Siófokon épül a Balaton első jégcsarnoka

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Siófokon épül a Balaton első jégcsarnoka

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Siófokon épül a Balaton első jégcsarnoka


2024/01/30
ZH

Siófok városában a 65-ös főút mellett, Siófok szélén, január 30-án kezdetét vette a Balaton első jégcsarnokának építése. A létesítmény tervezett megnyitása a tervek szerint 2024. november első napjaiban várható.

siófok jégcsarnok

Új korszak kezdetén: Siófokon épül a Balaton első jégcsarnoka


Siófok városában egy új fejezet veszi kezdetét a téli sportok szerelmesei számára, hiszen január 30-án elindult a Balaton első jégcsarnokának építése. A Blue Point Sportegyesület kezdeményezésére születő létesítmény Siófok szélén, a 65-ös főút mellett talál majd otthonra, és nemcsak korcsolyázásra nyújt majd lehetőséget, hanem kiváló bázis lesz a jégkorong- és műkorcsolya-szakosztályoknak is. A jégcsarnokot várhatóan 2024 novemberében fogják megnyitni.

 

Blue Point Sportegyesület iniciatívájából valósul meg a projekt


A Blue Point Sportegyesület vállalkozik a Balatoni Bocsok jégkorongcsapatot életre hívó és üzemeltető jégcsarnok felépítésére. A mintegy 100 millió forintos beruházást részben saját forrásokból, részben társasági adókeretből finanszírozzák.


A sportegyesület JÉGRE MINDENKI oldalán mindig tájékoztatja az olvasókat a legfrissebb eseményekről így ez most sem maradhatott el, ahol így nyilatkoztak:

„A terveinkben az szerepel, hogy októberben már nyit a pálya, így két új sportág a jégkorong és a műkorcsolya is megjelenik Siófokon, természetesen a közönség korcsolyázás mellett! Arra kérjük azokat, akik most a fotelből hátradőlve elkezdik, hogy minek ez és miért nem uszoda, tegyék félre a gondolataikat és kíméljék az oldalt ezektől a kommentektől! A jégcsarnok megvalósítása semmilyen összefüggésben nincs azzal, hogy Siókon lesz vagy nem lesz uszoda a közeljövőben! Mi folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről! Köszönjük a figyelmet! JÉGRE MINDENKI!”

 

 

 

 

Korszerű építési megoldások és fűtési alternatívák


Az 55-ször 25 méteres jégpálya egy könnyűszerkezetes sátorral lesz ellátva, amely megvédi a pályát az időjárási viszontagságoktól. A jégcsarnokot három éven belül szendvicspanel szerkezettel alakítják át, így biztosítva a jobb hőszigetelést és a költséghatékonyabb üzemeltetést.

 

 

Változatos sportlehetőségek és a jégkorong csapat bázisa lehet az új siófoki jégcsarnok

A jégcsarnok tervei szerint nemcsak korcsolyázási lehetőséget biztosít majd, hanem otthont ad a Blue Point Sportegyesület jégkorong- és műkorcsolya-szakosztályainak. Az egyesület elnöke, Vécsei Mihály, kiemelte a jégkorong-edzések iránti keresletet és terveik között szerepel egy műkorcsolya-szakosztály indítása is.

 

 


Együttműködés Siófok önkormányzatával


Az egyesület reményei szerint az önkormányzattal való együttműködés révén az óvodások és iskolások számára 8-14 óra között ingyenes korcsolyázási lehetőséget biztosíthatnak, testnevelésórák keretében, oktatók bevonásával. A jégcsarnok emellett rendezvényeknek is helyet ad majd a jövőben.


autó Balaton divat érdekesség gasztronómia hajó hír kultúra luxus sport technológia tenger, óceán utazás verseny vitorlázásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Vízparti lakás Balaton

Egy vízparti lakás a Balatonon remek lehetőségeket rejt azok számára, akik ingatlant...

Tihanyi Yacht Club

A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének bemutatása: A tihanyi kompkikötőtől...

Kereskedő tanfolyam

Kereskedő tanfolyam   A kiskereskedelem mindig is a világgazdaság egyik húzó...

Exkluzív rendezvényhelyszín

Exkluzív rendezvényhelyszín olyan hely a különféle rendezvények megtartásakor, ahol...

Luftkaszni

A luftkaszni jelentése légkamra. Ezek olyan légmentes zárt kamrák a hajóban, amik...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.