notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hamarosan kezdődik az F18-M3 Katamarán Országos Bajnokság

hirdetes

F18-M3 Országos Bajnokság hamarosan

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 


Kevesebb, mint egy hét és augusztus 25-29 között kezdetét veszi az F18-M3 Országos Bajnokság a Magyar Vitorlás Szövetség szervezésében. Összesen 15 futamot terveznek a Balatonfüred – Zamárdi – Tihany közötti vízterületen futamonként kitűzött pályaversenyen. A hivatalos megnyitóra augusztus 25-én délelőtt kerül sor, majd ezt követően 12 órára tervezik az első futamot. A  bajnokság érvényességéhez összesen 4 megrendezett futamra van szükség.
 

F18-M3 Országos Katamarán Bajnokság

Hamarosan kezdődik az F18-M3 Katamarán Országos Bajnokság

     

 

Igazi izgalmakat várhatunk. A júliusi balatonfüredi F18 Világbajnokságon remekül szerepelt a tavalyi címvédő Várady Szabó János - Petheő Tamás páros, legnagyobb ellenfele várhatóan a Diószegi Zoltán – Jankovics Gábor páros lesz.
Ezen a versenyen új hajóval indul majd a Róka Sándor - Korompai Zsolt páros, akik átülnek egy Wild Cat hajóba, mellyel majd igazi vadmacskához méltóan száguldhatnak a Balatonon. Természetesen a már régi „Wild Cat”-esek is rajthoz állnak. Már jelezte részvételét a bajnokságon a Hegedűs Léna - Cséffai Zoltán páros is.
Hihetetlen lelkesedéssel készül első megmérettetésére a Károlyi András - Károlyi Miklós páros is. A héten minden szelet kihasználnak arra, hogy megismerhessék a hajót annyira, hogy felvehessék a versenyt a többiekkel.  
Az m3-as osztályban különböző hajótípusok indulnak majd, melyeket a texel rate alapján lesznek értékelve. A tavalyi címvédő Székely András, idén Marton Balázs kormányossal indul. A díjkiosztó tervezett időpontja augusztus 29. 16,00 óra, helyszíne a Balatonfüredi Edzőtábor és Vitorláskikötő lesz.

    

 

 

Támogatók:

·         MBSailing.hu - A többtestű osztályok népszerűsítésén dolgozik, és ezért - saját kereteihez mérten - támogatja a katamarán sportot.
·         WorCare – Egészségügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
A WorCare Kardió-prognózis Egészségszűrési Utalvány keretében, Ön egy speciálisan kifejlesztett, a szív- és érrendszeri kockázatok mérésére szánt teljes értékű egészség-prevenciós szolgáltatáscsomagot kap ajándékba. A szolgáltatás a WorCare Egészségpontban vehető igénybe, ahol előzetes időpont egyeztetés után, a WorCare felkészült szakorvosai és asszisztensei végzik el a vizsgálatokat, a maximális kényelem teljes körű biztosítása mellett.

hirdetes
A WorCare Kardió-prognózis Egészségszűrési Szolgáltatás Utalvány, az alábbi egészségszűrési vizsgálatokat foglalja magában:
          -            Teljes körű belgyógyászati vizsgálat:
              o        anamnézis felvétel
              o        vérnyomás, pulzusmérés
              o        Anthropometria vizsgálat: testsúly- és testmagasság mérés, BMI-számítás
              o        Testösszetétel vizsgálat: testzsír- testvíz- és izomtömeg-mérés
              o        vérnyomás- és pulzusmérés
          -          Nyugalmi EKG-vizsgálat,
          -          Doppleres boka-kar indexmérés
          -          Teljes körű laborvizsgálatok elvégzése:
hirdetes
eGFR, mikroalbuminuria, vércukor, összkoleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, triglicerid, húgysav, fibrinogén, homocisztein, hsCRP
          -          Leletértékelés, életviteli tanácsadás

·         Promix-Gifts Kft.
A Promix-Gifts Kft. 1990 óta a magyar reklámajándék-piac meghatározó szereplője, a Promix cégcsoport tagja. Több európai beszállító kizárólagos képviseletével rendelkezik, forgalmaz ajándéktárgyakat, promóciós textiltermékeket, naptárakat, valamint közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az egyedi termékek távol-keleti gyártatásában.
Saját kiadású magyar nyelvű katalógusai a Fresh 2011, Reklámajándék 2011 – be trendy és a Gifts for you 2011-2012. Angol nyelvű promóciós textil és ajándéktárgy katalógusokkal is rendelkezik, teljes termékkínálata meghaladja a 15.000 terméket. Távol-keleti, európai és belföldi egyedi termékek rendszeres gyártatásával is foglalkozik, ötletelésekben, kreatív tervezésekben, grafikai munkákban is részt vesz. 22 fős csapat – ebből 11 fő értékesítő – dolgozik azon, hogy régi és új ügyfeleik maximálisan elégedettek legyenek termékeikkel, szolgáltatásaikkal. Székhelyén – szinte minden emblémázási eljárást végző – 15 fős emblémázó üzemmel is rendelkezik, mely lehetővé teszi a gyors határidőket, a versenyképes árakat. A Promix-Gifts Kft. MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.
 

  

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 197

Átlagos értékelés: 5.0