notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szakítottak, ezért az exe névrokonát vitte a világ körüli útra

hirdetes

Az exe névrokonát vitte a világ körüli útra

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Barátnőjével befizettek egy világ körüli útra, viszont azzal nem számolt, hogy időközben tönkremegy a kapcsolatuk és szakítanak. A fiú viszont nem akarta, hogy pocsékba menjen a jegy, ami nem lehetett olcsó, így exe névrokonát vitte magával.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

Jordan Axani igencsak lazán veszi az életet, persze jó értelemben. Még karácsony előtt történt, hogy a téli vakációra lefoglalt egy kétszemélyes világ körüli utat barátnőjével. Azonban ez idő alatt sajnálatos esemény történt, mert barátnőjével tönkrement a kapcsolatuk és közben szakítottak. Így a világ körüli útra megvásárolt jegy is kárba veszett volna, de ennek Jordan még a gondolatát se bírta elviselni. Ezért úgy döntött, hogy cselekednie kell és egy igen kreatív megoldást talált ki erre a problémára. Feladott egy hirdetést, melyben úti társat keresett magának a világ körüli útra, azonban volt két fontos kikötése. Az egyik, hogy az illető mindenféleképpen kanadai legyen, a másik pedig hogy Elizabeth Gallaghernek hívják, mint az exét.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

A jelentkezők persze nem maradtak el, akik mind az exe névrokonai voltak. Végül Jordan meg is találta a tökéletes partnert: Elizabeth Quinn Gallaghert, aki 23 éves volt. Viszont a fiúnak egyáltalán nem voltak komolyabb szándékai a lánnyal és még csak meg se fordult a fejében, hogy az új Elizabeth esetleg az exe pótléka legyen. Jordan előre tisztázta, hogy semmilyen komolyabb szándéka nincs és még csak azt se várja el, hogy a lány bármilyen ellenszolgáltatással viszonozza a világ körüli utat. Ő csak egész egyszerűen azt szeretné, hogy ne vesszen kárba a jegy.

Szakítottak, ezért exe névrokonával ment a világ körüli útra

Az út három hétig tartott és összesen nyolc országban jártak. Megfordultak Párizsban, bejárták Milánót, Prágát, majd Ázsia felé vették az útjukat és körülnéztek Indiában és Bangkokban is. Ezalatt az idő alatt sok mindent átéltek együtt, viszont a kapcsolatuk megmaradt baráti szinten. Elizabethet ráadásul otthon várta a barátja, aki azért engedte el minden zokszó nélkül a lányt egy világ körüli útra egy idegen férfivel, akivel a repülőtéren találkozott először, mert tudta, hogy a lánynak az minden vágya, hogy világot lásson.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Sója

Olyan fából vagy betonból épített rámpa, "lejtő" ahol a vitorlás hajókat,... Tovább

Alsó él

Alsó él: A vitorla alsó, a fedélzettel nagyjából párhuzamos éle. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 223

Átlagos értékelés: 4.8

utazás