Exkluzív üzleti vacsora az elegancia jegyében?

hirdetes

Tudunk egy helyszínt, melynek exkluzivitásával és különlegességével elkápráztathatod ügyfeleidet!

Vitorlazas.hu
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Tudtad, hogy a Magyar Tudományos Akadémia Székházában exkluzív magán és céges rendezvényeket is szervezhetsz? Én nem! Legalábbis 2015 tavaszáig. Vitorlázni tanultam a Balatonon, amikor az esti beszélgetés alkalmával felmerült bennem a kérdés, hogy hol rendezzük meg az idei évzáró, üzleti vacsoránkat - nálunk március végével történnek a zárások. Marketingesként nagyon sok céggel állok kapcsolatban, de idén valami nagyon különlegeset és exkluzívat szerettem volna. Felvetettem hát a témát és hosszas ötletelés után érkezett egy érdekes javaslat barátomtól, aki az egyik nagy múltú idegenforgalmi cég marketing osztályán dolgozik. Akadémia Klub. 

Unikális helyszín, melyből egy van, magas színvonalú rendezvény, mely az Akadémia szellemiségéhez is méltó.

A belváros legexkluzívabb üzleti vacsora helyszíne Budapesten!

 

Exkluzív üzleti vacsora az elegancia jegyében? 

 

Visszaérve a hosszú hétvégénkről azonnal felkerestem az Akadémia Klub honlapját és elektronikusan kértem ajánlatukat. Külön jeleztem, hogy előadást is szeretnénk tartani, projektor és minden ehhez szükséges technikára is igényt tartanánk. Az ajánlat és a rendezvényhez szükséges engedély is nagyon gyorsan megérkezett, árban első ránézésre megfelelő volt, de természetesen szerettem volna közelebbről is megtekinteni a helyszínt.

hirdetes

 

 

A rendezvényszervezővel időpontot egyeztettünk. Látogatásom alkalmával egyértelművé vált, hogy ezt szeretném, kell! Beleszerettem, elképesztő elegancia és stílus. Kiválasztottuk a rendezvény otthonául szolgáló helyszínt, a Vörösmarty - termet és meg is kezdhettük a közös munkát! A színvonalas szervezéssel és kommunikációval gyorsan elérkeztünk a rendezvény napjához is.

 

 

A belváros legexkluzívabb üzleti vacsora helyszíne Budapesten! 

 

Az előadások megfelelően lezajlottak ebben segítségünkre volt az Akadémia Klub teljes technikai háttere - beépített hangosítás, projektor és vászon megléte.  A tájékoztató után a személyzet átkísérte vendégeinket a fogadóterembe, ahol az ülésrendnek megfelelően helyet is foglalhattak. Az ételek szervírozása színvonalas, gyors és precíz volt, ráadásul az Akadémia Klub és Étterem séfje állította össze a klasszikus eleganciát megtestesítő menüsort. Tökéletes egységét fedezhettük fel a magyar ás nemzetközi irányzatoknak, mely igazi harmóniát varázsolt vendégeink asztalára. Igényes terítés, káprázatos asztaldíszek és a Vörösmarty-terem egyedülálló hangulata tette még tökéletesebbé ezt a fontos üzleti vacsorát. Ha a professzionális szolgáltatások, káprázatos és exkluzív környezet elengedhetetlen a rendezvény sikeres lebonyolításához, forduljatok hozzájuk bizalommal! 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Volvo Ocean Race verseny

  Volvo Ocean Race történelem A Volvo Ocean Race (korábbi nevén Whitbread... Tovább

Étterem III. kerület

Budapest III. kerületében található legjobb éttermek, melyek kiemelt szolgáltatást... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 152

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek