notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megható pillanatok idős házaspároktól-ez az igazi szerelem - képek

hirdetes

Megható pillanatok idős házaspároktól-ez az igazi szerelem

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A legmeghatóbb pillanatokat gyűjtöttük össze képeken. Idős házaspárok megható, elgondolkodtató mondatait osszuk meg veletek, érdemes végignézni hogyan vélekednek ők az igaz szerelemről.

Idős házaspárok - szerelem

Számtalan nő és férfi szájából hangzik el a "Míg a halál el nem választ" ígérete, miközben örök hűséget esküdnek egymásnak az oltár előtt. De vajon komolyan gondolják-e a fogadalmukat? Képriportunk főszereplői minden bizonnyal. Lauren Fleishman fotós ugyanis olyan házaspárokat kapott lencsevégre, akik több mint ötven éve kitartanak egymás mellett. 

Forrás: pozitivnap.hu

Idős házaspárok - szerelem


"Már a háború előtt ismertük egymást, de egy szót sem váltottunk egymással.  Más lányokkal járt el, hiszen sokkal idősebb volt nálam - és persze nagyon jóképű. Szabóként dolgozott egy kis üzletben, ahol férfi öltönyöket varrt.  Akkor találtunk egymásra, amikor hazajött a háborúból. 69 éve vagyunk házasok. Azt kell, hogy mondjam, a szerelem nem jött rögtön."
Golda Pollac, 2008. 02.19.

Idős házaspárok - szerelem


"Nagyon más idők jártak akkor, amikor 1939-ben találkoztunk. Nem volt pénzünk, így mindig egy barátunk lakásában találkoztunk. Nem voltak randik, vacsorák. De mivel nem ismertük ezeket a dolgokat, nem is hiányoztak. Csak élveztük egymás társaságát."
Fran Futterman, 2011. 04.25.

Idős házaspárok - szerelem


"Egy táncesten találkoztunk először, 1938 januárjában. Egy barátom hívott el, azt mondta, rengeteg gyönyörű lány lesz ott.  Egy másik katona rögtön kiszúrta őt, de az uniformisa miatt kosarat kapott.  Én voltam a második választása, és reménykedtem, hogy mivel nekem más az egyenruhám, tetszeni fogok neki."

hirdetes
Yevgeniy Kissin, 2008. 03.03.

Idős házaspárok - szerelem


"A munka ünnepén találkoztunk szeptemberben, és Sam két héttel később megkérte a kezemet a születésnapomon. A családom óva intett, hogy nem ismerem őt eléggé. De én ösztönösen éreztem, hogy ő az igazi, akivel le akarom és fogom élni az életemet. Tudtam, hogyha hibát követek el, az csakis az én felelősségem lesz, így megnyugtattam a családomat, és boldogan igent mondtam samnek. Mai napig a legjobb döntésem volt."
Grace Goldstein, 2011.03.10.

Idős házaspárok - szerelem


"Ha együtt öregszetek meg, nem gondolkozol az évek múlásán. Nem veszed észre, hogy azok az apró ráncok a szeme körül egyre mélyebbek lesznek. Ezek a dolgok csak megtörténnek. Nem foglalkozom vele, hogy a férjem idén 83 éves, és jövőre 84 lesz. Egyszerűen csak szeretem." 
Angie Terranova, 2008. 02.05

Idős házaspárok - szerelem


"Még odaát, Kínában találkoztunk. Egy másik városban voltam vakáción, és mindössze három napig láttuk egymást. Nagyon távol esetek egymástól az otthonaink, így amikor hazatértem elkezdtünk levelezni. Abban az időben még csak telefonunk sem volt! Leveleket írtunk, állandóan. De a levél is 20 napig utazott, mire elérte egyikünket. Ezt csináltuk hűségesen, öt éven keresztül."    

hirdetes
Jin Lin Chen, 2011.03.15.

Idős házaspárok - szerelem

 
"Az iskolában azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk a zenéről egy dolgozatot. Nagy bajban voltam, hiszen semmit sem tudtam a zenéről. Édesanyám javasolta, hogy kérdezzem meg Davidet a témában. Azt gondoltam, megírja helyettem, de ő visszautasított: segített, de nem végezte el a munkát helyettem. Miután készen lettünk, elhívott egy partira. Én még akkor nem voltam annyira oda érte"
Sheila Newman, 2010. 04.02

Idős házaspárok - szerelem


"Minden nap a feleségem kimutatja a szeretetét felém. Azt kérdezi: mondtam már ma, hogy mennyire szeretlek? Minden nap. Minden nap ezt mondja nekem ennyi évtized után is."
Moe Rubenstein, 2008.08.24.

Idős házaspárok - szerelem


"Hiába öregedtünk meg, nem változtak az érzéseink. Vagyis egy kicsit igen: erősödtek. Ő az első és az utolsó szerelmem."
Leila Ramos, 2009. 03.20

Idős házaspárok - szerelem


"Mi a szerelmünk titka? A titok az titok, nem árulom el."
Ykov Shapirshteyn, 2009, 07.22.

Idős házaspárok - szerelem


"Április 14-én lesz a 68. házassági évfordulónk. Igen igaz, jól hallotta. A barátaim folyton kérdezik, hogyan csináltam, hogy egy olyan embert találtam magam mellé, mint Jane? Egy válaszom van mindig: jól imádkoztam érte!"
Abe Small, 2011.03.01.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Sail Melbourne

Sail Melbourne vitorlás verseny Az ISAf Sailing World Cup-ot hét különböző országban... Tovább

Futtatás

Futtatásnak nevezzük ha széllel szembeni haladáskor, ha a hajó és a vitorlázat által... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 234

Átlagos értékelés: 4.7

divat