notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Erika Ervin, aki a legmagasabb női modell rekordot tartja 207 cm-errel

hirdetes

Erika Ervin, aki a legmagasabb női modell rekordot tartja 207 cm-errel

Dénes Bernadett
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amazon Eve, 34 évesen a világ legmagasabb modellje. Eve Erika Ervinként is ismert, a férfiak és nők többsége teljesen eltörpül a toronymagas 207 centimétere mellett.

Amazon Eve 207 cm-es modell

Erika 4 évvel ezelőtt kezdett el modellkedni, amikor a Zoo Weekly magazin címlapján megjelent. Politikai érdekérvényesítőként, jogi asszisztensként és személyi trénerként is dolgozott már. Ráadásul, férfiakat hívott ki birkózni 400 dollár ellenében.


Eve gyerekként is mindig magas volt. 14 éves kora körül 180 centijével már az osztálytársai és tanárai fölé nőtt. A következő 5 év alatt, Eve még 27 centiméteres növekedés borzasztó fájdalommal járt, 19 évesen megállt a növésben és elérte mostani 2,07 méteres magasságát. A tinédzserkorában minden fiút elutasított, mert nem hitte, hogy bármelyik fiú tudná szeretni őt, magassága és soványsága ellenére.

hirdetes
Amikor főiskolára ment a San Francisco- és San Pablo öbölhöz, színészetet tanult.  Arról álmodott, hogy hollywoodi sztár lesz, de leginkább olyan szerepekre hívták, ahol fölönkívülit vagy szörnyet kellett volna alakítania.


Az önismeretei tréning alatt kezdte más fényben látni önmagát és kezdte edzeni, ahogyan azt mások is tették, hogy valós elvárásaik legyenek önmagukkal szemben.
Ma már magasság összehasonlító photo shoot-okkal és rendszeres modellkedéssel körbeutazza a világot. Japánban csak úgy ismerik, mint „Babezilla”.

 

Nézzétek meg Amazon Eve bámulatos képeit a képkre kattintva!

 

 

Amazon Eve

 

Nem gondolnád, hogy egy ilyen gyönyörű nő, mint Erika Ervin nehezen találja meg a megfelelő férfit, de 2,07 méterrel nem nehéz megérteni. Hiszed vagy nem, megtalálta a szerelmet, amikor az adó papírokért ment. A barátja, Dennis Hargrove könyvelő, akkor találkozott vele először, amikor neki kezdett dolgozni. Erika azt mondta: „Az első találkozásom Dennisszel akkor volt, amikor az adóbevallásomat intéztem. Nem a legromantikusabb találkozás, de amikor hallottam őt franciául beszélni fülig szerelmes lettem belé. Ő nem olyan, mint a többi férfi, akivel randevúztam.”Los Angelesből való és az UCLA-n (Kaliforniai Egyetem, Los Angeles) végzett, most a hatvanas éveiben jár (Erika 34 éves).

A 195 centiméteres Dennis elég magas Erikához, hogy ne kelljen lehajolnia, ha meg akarja csókolni. Hosszú aggódás után, hogy nem találja meg Erika az igaz szerelmet, úgy tűnik megtalálta a legvalószínűtlenebb helyen!

 

Forrás: oddee.com, dailyentertainmentnews.com

Amazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modell

A 195 centiméteres Dennis elég magas Erikához, hogy ne kelljen lehajolnia, ha meg akarja csókolni. Hosszú aggódás után, hogy nem találja meg Erika az igaz szerelmet, úgy tűnik megtalálta a legvalószínűtlenebb helyen!

Amazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modellAmazon Eve 207 cm-es modell
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Brise

Brise ( ejtsd : bríz ) - könnyü szél Tovább

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning nagyon fontos esemény egy cég életében, hiszen egy ilyen esemény... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 165

Átlagos értékelés: 4.8