Exkluzív üzleti vacsora az elegancia jegyében?

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Tudunk egy helyszínt, melynek exkluzivitásával és különlegességével elkápráztathatod ügyfeleidet!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tudunk egy helyszínt, melynek exkluzivitásával és különlegességével elkápráztathatod ügyfeleidet!


2015/07/09

Tudtad, hogy a Magyar Tudományos Akadémia Székházában exkluzív magán és céges rendezvényeket is szervezhetsz? Én nem! Legalábbis 2015 tavaszáig. Vitorlázni tanultam a Balatonon, amikor az esti beszélgetés alkalmával felmerült bennem a kérdés, hogy hol rendezzük meg az idei évzáró, üzleti vacsoránkat - nálunk március végével történnek a zárások. Marketingesként nagyon sok céggel állok kapcsolatban, de idén valami nagyon különlegeset és exkluzívat szerettem volna. Felvetettem hát a témát és hosszas ötletelés után érkezett egy érdekes javaslat barátomtól, aki az egyik nagy múltú idegenforgalmi cég marketing osztályán dolgozik. Akadémia Klub. 

Unikális helyszín, melyből egy van, magas színvonalú rendezvény, mely az Akadémia szellemiségéhez is méltó.

A belváros legexkluzívabb üzleti vacsora helyszíne Budapesten!

 

Exkluzív üzleti vacsora az elegancia jegyében? 

 

Visszaérve a hosszú hétvégénkről azonnal felkerestem az Akadémia Klub honlapját és elektronikusan kértem ajánlatukat. Külön jeleztem, hogy előadást is szeretnénk tartani, projektor és minden ehhez szükséges technikára is igényt tartanánk. Az ajánlat és a rendezvényhez szükséges engedély is nagyon gyorsan megérkezett, árban első ránézésre megfelelő volt, de természetesen szerettem volna közelebbről is megtekinteni a helyszínt.

 

 

A rendezvényszervezővel időpontot egyeztettünk. Látogatásom alkalmával egyértelművé vált, hogy ezt szeretném, kell! Beleszerettem, elképesztő elegancia és stílus. Kiválasztottuk a rendezvény otthonául szolgáló helyszínt, a Vörösmarty - termet és meg is kezdhettük a közös munkát! A színvonalas szervezéssel és kommunikációval gyorsan elérkeztünk a rendezvény napjához is.

 


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Trimmelés

A vitorlázat és a rig finomállítása. Azt a vitorlázót, aki vitorlát vagy rigget állít,...

Kávéház Budapest

Sokan nem tudják, de kis hazánkban található a Világ Legszebb Kávéháza! Ezen legendás...

Bécsi húsvéti vásár

Bécsi húsvéti vásár

Cockpit

A cockpit (ejtsd: kokpit) jelentése fedélzeti munkaterület.

Bavaria 31 cruiser

Bavaria 31 cruiser, technikai adatok Nettó ár: 55 000 EUR Hossza: 9,76...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.