Szakítottak, ezért az exe névrokonát vitte a világ körüli útra

hirdetes

Az exe névrokonát vitte a világ körüli útra

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Barátnőjével befizettek egy világ körüli útra, viszont azzal nem számolt, hogy időközben tönkremegy a kapcsolatuk és szakítanak. A fiú viszont nem akarta, hogy pocsékba menjen a jegy, ami nem lehetett olcsó, így exe névrokonát vitte magával.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

Jordan Axani igencsak lazán veszi az életet, persze jó értelemben. Még karácsony előtt történt, hogy a téli vakációra lefoglalt egy kétszemélyes világ körüli utat barátnőjével. Azonban ez idő alatt sajnálatos esemény történt, mert barátnőjével tönkrement a kapcsolatuk és közben szakítottak. Így a világ körüli útra megvásárolt jegy is kárba veszett volna, de ennek Jordan még a gondolatát se bírta elviselni. Ezért úgy döntött, hogy cselekednie kell és egy igen kreatív megoldást talált ki erre a problémára. Feladott egy hirdetést, melyben úti társat keresett magának a világ körüli útra, azonban volt két fontos kikötése. Az egyik, hogy az illető mindenféleképpen kanadai legyen, a másik pedig hogy Elizabeth Gallaghernek hívják, mint az exét.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

A jelentkezők persze nem maradtak el, akik mind az exe névrokonai voltak. Végül Jordan meg is találta a tökéletes partnert: Elizabeth Quinn Gallaghert, aki 23 éves volt. Viszont a fiúnak egyáltalán nem voltak komolyabb szándékai a lánnyal és még csak meg se fordult a fejében, hogy az új Elizabeth esetleg az exe pótléka legyen. Jordan előre tisztázta, hogy semmilyen komolyabb szándéka nincs és még csak azt se várja el, hogy a lány bármilyen ellenszolgáltatással viszonozza a világ körüli utat. Ő csak egész egyszerűen azt szeretné, hogy ne vesszen kárba a jegy.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

Az út három hétig tartott és összesen nyolc országban jártak. Megfordultak Párizsban, bejárták Milánót, Prágát, majd Ázsia felé vették az útjukat és körülnéztek Indiában és Bangkokban is. Ezalatt az idő alatt sok mindent átéltek együtt, viszont a kapcsolatuk megmaradt baráti szinten. Elizabethet ráadásul otthon várta a barátja, aki azért engedte el minden zokszó nélkül a lányt egy világ körüli útra egy idegen férfivel, akivel a repülőtéren találkozott először, mert tudta, hogy a lánynak az minden vágya, hogy világot lásson.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Közbeszerzési referens

A közbeszerzési referens egy olyan szakma, melyre egyre nagyobb az igénye a cégeknek, hisz a... Tovább

Takli

Takli: vitorlázat Tengeri mérföld (tmf v. M) - kb. 1852 méter. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes