Ilyen fürdőszobákkal még biztos nem találkoztál

hirdetes

Különleges fürdőszobák

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A fürdőszoba a lakás csöppet se kevésbé fontosabb része, mint a nappali, vagy a konyha, mert itt tisztálkodunk és mossuk le magunkról a napi stresszt. Minél különlegesebb helyen tesszük ezt, annál nagyobb kedvvel vágunk neki a következő napnak.

Fürdőszoba

A fürdőszoba se kevésbé fontosabb része egy lakásnak, mint a nappali, vagy a hálószoba, mert itt regenerálódunk és mossuk le magunkról a napi stresszt. Sokan nagy figyelmet fordítanak az otthonuk szépségére, viszont attól, mert a fürdőszobát jó esetben csak a szűk családi kör használja, még ez a helyiség is megérdemli, hogy jól nézzen ki.

 

Ez a képen látható fürdőszoba inkább olyanoknak ajánlott, akik nem fogják vissza magukat és nem zavarja őket, hogy túl sok az ablak. Bár valószínű, úgy se látná őket senki, kivéve ha balszerencséjükre pont arra jár egy hajó. Viszont a kilátás felülmúlhatatlan, ráadásul szinte nincs olyan szeglete ennek a fürdőnek, ahonnan ne látnánk a tengert.

Fürdőszoba

Ebben a fürdőben színes mozaikcsempékből van kirakva a tenger világa, emellett pedig elég érdekes párosítás a kicsit se visszafogott rózsaszín padló. A fürdőkádban nincs semmi extra berendezés, mert itt inkább a fal és a környezet hívja fel magára a figyelmet. A faajtó és a lámpa is elég érdekes hangulatot áraszt: így együtt olyan hatásuk van, mintha egy föld alatti pincét alakítottak volna át fürdőszobává. A színes mozaikképekkel kirakott fal egyedülálló, itt valóban egy élmény lehet a fürdés.

Fürdőszoba

Amikor elsőre ránézünk a képre, olyan érzésünk van, mintha csak egy geometriai alakzatot látnánk. Valamilyen szinten jól is látjuk, ugyanis a geometriai alakzatok szeretete és ez a rendmánia erre a stílusra jellemző, viszont éppen ezért is nagyon különleges. A helyiségben viszonylag kevés bútor található, szinte csakis a legszükségesebbek, mint a mosdó. Mindenhonnan máshonnan az üres tér ásítozik, de ebben a stílusban éppen ez az extra. Ezen a helyen annyira élére van hajtogatva minden, hogy még az is feltűnő, ha egy porszem kerül a földre. A szabályosság és a tisztaság mind a színekben, mind a formákban domináns. Ez a stílus nem lehet nyerő mindenkinek, de hát ízlések és pofonok.

Fürdőszoba

A környezet itt is nagyon minimalista, viszont itt  nem szorítják a szabályok teljesen háttérbe az emberek bolondos énjét. Amíg a víz eljut a csapból a lefolyóba, egy elég kalandos, csigavonalas utat kell megtennie. Érdekes ez az ötlet és bár nem sok gyakorlati haszna van, de legalább a szürke hétköznapokat feldobja.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 245

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív