notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Balatonfenyves ajánlata

hirdetes

A legmodernebb kikötő egyedülálló ajánlata

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ilyen még nem volt, amit most kínál a Balatonfenyvesi Yacht Club. A Fenyves Yacht Klub a Balaton egyik legmodernebb kikötője, mely saját szállodával, különleges konyhával, egy föld alatti élménycentrummal, gyermekbarát parkkal rendelkezik. 

Ilyen ajánlat még nem volt Magyarországon

 

A Boat Show-n is kiállít a Fenyves Yach Club

 

A fenyvesi kikötő és társkikötője az Alsóörs Marina kiállítói standdal jelentkezik az idei Boat Show-n, ahol olyan különleges kedvezményeket adnak a kikötő hely iránt érdeklődőknek, amilyenhez hasonló még nem nagyon volt Magyarországon! Emődi Gábort, a fenyvesi kikötő kereskedelmi vezetőjét kérdeztük a kiállításról:

 

 

Milyen attrakcióval lesztek jelen a kiállításon? Mit lehet a standotokon megnézni?

 

Idén is a két kikötő, a Fenyves Yacht Club és az Alsóörs Marina bemutatása köré épül a kiállítás koncepciója. Viszont amíg tavaly csupán a terveket tudtuk bemutatni, idén már a valóságot mutatjuk. Olyannyira, hogy egy valódi e-kikötőt rendezünk be ugyanazzal az általunk tervezett és a Martini Alfredo által gyártott fingerekkel és mólóval, amik a kikötőinkben is találhatók. A kikötőben bemutatjuk a Schafer Yacht D38-as vitorlását, valamint az általunk képviselt Alfastreet Marina 18-lábas elektromos hajóját. Bemutatjuk még a Bartos Dénes által tervezett vízforgató rendszert és természetesen minden kényelmi és szabadidős lehetőséget, amit a kikötők nyújtanak.

hirdetes

 

 

(Fotó: Emődi Gábor)

 

Miért érdemes a kiállítónak megnézni benneteket?

 

Ha valaki szeretné megismerni, hogy két, XXI. században épült kikötő milyen lehetőségeket tartogat egy vízen közlekedőnek, érdemes benézni hozzánk.

 

Elképesztő ajánlattal áll elő a Fenyves Yacht Club!

 

Van-e valamilyen speciális ajánlatotok a látogatóknak?

 

A szokásos kiállítói kedvezményen kívül Fenyvesen tartogatunk még két meglepetést. Aki szeretne Fenyvesre költözni, az két további lehetőség közül választhat. Bizonyos időkorlátokkal felajánlunk jelentős „early bird” kedvezményt, vagy igénybe vehet egy „kockázatmentes próbaidőszakot”, amely végén eldöntheti, hogy a tapasztaltak alapján szeretne-e ottmaradni. A kedvezmények pontos részleteit a kiállításon mutatjuk be.

hirdetes

 

(Fotó: Emődi Gábor)

 

Ha jól tudom van még egy kedvezményetek azoknak, akik most megnézik az Alsóörsi kikötő, hotel és étterem vagy a Fenyvesi Kikötő szálloda és étterem weblapjait!

 

Igen, a korán kelők most kinyomtathatnak egy kupont, melynek segítségével a Boat Show-n a kikötőhely mellé egy két éjszakára szóló meghívást kapnak hotelünkbe! Ezt csak az online érdeklődők kaphatják meg!

 

Amennyiben tehát a február 23 és 26 közötti Boat shown felkeresik a Fenyves Yacht Club standját  náluk és ott bérel vagy vesz egy hajókikötőt a Club területén, az ezen kupon segítségével egy 2 északára szóló ellátást kap, teljes ellátással!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Rolex Miami OCR

Rolex Miami OCR vitorlás verseny Ezt a vitorlás versenyt az egyik legnagyobb és... Tovább

Fenékdeszka

A fenékdeszka, vagy trepni a kajüt és a cockpit kiemelhető egységekből álló deszkázata. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 220

Átlagos értékelés: 4.8

Balaton