Egy jó üzlet sikeres története

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Egy sikeres ötlet…

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egy sikeres ötlet…


2016/07/22

Szeretném megosztani veletek a saját kis történetemet, ami 3 éve kezdődött.

 

Egyetem után még zöldfülűként elkerültem egy multi céghez, mint marketing gyakornok.

Nagyon boldog voltam, úgy éreztem megtaláltam álmaim állását és soha többé nem szeretnék váltani.

Sikeres vállalkozás

Soha nem is értettem azokat az embereket, akik állandóan csak panaszkodnak, hogy milyen kibírhatatlan a főnökük és mennyire utalják a munkájukat.

 

Aztán évről–évre egyre több siker ért, már a reklám és marketing osztályt vezettem, pedig alig telt el 2 év. Úgy tűnt, azon kevesek közé tartozom, aki nem fog munkát váltani – megtaláltam az igazit.

 

Így ment 10 hosszú évig, majd váratlanul a felettesem behívott az irodájába és közölte, hogy sajnos csökkenteniük kell a létszámot, így egy időre megszüntetik a marketing és reklám részleget.

 

Elmondhatatlanul fájt, arról nem is beszélve, hogy ötletem sem volt, hogy ezek után miből fogom eltartani magam? Teljesen a padlóra kerültem.

Az a gondolat vigasztalt, hogy a mai világban egyre kevesebb az egyenesen ívelő, egész életre szóló, megszakítások nélküli karrierút. Ez motivált és egy gyerekkori álom, hogy „egyszer, ha nagy leszek” saját zöldség, gyümölcs üzletem lesz.

 

Elhatároztam, hogy nem adom fel, egyre többet kezdtem rágondolni, utána olvasni, felkeresni olyan embereket, akik a segítségemre lehetnek, majd meghoztam a döntést és a nagymamám utcafrontra nyíló sarki házát el is kezdtem kialakítani erre a célra.

 

Teljes szenvedéllyel és erőbedobással csináltam. Kiváltottam az engedélyeket, összeállt a csinos kis üzlet. Megvolt egy-két tuti beszállító, a marketinget saját magam csináltam.

Mondanom sem kell, sokkal boldogabb voltam, mint életemben valaha.


érdekességek kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Palstek

  Csathurok, az egyik leggyakoribb vitorláscsómó (névadója: Stekk Pál legendája).

Cirrus

A cirrus egy 8-12 km magasan úszó apró fehér pamacsos felhőfajta. Ha kis számban...

Reacher

Reacher: Könnyű anyagból szabott, nagy, háromszögletű vitorla, éles, félszeles menetekre.

Anticiklon

Az anticiklon egy légköri képződmény, melynek középpontjában magas nyomás uralkodik, és...

Fordulás

A fordulás a szél felé történő csapás váltás.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.