Erika Ervin, aki a legmagasabb női modell rekordot tartja 207 cm-errel

hirdetes

Erika Ervin, aki a legmagasabb női modell rekordot tartja 207 cm-errel

Dénes Bernadett
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amazon Eve, 34 évesen a világ legmagasabb modellje. Eve Erika Ervinként is ismert, a férfiak és nők többsége teljesen eltörpül a toronymagas 207 centimétere mellett.

Amazon Eve 207 cm-es modell

Erika 4 évvel ezelőtt kezdett el modellkedni, amikor a Zoo Weekly magazin címlapján megjelent. Politikai érdekérvényesítőként, jogi asszisztensként és személyi trénerként is dolgozott már. Ráadásul, férfiakat hívott ki birkózni 400 dollár ellenében.


Eve gyerekként is mindig magas volt. 14 éves kora körül 180 centijével már az osztálytársai és tanárai fölé nőtt. A következő 5 év alatt, Eve még 27 centiméteres növekedés borzasztó fájdalommal járt, 19 évesen megállt a növésben és elérte mostani 2,07 méteres magasságát. A tinédzserkorában minden fiút elutasított, mert nem hitte, hogy bármelyik fiú tudná szeretni őt, magassága és soványsága ellenére.

hirdetes
Amikor főiskolára ment a San Francisco- és San Pablo öbölhöz, színészetet tanult.  Arról álmodott, hogy hollywoodi sztár lesz, de leginkább olyan szerepekre hívták, ahol fölönkívülit vagy szörnyet kellett volna alakítania.


Az önismeretei tréning alatt kezdte más fényben látni önmagát és kezdte edzeni, ahogyan azt mások is tették, hogy valós elvárásaik legyenek önmagukkal szemben.
Ma már magasság összehasonlító photo shoot-okkal és rendszeres modellkedéssel körbeutazza a világot. Japánban csak úgy ismerik, mint „Babezilla”.

 

Nézzétek meg Amazon Eve bámulatos képeit a képkre kattintva!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Kimm

Kimm - sarkos építésû hajóknál a fenék síkjának és az oldal síkjának találkozása Tovább

Gitana 11

Gitana 11 vitorlás hajó leírás történet A hajót 2001-ben építették, akkor még... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes