Expedíciós hajóút az Északi-sarkon

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Expedíciós hajóút az Északi-sarkon

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Expedíciós hajóút az Északi-sarkon


2012/09/23

Az extrém utazók számára expedíciós hajóutakat kínálnak az utazási irodák a Föld legészakibb pontjára.

 

Expedíciós hajóút az Északi-sarkon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Északi-sark

 

Hosszú évszázadok óta próbálták már felfedezni a Föld legészakibb pontjár, az Északi-sarkot. Először Robert Edwin Peary jutott el erre a jéghideg, ám de gyönyörű helyre 1909-ben.

Ennél északabbra már nincs tovább, itt a világ tetején állhat az ember. Mindössze egy perc alatt körbesétálhatjuk a Földet vagy épp váltogathatjuk az időzónákat.

 

Északi-sark

 

 

 

Útiterv az Északi-sarkra

 

Az út 15 napig kínál kellemes pihenést és izgalmas felfedezéseket az exklúzív utazásra vágyók számára.

1. nap: Utazás Budapestről Helsinkibe, ahol csodálatos szállás várja a vendéget.

2. nap: Indulás Murmanszba különrepülővel. Indulás a Kola öböl vizein, első éjszaka a hajón.

3. nap: Hajózás a Barents-tengeren.

4-5. nap: Ferenc József-föld felfedezése. A szigetvilágot egy 1873-as osztrák-magyar expedíció fedezte fel. Áthaladás a 80. szélességi fokon. A kilátás szemet gyönyörködtető.

6-7. nap: Hajózás a Jeges-tengeren az Északi-sark felé.

8. nap: Jeges piknikezés a jégtáblákon, a merészebbek meg is fürödhetnek a Jeges-tengerben.

9-10-11. nap: Utazás dél felé a jégtáblák közt.

12-13. nap: Hajózás Barents-tengeren.

14. nap: Kihajózás Murmanszkba. Szállás Helsinkiben.

15. nap: Érkezés Budapestre.

 

 

 

Az exklúzív út ára:

 

A nem éppen hétköznapinak mondható utazás ára körülbelül 5.500.000 Ft. Ez tartalmazza a repülőjegyet, a szállást, az étkezést, a transzfereket, a teljes körű programokat, az angol idegenvezetést, az italfogyasztást a hajón, a biztosítást, a vízumot és a túrázáshoz szükséges felszerelés kölcsönzési díját.

 

 

 

 

Expedíciós hajóút az Északi-sarkonExpedíciós hajóút az Északi-sarkonExpedíciós hajóút az Északi-sarkonExpedíciós hajóút az Északi-sarkonExpedíciós hajóút az Északi-sarkonExpedíciós hajóút az Északi-sarkonKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

cirkálás

Az a művelet sorozat, amikor a célunkat csak negyedszélben tudjuk megközelíteni, és legalább...

Romantikus étterem

A romantikus éttermek szerte a világon a párok kedvenc helyei. Mint minden országban, nálunk...

Fedélzet

A fedélzet a hajótest felső ívelt borítása. A hajóbelsőt víztől, csapadéktól védi....

Kékszalag

     Kékszalag 2009...

Diabétesz

 diabétesz
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.