Esküvő, ahogy megálmodtad? Legyen olyan, ahogy elképzeltétek, kompromisszumok nélkül.

hirdetes

Esküvő kompromisszumok nélkül, ahogy megálmodtátok

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Elhatároztátok magatokat és kitűztétek a dátumot. A nagy napig azonban számos kérdést kell még megválaszolnotok, hogy esküvőtök valóban felejthetetlen és életre szóló élmény legyen. 

Álomesküvő szervezése

Tisztázzátok magatokban az elképzeléseket

 

Az első és legfontosabb lépés az, hogy minden elképzelést és vágyat vessetek papírra. Sokat segíthettek magatoknak, ha fontossági sorrendbe is állítjátok azokat Hogy mi a kompromisszumok nélküli esküvőszervezés titka? A felkészültség és alapos tervezés. Ha nem kapkodjátok el a dolgokat, biztosan nem kell majd a káosztól tartanotok. Ehhez azonban pontosan tisztában kell lennetek minden elvárásotokkal. Készítsetek egy átfogó időbeosztást a tervekből adódó feladatok alapján, csak nagyságrendileg. Így látni fogjátok, hogy mire mennyi erőfeszítést kell szánnotok. Bár valószínűleg még így sem tudjátok pontosan belőni az elvégzenfő és elintézendő feladatokat, a lista kiváló útmutatás lesz majd. 

 

Ha szükséges, kérj segítséget

 

Az elképzelések összegzése, a megvalósításukhoz szükséges idő, valamint a kitűzött dátum alapján hamar megállapítható, hogy szükségetek lesz-e valamilyen segítségre, vagy sem. Biztos vagyok benne, hogy sok barát és családtag örömmel állna rendelkezésetekre, egy esküvő szervezését jobb profira bízni. Ha mégis magatok fognátok neki a feladatnak akkor sem kell megijednetek, megfelelő odafigyeléssel mindent kézbentarthattok.

hirdetes

 

A tökéletes helyszín megtalálása

hirdetes

 

Bátran állíthatjuk, hogy az esküvő legfontosabb eleme a tökéletes helyszín. Hiába a ragyogó menyasszonyi ruha, ha a zenészek nem férnek el a teremben, vagy kihűl az étel, mire azt felszolgáják. A helyszíneket érdemes természetesen jó előre kiválasztani és lefoglalni, ráadásul támpontként is szolgál a dekoráció megtervezésekor.

 

A Balaton partján például egy olyan helyet találhattok, amire talán álmotokban sem gondoltatok volna. A Fenyves Yacht Club Hotel nem csupán egy rendezvényhelyszín, hanem talán a Balaton legszebb helyszíne. Itt akár a vízen, vagy egy hajón is kimondhatjátok a boldogító igent, de az 500 méter hosszú kikötői mólószár végén is megtarthatjátok a ceremóniát, hátatok mögött a tó legszebb panorámájával. A hotel minőségi, gastro design díjas a la carte étteremmel, professzionális konyhatechnikai eljárásokkal, széles választékkal és ami talán a legfontosabb, rugalmassággal vár titeket. Az esküvői menüt illetően alapcsomagok közül lehet választani, melyet aztán a ti szájízetekre szabnak, a 3-4-5 fogásos tányérszervizes vacsorától a svédasztalos esküvői menüsorig. Nyilván gyönyörű lehet egy szabadtéri esküvő, de ha az időjárás közbeszól, a Fenyves Yacht Club Hotelben akkor sem kell kompromisszumot kötnötök.  Közel 1000 négyzetméteres föld alatti szintjén, 90 fős rendezvényterem, 2 pályás bowlingszalon és biliárd, drinkbár valamint kártyaszoba várja a násznépet, ahol alkalomadtán még a ceremónia is exkluzív stílusban kivitelezhető. 

 

A balatoni esküvői helyszín 18 szobás, szaunaszigettel, ingyenes wifivel, parkolással, 24 órás recepcióval és egész éves nyitva tartással áll a vendégek rendelkezésére. A hotel esküvői koordinátora nem csak a Nagy Nap minden részletében segít Titeket, hanem olyan kapcsolódó szolgáltatásokban is számíthattok rá, mint dekoros, cukrászda, hangosítás, fotó-videó, esetleg a nagyobb létszámú násznép elhelyezése a környéken. balatoni esküvői helyszín

 

Még több hasznos tippért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Abwind

Az abwind a zavartszelet jelenti. Tovább

Sajtótájékoztató helyszín

A tökéletes sajtótájékoztató helyszín olyan megfelelő technikai háttérrel rendelkezik,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes