Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek, luxusautóktól egészen az egyszerű hétköznapi autókig

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek


2020/08/04
Ezekkel az autókkal járnak a leggazdagabb emberek
A leggazdagabb emberek nem a legdrágább autókkal járnak

Bill Gates 


Azt hiszem mindenki hallotta már életében Bill Gates nevét, hiszen ő a Microsoft alapítója. Bill Gates jelenleg is Jeff Bezos után a világ második leggazdagabb embere, ezt bizonyítja a több mint 100 milliárd dolláros vagyona. Azonban van ennél fontosabb lista is, amin Bill Gates szerepel. Életében már több mint 50 milliárd dollárt adományozott a saját alapítványán keresztül, ezzel ő a csúcstartó. Ebben a listában pedig ő az, akinek az autói az igazi gazdagságot mutatják. Gyűjteménye irigylésre méltó, így nem mutatja autóit túl gyakran a nyilvánosság előtt. A mai napig nem lehet megállapítani, hogy pontosan hány, és milyen fajta autója van. Köztudott, hogy nagy rajongója a Porschéknak, és kész gyűjteménye van ebből a márkából. Erről a gyűjteményről szólva, tudni kell, hogy több nagyon ritka modell is a birtokában áll, mégpedig az 1988-as Porsche 959, valamint az 1991-es 911 Carrera. Ezeken felül még nagy kedvenceinek számítanak a Rolls-Royceok, Lamborghinik, és Mercedesek. 

 

Warren Buffet


Warren Buffet vezeti a Berkshire Hathawayt. A nagy szavak ellenére mégis egy egészen átlagos családi házban éli az életét, a 80 milliárd dolláros vagyonával együtt. Buffet korábban úgy nyilatkozott, hogy soha életében nem rendelkezett még egynél több autóval. 2006-ban egy Cadillac DTS-t vásárolt, közel 45 000 dollárért, ezután pedig egy Lincoln volt a következő autója, melyet később egy jótékonysági árverésre bocsátott. Ezt az autót az árverés előtt 8 évig használta. Ezután egy eggyel komolyabb autót a Cadillac XTS-t választotta 55 000 dollárért, és ezt használja azóta is. Az előző Linkolnhoz hasonlóan első Cadillacjét is elárverezte összesen 122 ezer dollárért. Az árverésekből befolyt összegeket kivétel nélkül mindig eladományozta. A lakóhelye közelében található egy alapítvány, és nekik juttatta el mindig ezeket az összegeket.


autóKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Exkluzív rendezvényhelyszín

Exkluzív rendezvényhelyszín olyan hely a különféle rendezvények megtartásakor, ahol...

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást...

Kikötőmester

A kikötő hajókkal és hajósokkal foglalkozó mindenese.

Húsvéti nyúl

A Húsvéti nyúl A húsvéti nyúl, vagy húsvéti nyuszi, nyuszi a húsvét ünnephez...

Kiülés

Erős szélben a jollék megdőlnek és mivel nincs tőkesúlyuk, nekünk kell stabilizálni. Ezt...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.