Túlzás? Nem az. Az At.mosphere ugyanis a világ legmagasabb épületének 122. emeletén található. Ami pontosan 442 méter. vitorlázás

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Étterem a világ tetején

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Étterem a világ tetején


2013/01/10

Túlzás? Nem az. Az At.mosphere ugyanis a világ legmagasabb épületének 122. emeletén található. Ami pontosan 442 méter.

Étterem a világ tetején

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Étterem a fellegekben

Étterem a világ tetején, At.mosphere
A dubai Burj Khalifa a világ legmagasabb épülete. Nos, ennek az épületnek a 122. emeletén található az At.mosphere nevű étterem.
A legmagasabban fekvő exkluzív étteremhez és bárhoz külön lift szállítja a tériszonyban minden bizonnyal nem szenvedő vendégeket, egyszerre 210 vendéget tud fogadni.
 
 
 
 
 
 
Étterem a világ tetején, At.mosphere
 Étterem a világ tetején, At.mosphere
 
Mondanunk sem kell, hogy a látvány pazar, a hírek szerint állítólag a felszolgált étel sem marad el mögötte. Az „európai eklektikus" gasztronómiát választó konyhát a neves séf, Dwayne Cheer vezeti, aki szerint nem akármilyen kihívásokkal kell szembenézniük nap mint nap.
 
Étterem a világ tetején, At.mosphere
 
Étterem a világ tetején, At.mosphere
 

Nem tanácsos kettőnél többször liftezni 

 
„A logisztika kemény dolog, nagyon jól szervezettnek kell lennünk. Próbálom minél kevesebb lifthasználattal megúszni a dolgot, mert volt olyan nap, hogy ötször kellett feljönnöm, ami kissé megszédíti az embert. Kettőnél többször nem szerencsés liftezni" – fejtette ki ezt az egészen érdekes szempontot az új-zélandi szakács.
Dwayne Cheer öt éve él Dubaiban, ahol 2011-ben vette át az At.mosphere vezetését.
 
„Az At.mosphere újraértelmezi Dubaiban az étterem fogalmát" – mondja a szerénységet szinte teljesen mellőzve Marc Dardenne, az éttermet működtető Emaar Hospitality elnök-vezérigazgatója.
Annyiban persze igaza lehet, hogy az étterem kifejezetten célul tűzte ki az egészséges étkezés elterjesztését.
 
Étterem a világ tetején, At.mosphere
 
 
 

 


gasztronómiaKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Lobogtatni

Vitorlás hajót megállítani a vitorlák kilobogtatásával lehet.

Esküvőhelyszín Budapest

A nagy napra megtalálni a megfelelő helyszínt nem egyszerű, hiszen rengeteg szempontot...

Bója

A bója a mederfenéken rögzített úszóképes jelzőeszköz.

Alba

A nagyvitorlarudat lefeszítő szerkezet, mellyel egyrészt a nagyvitorla alakja,...

Hajótest hossza

A hajótest hossza a hajótest legnagyobb hosszúsága, a vízvonallal párhuzamosan mért...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.