notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szakítottak, ezért az exe névrokonát vitte a világ körüli útra

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Az exe névrokonát vitte a világ körüli útra

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Az exe névrokonát vitte a világ körüli útra


2015/01/16
Petra

Barátnőjével befizettek egy világ körüli útra, viszont azzal nem számolt, hogy időközben tönkremegy a kapcsolatuk és szakítanak. A fiú viszont nem akarta, hogy pocsékba menjen a jegy, ami nem lehetett olcsó, így exe névrokonát vitte magával.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra
Jordan Axani igencsak lazán veszi az életet, persze jó értelemben. Még karácsony előtt történt, hogy a téli vakációra lefoglalt egy kétszemélyes világ körüli utat barátnőjével. Azonban ez idő alatt sajnálatos esemény történt, mert barátnőjével tönkrement a kapcsolatuk és közben szakítottak. Így a világ körüli útra megvásárolt jegy is kárba veszett volna, de ennek Jordan még a gondolatát se bírta elviselni. Ezért úgy döntött, hogy cselekednie kell és egy igen kreatív megoldást talált ki erre a problémára. Feladott egy hirdetést, melyben úti társat keresett magának a világ körüli útra, azonban volt két fontos kikötése. Az egyik, hogy az illető mindenféleképpen kanadai legyen, a másik pedig hogy Elizabeth Gallaghernek hívják, mint az exét.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

A jelentkezők persze nem maradtak el, akik mind az exe névrokonai voltak. Végül Jordan meg is találta a tökéletes partnert: Elizabeth Quinn Gallaghert, aki 23 éves volt. Viszont a fiúnak egyáltalán nem voltak komolyabb szándékai a lánnyal és még csak meg se fordult a fejében, hogy az új Elizabeth esetleg az exe pótléka legyen. Jordan előre tisztázta, hogy semmilyen komolyabb szándéka nincs és még csak azt se várja el, hogy a lány bármilyen ellenszolgáltatással viszonozza a világ körüli utat. Ő csak egész egyszerűen azt szeretné, hogy ne vesszen kárba a jegy.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

Az út három hétig tartott és összesen nyolc országban jártak. Megfordultak Párizsban, bejárták Milánót, Prágát, majd Ázsia felé vették az útjukat és körülnéztek Indiában és Bangkokban is. Ezalatt az idő alatt sok mindent átéltek együtt, viszont a kapcsolatuk megmaradt baráti szinten. Elizabethet ráadásul otthon várta a barátja, aki azért engedte el minden zokszó nélkül a lányt egy világ körüli útra egy idegen férfivel, akivel a repülőtéren találkozott először, mert tudta, hogy a lánynak az minden vágya, hogy világot lásson.utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Rig

Rignek nevezzük a rudazat (árboc, bumm) és az azokat merevítő álló kötélzet (forstag,...

Csáklya

A csáklya egy rúdra erősített kampó.

Mozgókötél

Mozgókötél - a vitorlák fel, le és kezelésére használt kötelek

Babaszauna

A babaszauna pozitív hatásai A szauna pozitív hatásairól sokat hallani, azok egyértelműen...

Aerodinamika

Az aerodinamika a légerőtan idegen megfelelője.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.