notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Télen rémálom az utazás Moszkvában a közlekedési dugók miatt

hirdetes

Közlekedési dugók Moszkvában

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Moszkvában télen egy valóságos rémálom az utakon való közlekedés a sofőröknek, ugyanis átlagosan legalább két és fél órás közlekedési dugókkal kell számolniuk.

Moszkva

Amikor beköszönt a tél és a hideg, Moszkvában hatalmas közlekedési dugók alakulnak ki, amik javarészt az ottani zord télnek, a hóviharoknak és a jégnek köszönhető, ami minden autós rémálma. Moszkvában évről évre több sofőr jelenik meg az utakon, ugyanis folyamatosan növekszik az autósok száma, viszont az utak állapota nem javul ezzel párhuzamosan. Erre még az utakon lévő tömegnyomor is rátesz egy lapáttal a már így is veszélyes közlekedési viszonyokra, amik különösképpen Moszkvára jellemzőek.

Moszkva

Ha egy tapasztalatlan sofőr próbál helyt állni ezeken az enyhe kifejezéssel forgalmas utakon, nem biztos, hogy az lesz élete legnyugodtabb utazása, sőt, az út egy valóságos rémálom is lehet a soha véget nem érő dugókkal és a balesetveszéllyel a tömeg és a rossz körülmények miatt. Mint ahogy már sejtettük, a balesetek száma magasra ugrik, viszont ez nem biztos, hogy csak a rossz téli körülmények miatt van, hanem az autósok valóban sokszor nem figyelnek oda a közlekedési szabályokra. Emiatt aki nincs hozzászokva ezekhez a körülményekhez, annak ajánlatos óvatosan vezetnie arrafelé.

Moszkva

De mielőtt azt hinnénk, hogy Oroszországban csak úgy hemzsegnek az autók, Észak-Amerikában sokkal több autó közlekedik az utakon, még sincsenek ilyen gyakran balesetek. Ez jórészt a kemény teleknek és a sofőrök figyelmetlenségének tudható be. Ráadásul ebben az országban a legmagasabb a forgalmi dugók időtartama, ami körülbelül két és fél órányi várakozást jelent átlagosan. Vannak olyan honlapok, amik még tippeket is adnak a moszkvai sofőröknek, hogy mit érdemes tenni egy dugó esetén és úgy általában, amikor autóval közlekednek.

Moszkva

Ezek után érthető, hogy gyakoriak a közúti ellenőrzések. Nem lehet könnyű az autósok élete Moszkvában és 2,5 órákat várakozni minden nap a forgalmi dugóban, ahonnan aztán tényleg sehogy nem lehet kitörni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Puffer

Angolszász környezetben fender, magyarosan ütközőpárna, de mindenki egyszerűen csak... Tovább

Panorámás ingatlan

Panorámás ingatlan a Balaton partján? Tökéletes választás, örök befektetés. Az Oxigén... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 208

Átlagos értékelés: 4.8

autó