Erre még az utakon lévő tömegnyomor is rátesz egy lapáttal a már így is veszélyes közlekedési viszonyokra, amik különösképpen Moszkvára jellemzőek.

Moszkva

Ha egy tapasztalatlan sofőr próbál helyt állni ezeken az enyhe kifejezéssel forgalmas utakon, nem biztos, hogy az lesz élete legnyugodtabb utazása, sőt, az út egy valóságos rémálom is lehet a soha véget nem érő dugókkal és a balesetveszéllyel a tömeg és a rossz körülmények miatt. Mint ahogy már sejtettük, a balesetek száma magasra ugrik, viszont ez nem biztos, hogy csak a rossz téli körülmények miatt van, hanem az autósok valóban sokszor nem figyelnek oda a közlekedési szabályokra. Emiatt aki nincs hozzászokva ezekhez a körülményekhez, annak ajánlatos óvatosan vezetnie arrafelé.

Moszkva

De mielőtt azt hinnénk, hogy Oroszországban csak úgy hemzsegnek az autók, Észak-Amerikában sokkal több autó közlekedik az utakon, még sincsenek ilyen gyakran balesetek. Ez jórészt a kemény teleknek és a sofőrök figyelmetlenségének tudható be. Ráadásul ebben az országban a legmagasabb a forgalmi dugók időtartama, ami körülbelül két és fél órányi várakozást jelent átlagosan. Vannak olyan honlapok, amik még tippeket is adnak a moszkvai sofőröknek, hogy mit érdemes tenni egy dugó esetén és úgy általában, amikor autóval közlekednek.

Moszkva

Ezek után érthető, hogy gyakoriak a közúti ellenőrzések. Nem lehet könnyű az autósok élete Moszkvában és 2,5 órákat várakozni minden nap a forgalmi dugóban, ahonnan aztán tényleg sehogy nem lehet kitörni.autóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Alsóörs - Balatoni Hajózás Zrt. (Hajóállomás-BH)

 A Balatoni Hajózási Részvénytársaság kikötője a Balaton keleti medencéjének...

Ahoi

Az ahoi egy régi hajós üdvözlés. pl: Nemere, ahoi!

Balcsapás

Balcsapás: Egy vitorlás balcsapáson halad, amikor a szelet bal oldala felől kapja....

Robert Scheidt

Robert Scheidt   Születési hely/idő 1973. április 15. Sao Paolo Robert...

Tőkesúly

A tőkesúly a nagyobb hajókon a víz alatti ellensúly. Nevezik még kielnek vagy ballasztnak.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.