Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek, luxusautóktól egészen az egyszerű hétköznapi autókig

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek


2020/08/04

Sokan úgy gondolják, hogy a leggazdagabb emberek a világ legdrágább autóval járnak. Ez nem igaz, nézzük meg, hogy ezek az emberek milyen autókkal járnak.

A leggazdagabb emberek nem a legdrágább autókkal járnak

Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek 

 


Ha a világ vezető vállalatainak elöljáróira gondolunk, akkor valószínűleg a magánrepülők luxusautók és yachtok jutnak eszünkbe. Rögtön a legnagyobb márkákra gondolunk: Ferrari, Lamborghini, Maserati. Azonban néha a leggazdagabb emberek meglepetést okozva, ezeknél átlagosabb autókkal járnak. Persze van olyan is, akire teljes mértékben ráhúzható a luxusautós sztereotípia. Lássuk tehát, hogy a világ leggazdagabb emberi mivel töltik meg az álomgarázsukat.

 

Jeff Bezos 


Jeff Bezos körülbelül 100 milliárd dollárnyi vagyonnal rendelkezik, még úgy is, hogy nemrégiben lett túl egy zűrös váláson. Így azt gondolhatnánk, hogy sorban állnak a szebbnél szebb luxusautók a garázsában. Ha valaki már korábban hallott Jeff Bezosról, az tudhatja, hogy ez egyáltalán nem így van. Mióta Bezos működteti a saját cégét, azóta rendkívül ügyel a kiadásaira, erre jó példa saját asztala, amelyet leselejtezett anyagokból csináltatott. Autóját is ennek a mentalitásnak megfelelően választotta. Általában egy Honda Accorddal jár, ami forintra átszámítva körülbelül 5 millió forint. 1997-ben vette ezt a Hondát, előtte pedig 1987-es évjáratú Chevrolet Blazert használt. Annak ellenére, hogy már ekkor is tehetős ember volt, mégis ezt az autót választotta, habár már ekkor is körülbelül 12 milliárd dolláros vagyona volt. 97 óta is tartja ezt a márkát, csak manapság kicsit nagyobb modelleket szeret vásárolni. Bezos egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, hogy a cégében egyedül olyan eszközökre költ, amik a vásárlói számára fontosak. Meglátása, hogy ha több millió dolláros autókkal furikázna, azzal semmibe venné a cége alapelveit. 

 

Alice Walton

 
A hölgy nem más, mint a Walmart egyik örököse, valamint a világ egyik leggazdagabb nője. Vagyona körülbelül 46 milliárd dollár. Csak úgy, mint például az Amazonnál, a vállalat igyekszik a lehető legalacsonyabban tartani a kiadásait. Alice Walton édesapja mintája alapján éli az életét és egy 2006-os Ford F1 pickup boldog tulajdonosa, ami körülbelül 11 millió forintot jelent. Ez az összeg kissé meglepő, ha ezzel szemben nézzük a 46 milliárd dolláros vagyonát. Az autó kiválasztásának oka egy régi családi hagyomány. Alice Walton édesapja, egészen haláláig (1992-ig) egy 1979-es Ford F150-es autót használt. Ekkorra Sam Waltonnak körülbelül 100 milliárd dollárra becsülték a vagyonát. 


autóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Cápafog

A cápafog az árbocra szerelt fogas fémszerelvény, mely a vitorlafelhúzók fémcsatjának...

Lobogtatni

Vitorlás hajót megállítani a vitorlák kilobogtatásával lehet.

Code-lobogó

Code-lobogó: a klasszikus jelzõlobogó-ábécé

Log

Log - hajósebességet mérõ müszer

Manőver

A hajóval végrehajtott mûveletek, mozdulatok neve.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.