Megható pillanatok idős házaspároktól-ez az igazi szerelem - képek

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Megható pillanatok idős házaspároktól-ez az igazi szerelem

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megható pillanatok idős házaspároktól-ez az igazi szerelem


2014/03/20

A legmeghatóbb pillanatokat gyűjtöttük össze képeken. Idős házaspárok megható, elgondolkodtató mondatait osszuk meg veletek, érdemes végignézni hogyan vélekednek ők az igaz szerelemről.

Idős házaspárok - szerelem

Számtalan nő és férfi szájából hangzik el a "Míg a halál el nem választ" ígérete, miközben örök hűséget esküdnek egymásnak az oltár előtt. De vajon komolyan gondolják-e a fogadalmukat? Képriportunk főszereplői minden bizonnyal. Lauren Fleishman fotós ugyanis olyan házaspárokat kapott lencsevégre, akik több mint ötven éve kitartanak egymás mellett. 

Forrás: pozitivnap.hu

Idős házaspárok - szerelem


"Már a háború előtt ismertük egymást, de egy szót sem váltottunk egymással.  Más lányokkal járt el, hiszen sokkal idősebb volt nálam - és persze nagyon jóképű. Szabóként dolgozott egy kis üzletben, ahol férfi öltönyöket varrt.  Akkor találtunk egymásra, amikor hazajött a háborúból. 69 éve vagyunk házasok. Azt kell, hogy mondjam, a szerelem nem jött rögtön."
Golda Pollac, 2008. 02.19.

Idős házaspárok - szerelem


"Nagyon más idők jártak akkor, amikor 1939-ben találkoztunk. Nem volt pénzünk, így mindig egy barátunk lakásában találkoztunk. Nem voltak randik, vacsorák. De mivel nem ismertük ezeket a dolgokat, nem is hiányoztak. Csak élveztük egymás társaságát."
Fran Futterman, 2011. 04.25.

Idős házaspárok - szerelem


"Egy táncesten találkoztunk először, 1938 januárjában. Egy barátom hívott el, azt mondta, rengeteg gyönyörű lány lesz ott.  Egy másik katona rögtön kiszúrta őt, de az uniformisa miatt kosarat kapott.  Én voltam a második választása, és reménykedtem, hogy mivel nekem más az egyenruhám, tetszeni fogok neki."
Yevgeniy Kissin, 2008. 03.03.

Idős házaspárok - szerelem


"A munka ünnepén találkoztunk szeptemberben, és Sam két héttel később megkérte a kezemet a születésnapomon. A családom óva intett, hogy nem ismerem őt eléggé. De én ösztönösen éreztem, hogy ő az igazi, akivel le akarom és fogom élni az életemet. Tudtam, hogyha hibát követek el, az csakis az én felelősségem lesz, így megnyugtattam a családomat, és boldogan igent mondtam samnek. Mai napig a legjobb döntésem volt."
Grace Goldstein, 2011.03.10.

Idős házaspárok - szerelem


"Ha együtt öregszetek meg, nem gondolkozol az évek múlásán. Nem veszed észre, hogy azok az apró ráncok a szeme körül egyre mélyebbek lesznek. Ezek a dolgok csak megtörténnek. Nem foglalkozom vele, hogy a férjem idén 83 éves, és jövőre 84 lesz. Egyszerűen csak szeretem." 
Angie Terranova, 2008. 02.05

Idős házaspárok - szerelem


"Még odaát, Kínában találkoztunk. Egy másik városban voltam vakáción, és mindössze három napig láttuk egymást. Nagyon távol esetek egymástól az otthonaink, így amikor hazatértem elkezdtünk levelezni. Abban az időben még csak telefonunk sem volt! Leveleket írtunk, állandóan. De a levél is 20 napig utazott, mire elérte egyikünket. Ezt csináltuk hűségesen, öt éven keresztül."    
Jin Lin Chen, 2011.03.15.

Idős házaspárok - szerelem

 
"Az iskolában azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk a zenéről egy dolgozatot. Nagy bajban voltam, hiszen semmit sem tudtam a zenéről. Édesanyám javasolta, hogy kérdezzem meg Davidet a témában. Azt gondoltam, megírja helyettem, de ő visszautasított: segített, de nem végezte el a munkát helyettem. Miután készen lettünk, elhívott egy partira. Én még akkor nem voltam annyira oda érte"
Sheila Newman, 2010. 04.02

Idős házaspárok - szerelem


"Minden nap a feleségem kimutatja a szeretetét felém. Azt kérdezi: mondtam már ma, hogy mennyire szeretlek? Minden nap. Minden nap ezt mondja nekem ennyi évtized után is."
Moe Rubenstein, 2008.08.24.

Idős házaspárok - szerelem


"Hiába öregedtünk meg, nem változtak az érzéseink. Vagyis egy kicsit igen: erősödtek. Ő az első és az utolsó szerelmem."
Leila Ramos, 2009. 03.20

Idős házaspárok - szerelem


"Mi a szerelmünk titka? A titok az titok, nem árulom el."
Ykov Shapirshteyn, 2009, 07.22.

Idős házaspárok - szerelem


"Április 14-én lesz a 68. házassági évfordulónk. Igen igaz, jól hallotta. A barátaim folyton kérdezik, hogyan csináltam, hogy egy olyan embert találtam magam mellé, mint Jane? Egy válaszom van mindig: jól imádkoztam érte!"
Abe Small, 2011.03.01.


divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Jolle

A jolle uszonyos(svert), kabin nélküli sportvitorlás. Például: 420,470, Finn Dinghi, Cadet.

Sátras esküvő

Manapság egyre népszerűbbek a sátras esküvők, hiszen a párok kezdik felismerni a benne rejlő...

szélcsend

Levegő nyugalmi állapota, vagyis áramlása oly gyenge, hogy érzékeinkkel nem vesszük észre

Deckbalken

Deckbalken – fedélzeti borda

Karimatömítés

Az azbesztmentes karimatömítések a lapos nyugvótömítések legelterjedtebb típusai. Számos...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.