notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Exkluzív üzleti vacsora az elegancia jegyében?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Tudunk egy helyszínt, melynek exkluzivitásával és különlegességével elkápráztathatod ügyfeleidet!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tudunk egy helyszínt, melynek exkluzivitásával és különlegességével elkápráztathatod ügyfeleidet!


2015/07/09
Vitorlazas.hu

Tudtad, hogy a Magyar Tudományos Akadémia Székházában exkluzív magán és céges rendezvényeket is szervezhetsz? Én nem! Legalábbis 2015 tavaszáig. Vitorlázni tanultam a Balatonon, amikor az esti beszélgetés alkalmával felmerült bennem a kérdés, hogy hol rendezzük meg az idei évzáró, üzleti vacsoránkat - nálunk március végével történnek a zárások. Marketingesként nagyon sok céggel állok kapcsolatban, de idén valami nagyon különlegeset és exkluzívat szerettem volna. Felvetettem hát a témát és hosszas ötletelés után érkezett egy érdekes javaslat barátomtól, aki az egyik nagy múltú idegenforgalmi cég marketing osztályán dolgozik. Akadémia Klub. 

Unikális helyszín, melyből egy van, magas színvonalú rendezvény, mely az Akadémia szellemiségéhez is méltó.

A belváros legexkluzívabb üzleti vacsora helyszíne Budapesten!

 

Exkluzív üzleti vacsora az elegancia jegyében? 

 

Visszaérve a hosszú hétvégénkről azonnal felkerestem az Akadémia Klub honlapját és elektronikusan kértem ajánlatukat. Külön jeleztem, hogy előadást is szeretnénk tartani, projektor és minden ehhez szükséges technikára is igényt tartanánk. Az ajánlat és a rendezvényhez szükséges engedély is nagyon gyorsan megérkezett, árban első ránézésre megfelelő volt, de természetesen szerettem volna közelebbről is megtekinteni a helyszínt.

 

 

A rendezvényszervezővel időpontot egyeztettünk. Látogatásom alkalmával egyértelművé vált, hogy ezt szeretném, kell! Beleszerettem, elképesztő elegancia és stílus. Kiválasztottuk a rendezvény otthonául szolgáló helyszínt, a Vörösmarty - termet és meg is kezdhettük a közös munkát! A színvonalas szervezéssel és kommunikációval gyorsan elérkeztünk a rendezvény napjához is.

 
 

A belváros legexkluzívabb üzleti vacsora helyszíne Budapesten! 

 

Az előadások megfelelően lezajlottak ebben segítségünkre volt az Akadémia Klub teljes technikai háttere - beépített hangosítás, projektor és vászon megléte.  A tájékoztató után a személyzet átkísérte vendégeinket a fogadóterembe, ahol az ülésrendnek megfelelően helyet is foglalhattak. Az ételek szervírozása színvonalas, gyors és precíz volt, ráadásul az Akadémia Klub és Étterem séfje állította össze a klasszikus eleganciát megtestesítő menüsort. Tökéletes egységét fedezhettük fel a magyar ás nemzetközi irányzatoknak, mely igazi harmóniát varázsolt vendégeink asztalára. Igényes terítés, káprázatos asztaldíszek és a Vörösmarty-terem egyedülálló hangulata tette még tökéletesebbé ezt a fontos üzleti vacsorát. Ha a professzionális szolgáltatások, káprázatos és exkluzív környezet elengedhetetlen a rendezvény sikeres lebonyolításához, forduljatok hozzájuk bizalommal! 

 

 érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Bilge

A bilge hajófeneket, hajóűrt jelent, mint például a fenékdeszka alatti terület.

Jorge Zarif

Jorge Zarif A fiatal Junior reménység Jorge Zarif mindössze 16 éves, mégis az egyik...

Gross

A gross (ejtsd: grósz) a nagyvitorla.

ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ÉS GYÓGYNÖVÉNY ELADÓ TANFOLYAM

  ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ÉS GYÓGYNÖVÉNY ELADÓ TANFOLYAM Az élelmiszert...

Bum

A bum meghatározását lásd a nagyvitorlarúd szótárszónál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!