notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy jó üzlet sikeres története

hirdetes

Egy sikeres ötlet…

Kata
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szeretném megosztani veletek a saját kis történetemet, ami 3 éve kezdődött.

 

Egyetem után még zöldfülűként elkerültem egy multi céghez, mint marketing gyakornok.

Nagyon boldog voltam, úgy éreztem megtaláltam álmaim állását és soha többé nem szeretnék váltani.

Sikeres vállalkozás

Soha nem is értettem azokat az embereket, akik állandóan csak panaszkodnak, hogy milyen kibírhatatlan a főnökük és mennyire utalják a munkájukat.

 

Aztán évről–évre egyre több siker ért, már a reklám és marketing osztályt vezettem, pedig alig telt el 2 év. Úgy tűnt, azon kevesek közé tartozom, aki nem fog munkát váltani – megtaláltam az igazit.

 

Így ment 10 hosszú évig, majd váratlanul a felettesem behívott az irodájába és közölte, hogy sajnos csökkenteniük kell a létszámot, így egy időre megszüntetik a marketing és reklám részleget.

hirdetes

 

Elmondhatatlanul fájt, arról nem is beszélve, hogy ötletem sem volt, hogy ezek után miből fogom eltartani magam? Teljesen a padlóra kerültem.

hirdetes

Az a gondolat vigasztalt, hogy a mai világban egyre kevesebb az egyenesen ívelő, egész életre szóló, megszakítások nélküli karrierút. Ez motivált és egy gyerekkori álom, hogy „egyszer, ha nagy leszek” saját zöldség, gyümölcs üzletem lesz.

 

Elhatároztam, hogy nem adom fel, egyre többet kezdtem rágondolni, utána olvasni, felkeresni olyan embereket, akik a segítségemre lehetnek, majd meghoztam a döntést és a nagymamám utcafrontra nyíló sarki házát el is kezdtem kialakítani erre a célra.

 

Teljes szenvedéllyel és erőbedobással csináltam. Kiváltottam az engedélyeket, összeállt a csinos kis üzlet. Megvolt egy-két tuti beszállító, a marketinget saját magam csináltam.

Mondanom sem kell, sokkal boldogabb voltam, mint életemben valaha.

Teljesen más érzés valóra váltani egy gyerekkori álmot, mint más álmát élni. Hirtelen tudatosodott bennem, hogy kell egy jó könyvelő is. A barátaim azt mondták, hogy könyvelőt könnyű találni olcsón.

Eddig minden jól is ment, na, de ez volt az, amire én jól ráfáztam. Olcsó volt, de jó nem. Sajnos hónapokon keresztül fel sem tűnt, hogy az illető nem hozzáértő és a könyvelés egy hatalmas káosz lett, ráadásul még a NAV is ellátogatott hozzám.

 

Ekkor találtam rá egy profi cégre és általuk mostani könyvelőmre, ők segítettek rendbe rakni mindent. Most már tudom, hogy az átlátható könyvelés mindennél fontosabb.

 

Nem vagyok könyvelő, nem értek hozzá, ráadásul nem szeretem a számok világát, de ma már elképzelhetetlennek tartom, az accloud nélkül a könyvelésem.

Rálátok a forgalomra, mindenre rátudok szűrni, akár heti, havi szinten is – évekre visszamenőleg, szakmai hozzáértés nélkül.

Ez a szoftver teljesen megkönnyítette az életem és a könyvelésem.

 Ezúton is köszönöm az accloud.hu csapatának!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Halzolás

A halzolás meghatározását lásd a perdülés szótárszónál. Tovább

Sail Melbourne

Sail Melbourne vitorlás verseny Az ISAf Sailing World Cup-ot hét különböző országban... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 211

Átlagos értékelés: 4.8

érdekességek kreatív